Stockholm

Det har känts som att denna veckan har varit intensiv på något sätt, har hunnit med en sväng till stockholm på intensivkurs med jobbet. Nyttig och bra kurs för mig som e ganska ny på vitvaror! Åh, jag gillar Stockholm, tyvärr så har jag oftast aldrig tid för att strosa runt på gatorna där, blir alltid att det är jobb som gäller när jag väl kommer dit, likaså denna gången, trist! MEN det kommer fler tillfällen hoppas jag!

Igår kväll hade jag en myskväll med Marianne, vi kollade på film och käkade goda frallor och drack te!

Ikväll är det personalfest på Vasastan med middag och vin som står på menyn =) Skall strax ta vagnen in till stan, hoppas att det blir kul!

Ha en fin kväll alla!


ny tapet...



Såhär ser våran nya tapet ut i köket, jag är nöjd ;)


Budda är självklart med på ett hörn!

Kram på er!


vill flytta!

Idag fick jag ett sånt där infall att jag bara ville flytta närmare stan, till linné... där vill jag bo! Mamma och jag blev bjudna på mat hos Patrik idag och åt en jättegod söndags brunch. Vi satt och pratade om lägenheter och flytt med mera... Och sen så ville jag bara hem och drömma mig bort bland alla fina lägenheter runt linné.. Kollade runt på hemnet.se, enda kruxket igentligen om man skulle köpa en lägenhet är väl den jäkla kontantinsatsen som behövs för att man ska få ett lån, för annars finns de ju inga hinder direkt. Både har fast jobb, och vi har även för några årsedan varit på banken och kollat va vi kan få.. Och då var vi inte ens fastanställda någon av oss.. Så lånet är ju det minsta problemet!
Vinna på lotto?! Hur lätt är det att spara ihop 60, 70, 80 tusen? Jag vet inte ens hur stor insatsen måste vara!?Vatten och nudlar i ett år eller? Tycker att det borde räcka med fast inkomst!
Okej men jag fortsätter väl och drömmer lite till, tills jag har en lösning på detta ;)

Om en stund ska vi åka in till stan och gå på bio. Hoppas att ni har haft en bra helg.


födelsedagsfest...

På manana, deras tapas är ju bara såå god. Man skulle lätt kunna beställa in ett helt bord med all deras goda mat. Det har jag och patrik i och för sig redan gjort i våras när vi firade 6 år... Då beställde vi in allt vi ville ha och det blev väldigt mycket, men ska man fira så ska man!
Vi firade Pierre som fyllde 21 ;) Host.. 31 va det visst! Efter Manana gick vi vidare till americahuset och tog nått glas... Kom hem vid halv fyra... Kul kväll! =)

På dagens schema står styrketräning... Puh orkar jag? Hade haft väldigt mycket mer kraft om Majsan hade kunnat hänga med ;) Ja det är ändå inte förrens halv fem det börjar så jag hinner väl både packa kläder och ångra mig några gånger innan det är dags...


And the winner is....




And the loooooser is....... Hahaha

Men dom är ju bra snygga iallafall ;)


Uppdatering...

Som vanligt hamnar jag i världens svacka när det gäller att blogga. I helgen blev det lite utgång först en sväng till stigbergstorgets bowling (bowlade ej) och tog nått glas vin och kollade på dom andra tjejerna när dom bowlade.. Det var nämligen inte meningen att jag skulle vara med och bowla utan åkte mest med för att fördriva tiden lite tills att jag skulle träffa upp Lousie som var här ihelgen, började på rumpan bar, sen tog vi en taxi till stage door och mötte upp patrik och hans jobbar kompisar. Stannade tills dom stängde sen tog jag vagnen hem skulle upp och jobba på söndagen...

Igår eftermiddag tog Patrik och jag bilen för att ännu en gång ge oss på svampplockning (!?) Vart sjutton finns svaaaaampen?? Tredje gången gillt och INGEN SVAMP! Fick ju t.o.m ett säkert tips om att det skulle finnas där, HAHA jag tror att vi blev lurade ändå, det enda vi såg var folk som tältade (?) i ängårdsbergen??? Jaja, vi har nu insett att det blir ingen kantarellsopp eller stuvning för den delen heller =(

Ikväll börjar turneringen mot Marianne & Pierre igen i badminton, SÅ kul!! =) Vi körde några gånger förra hösten...

Slänger kanske upp nått kort ikväll från badmintonen på det vinnade laget ;-)


RSS 2.0