God kväll i stugan!

Ny vecka... jobbat idag, och imorgon + torsdag sen är det lite ledigt som gäller! Västerås på fredag!!

Helgen va riktigt lyckad... dock mådde ja som ett as på söndagen!! De va sjukt länge sedan ja va så bakis! ha ha!

finns en del roliga kort... men dom sitter majsan inne på ;-) får se om hon vill skicka över ett eller två :)

Just ja, Någon som kan ngt om iphones?? Ja blir tokig på min "lilla söta sak" ja kommer inte in på nätet, Jag har testat ALLT!!! Blir galen på den!!

Jaja.... Kraam!!

Hej svejs!

Ååååå jag älskar detta vädret, kan det inte bara hålla i sig nu! Fast ja kollade precis på vädret och det ser inte JÄTTE lovade ut, men men lika bra att njuta så länge det varar!

Här om dagen flyttade vi ut balkong stolarna och gick upp på berget som är precis utanför vårat hus och tog med oss öl det är är härliga sommar känslor det... :-)

22 dagar kvar till Pariiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! Jag längtar så att jag dör! hehe. Nu blir det jobb för hela slanten!!

See you!

Bönor & Bagels

-Det är grejjor det! Mmm så gott! Jag Patrik "hoppade" på cyklarna och cyklade in till Linnégatan för att käka frulle/brunch. Solen sken och det va hur gott som helst att sitta på deras uteservering & käka bagels med varm choklad & grädde mumms!! 16 grader har vi haft i Göteborg idag :-) Det är grejer det, nu kommer våren mer och mer, nu ska vi bara ha lite grönt på träden oxå!

Annars händer det nog inte så mycket mer idag..

Räknar bara ner dagarna till allt roligt som är inplanerat det närmsta, nästa helg fyller en jobbarkompis år så då blir det lite fest hemma hos henne, helgen efter det åker jag till Västerås för att fira ännu en vän på hennes 25 års dag, helgen efter det fyller lilla jag hela 25 år, och helgen efter det åker jag till PARIS, och helgen efter det är det yttligare ett kalas på malmön, och helgen efter det fyller Marianne år!!

Herregud säger jag bara, varenda helg fram till mitten/slutet av Maj är inplanerad med massa saker! :-)

Hoppas att ni njuter av soolen! Puss Hey <3

Underbart väder ute

Japp solen lyser och dom  har sagt att det ska bli runt en 10-15 grader ute idag, synd att man jobbar då! Fast ja fick vakna upp till sol nu på morgonen och det gör mycket för skälen. Blir cykeln till jobbet dessutom, lika bra att ta vara på vädret så mkt som det går.

Igår blev det heel dag i stan, kära Marianne slutar ju aldrig att shoppa... åkte in till stan vid elva & kom hem runt halv sju tror jag! Inte ett enda plagg hittade jag, fast att vi hade varit inne i varenda affär :-) Men marianne kom la hem med 10 påsar skulle jag tro ;-)
Jaja, jag får la spara mina pengar till Paris istället & shoppa loss där förhoppningsvis!!

Ledig i helgen får se va som händer....

Hoppas att ni får en bra dag.

Mina fina vänner kan oxå åka skridskor! Angerman-familjen dom har talang dom! ;-)

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Let´s dance ;-)

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Om man inte har nått annat att roa sig med så funkar ju detta bra så här på måndags förmiddagen! Min roliga humor :-) hehe...

Påsken i jönköping

Som jag skrev sisst så var planen att åka till Jönköping över påskafton, men eftersom att jag jobbade både lördag + tidig söndag känndes det inte som ett alternativ just då iallafall, ringde runt och kollade om någon kännde för att jobba, men icke!
Patrik va iallafall väldigt sugen på att åka men ville inte åka upp själv, så jag som den snälla flickvän är (hehe), bestämmde mig för att åka med :-) för att sen ta bussen själv hem på söndag morgon (igår alltså) kl 07.30 gick bussen, OJ va pigg jag var på det ;-) 1h & 30 min sov jag innan bussen skulle gå hem till Götet igen! Aldrig igen, ha ha! :-)
Men det var jätte kul där så det var det allt värt, hemma hade vi troligtvis inte gjort ett skit ändå!!
Efter jobbet igår var ja så trött så jag somnade dirket efter mc donalds maten halv sju! :-)





tre år, herregud trodde jag aldrig..

Kollade precis när jag började blogga, 2008! Fast jag vet, jag har ju inte direkt skrivit tre inlägg om dagen den senaste tiden, sorry!

I måndags tog jag iallafall flyget till Stockholm, för jobbutbildning. Bara matade in massa information från åttå på mårgonen till åttå på kvällen.. Puh va trött i hjärnan jag var efter det! Men väldigt lärolikt nu inför min debut som vitvarusälajre! :-)
Och nu är det PÅSK och allt, tåkigt att man ska jobba när man har blivit blivit bjuden till jönköping på lite grillfest... Får se om älsklingen drar han är ju ledig en helg, helt otroligt ;-)

Jag längtar iallafall till den 23 april!! då tar jag tåget till Västerås för att träffa min underbara vän  Angelica som fyller 25  år!!!!!!  Och då blir det födelsedagsfest för hela slanten, ellerhur Angelica!? :-)

Glad Påsk!

RSS 2.0