Påskhelgen...

Påskhelgen !!

Ja nu har ja äntligen vaknat upp efter helgens "bravader". i fredags så träffade ja Marre, Christin, & Jonna på Cappuccino satt på ute serveringen och hade det trevligt.. Lite senare på eftermiddagen (eller närmare sex-tiden) så skulle ja & Marre åka hem till hennes mamma och kolla på dia-bilder från tiden när Patrik & Marianne var små, och så åt vi olika ostar, och drack gott vin ;) Det var fredagen det!




På Påskafton träffade ja mamma och vi åt påsk middag, blev dock inte som vi hade bestämt/tänkt oss men så kan det gå ibland. Men det blev vilket som en god påsk middag ;)


Sen på kvällen var det äntligen dags att ta bilen till Jönköping, vi sov över där hos Lousie & Coffe.

Det var lite annat folk där också, grillade och drack gott! Spelade spel... Sen var det dags för Jönköpings enda ute ställe. Men ja tyckte allt att det var riktigt bra ställe, dansade typ från att ja kom dit till att vi gick hem, SÅÅ kul!! Sen när vi kom hem var det efterfest = ) (läs: för den som orkade) Ja höll ögonen vakna så länge det fanns chips typ hehe, lika så för Louise så vi gick upp på det deras ur mysiga övervåning och slocknade som två stockar, trots att dom satt där nere och sjöng och spelade för fulla muggar.







Dagen därpå vaknade vi upp runt halv ett, (vi skulle vara på påsk middag kl tre, hos puttes mamma i Gbg) gick ut och satte mig i solen och tog en alvedon för att slippa den fruktansvädra huvudvärken. Sen försökte ja få i liv alla som skulle med bilen hem till Göteborg, och fort det skulle det gå! Men det visade sig att ingen hade packat sin saker, så det tog helt enkelt lite tid att komma iväg.

Men vi kom iväg tjugo i två! Nu var det bråttom, tur att Patrik körde han körde la typ i 180 ha ha ! Om vi inte skulle ha behövt lämna av halva bilen på vägen så hade vi varit framme kvart i tre, nu blev det istället kvart över tre hehe ! Men middagen var kvar! =)

Efter middagen åkte vi hem och kollade reprisen av Robinson sen somande vi, klockan var la strax innan 19.30 =)


Idag får det nog bli Pizza?!


Kommentarer

Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0