God morgon,

Uppe med tuppen idag nästan, det händer ju inte direkt när man ska jobba...då ligger man ju å drar sig tills det nästan e försent.

Idag ska vi till älsklingens paradis lager157, usch å blää! hittar ju aldrig något roligt där. MEN, jag har ju såklart en plan! Nu när ja e sååå snäll och åker med så har han lovat att åka till IKEA efteråt :-) Så då kan jag väl överleva att gå ett varv på lager157.

På ikea ska det inköpas en ny och fin vardagsrums matta....! Kollade in den förra månaden men då hade jag inte riktigt råd att köpa den, MEN NU!!! ;-)

Skriver mer ikväll om dagen, och så ska ja visa er mattan oxå när den är på plats!

 

Ha en underbar dag alla läsare! *Kram*


God morgon :-)

Hoppas ni bår bra, och att ni får en hääärlig helg!! Jag tänkte börja med att dra in till stan och gymma :-) sen ikväll får jag snaska godis med gott samvete ;-) Det blir inte så mycket mer än såhär!

5 dagar kvar..... ;-)

lite shopping...

Dagens shopping..

Skor från nilsson 650:-


Nagellack från OPI 140:- Jag trottsar vintern och köper vårinspirerade saker :-)


Silver ville oxå vara med & leka!

Sen en bild på min skinnjacka från HM 399:- blev liiite suddigt där!



Sisst men INTE minst så har jag köpt biljetter till PINK på ullevi i sommar!!!! Ska blii sååå kul!!!


Nostalgi

Tänkte visa er lite kort från min barndom med mina kusiner, korten har jag "lånat" av kusin Madeleine.

Haha ja visste redan då var mode va, kolla in mina "gladiator"skor... för gulligt!!!! ( jag i jeansklänning)




Jag & min fina kusin madde sitter längst fram, det var det värsta jag hade åkt...va så himla rädd!! HIHI





Här åker vi kaffekoppen... lite mer avslappnad!! hehe..
 Min mammas bror  till vänster som tyvärr inte längre finns kvar hoss oss. (alltså maddes pappa)

Här vet jag faktiskit inte vart vi är.... Orsa?


Det var allt för idag :-) imorgon ska jag boka tid för.......!?? =p


Sex and the city

Det finns väl ingen tjej i detta land som har missat dessa snygga tjejer? Jag längtar tills dom släpper sex and the city 2!!


åhhh ja vill ha deras kläder, skor, allt :-)

isprinsessa?

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


tänkte jag skulle bjuda er på lite skratt,
 här får ni se mig o älsklingen när vi häromdagen åkte skridskor ;-) 
Ni kan ju inte säga att vi inte har talang iallfall... vi åker ju inte direkt varje dag, fast ja kan förstå att ni tror det efter att ha sätt detta, ha ha ha!!!

Mycket nöje, hi hi!

Ps. jag måste ha den finaste och snällaste & omtänksamaste vännen i hela världen!! Ds. tack för den fina kommentaren M!

Jag kom väldigt fort att ångra att jag stod i köket och skrattade.....

Men va f*n liksom det såg ju lite roligt ut när grannen försökte ta sig ut från parkeringen i morse, där stod jag och spanade & små flinade åt han med kaffe i handen. Han höll säkert på i 20 minuter (jag stod inte och stirrade hela tiden jag höll på att fixa mig för jobb), men ja hann iallafall borsta tänderna, klä på mig dricka mitt kaffe mm... Han fick hämta en spade och hans tjej fick till sluta komma ut och hjälpa han, va skulle killarna göra utan oss? ;-)



Men som sagt va jag INTE visste vad att jag snart skulle stå där och vänta på bussen som gud glömde, och till slut orkade jag inte stå där i stormen så ja bet ihop och började ploga mig fram till jobbet i motvind, snöstorm, 30 min sen, iskall, behöver ja säga att jag va SKIT sur när jag väl hade kommit fram till jobbet?! Nä tänkte väl det ;-)

Gud straffar än fortare än man anar ;-)

Sjukt kul att se ANNA HAAG ta SILVER!!! Satt som klistrad igår kväll/natt :-) Vi gick ju i samma skola på Orsaskolan, när ja gick i 9an gick hon i 8an :-)

Nu blir det MELODIFESTIVALEN I GÖTEBORG


Svar till Madde: ska fråga han nästa gång han ringer/eller jag ringer han :-)

Tjaa!

Fredag kväll... sitter i soffan och käkar godis och kollar på léts dance :-) men jag har oxå varit sjukt duktig denna veckan med träningen så då får man käka massssa godis som kompensation!! Och det snöar som aldrig förr i götet.

Har fått höra två roliga teorier ang. snön idag:

1. tjejen som var vår ledare idag på friskis sa att vi ska inte klaga för att vi har mycket snö, för nästa gång vi får snö i göteborg lär la bli om 30 år, alla skrattade! ;-)

2: en kille från jobbet: tror nog att ja ska köpa med mig en hårfön hem och en förlägningsladd och sen ge mig ut och föna bort all snö, och sen köpa en grön sprejburk och spreja alla träden gröna!!! Vipps så har vi Vår!! Haha....skön tanke!

Så det finns ju dom som är glada och det finns dom (läs: Jag) som är liiiite trötta på det här nu!

Om lite mer än en vecka ska jag visa er något kul!! ;-)

Puss på er, tycker att det är jättekul när man ser att man har läsare varje dag, och så e jag världens sämsta bloggare! Ska skärpa mig, men ibland vet ja knappt va ja ska skriva om... :-(
Puss & Kärlek

Så här såg det ut hemma hos oss förra veckan..... behöver ja säga att ja låg i sägen till halv fyra på eftermiddagen dagen efter? ;-)



kvällens klädval för min del ;-)

Och så här ser det ut ute just nu!

hej svejs!


Är det bara vi som lyckas....

Att använda varenda glas, varenda kniv, gaffel, tesked... och att det sen ser ut som hej kom och hjälp mig i köket? PLEASE skänk mig en diskmaskin!!! :-)
Tur eller otur kan man väl oxå säga, för ikväll ska vi ha förfest hemma hos oss och då måste skiten bort bort! Så idag, eller nu genast så fort ja ha skrivit klart till er ska ja ta mig ann disken!

Sen ska ja som vanligt "hoppa i träningskläderna" och köra ett stepp-pass, ska bli himla kul!

Hoppas ni får en trevlig lördags kväll det tänker iallafall jag ha ;-)

Vinterlandskap...

Imorse när jag vaknade och kollade så lyste solen och snön låg vit på backen... riktig vinter, påminnde mig om tiden uppe i ÅRE när jag jobbade där en säsong! Perfekt väder för att åka skidor! Saknar det lite granna, skulle gärna ta en tripp upp dit igen så att man inte glömmer bort tekninken i backen ;-) hi hi!! Har det nu ändå tänkt att vara vinter ett tag till kan man ju lika gärna göra något kul av det, eller?! Fast jag kommer inte att ha nån tid eller pengar till att åka upp till ÅRE! Kostar ju sjukt mycket om man ska  hyra stuga och liftkort å allt va man behöver! Men kul hade det allt varit... Men ja ska ju till Paris så jag får vara väldigt nöjd med det :-)

Nä dags att hoppa i träningskläderna! Förhoppningsvis så kommer våren snart! Puss Puss!!

Bokat & Klart!



Paris!!!!!!!! Here we come!!!! ;-)
Som ja skrev igår så gick tankarna till en resa någon stanns, och marianne va lika på hon! Sagt och gjort hon kom på beskök igår kväll o så satte vi oss ner o kikade runt på resor till Frankrike/Paris. och hittade en völdigt bra resa med hotell, nära detta enorma torn.... 6 maj åker vi..... Om det nu är någon som har varit där och läser, please ge mig bra tips på vart man ska gå och shoppa!! :-)

Nu kallar jobbet, sååå tråkigt med sååå nödvändigt! :-( måste pussa hejdå till den mest underbara killen oxå innan han sticker...





Heeeeeeeeeeeeej!!!!


lägger till en rad här, ja vet inte va det beror på att texten e så konstig? :p

Jag nu kan jag ju inte direkt säga att det var igår jag uppdaterade ;-)

Jag är hemme sen en vecka tillbaka från det underbara landet thaïland, tyvärr! Jag skulle lätt kunna vara borta en månad eller två, man mår ju så sjukt bra i själen. Fast kan det kanske ha å göra med att man slipper tänka på klockan, räkningar, jobb, andra måsten var eviga dag?? Jag antar det... Det är bara att gilla läget och ta nya tag när man väl kommer hem :-)
Det som är näst bäst enligt mig med att resa, är att man har ju något väldigt kul att längta & se fram emot... och det kan ju hjälpa till väldigt mycket i vardgen.. Så därför bokar jag redan nu i veckan en resa till Paris, milano, eller någon annan härlig stad i världen??!! 
tillsammans med världens bästa Marianne :-) Detta va precis va ja behövde kännde jag! Vi drar i Maj! Jipppppii!!!! Hoppas nu bara att marianne är med på noterna, vi satt ju bara o smsade i helgen om det, och sen slutade vi med att säga att vi sätter oss i veckan o bokar!! Här går det undan hehe, tur att pengarna finns iallafall.

Ni kanske förstår att jag redan har börjat längta till värmen! Men denna resan och kommer främst att innehålla SHOPPING, massa SHOPPING! Och vi får såklart inte missa alla sevärdigheter! Och har vi tur så är vädret nog alldeless underbart vårigt ;-)

såhär såg det ut för två årsedan i New york, när vi sisst var ute och reste tillsammans...

nähe nu har jag försökt i 10 min för att få upp ett kort men det funkar visst inte! Men thailands korten funkar så ni får se nått kort därifrån istället :-)


precis anlänt på hotellet, och tagit oss ner till stranden...sådär härligt Blek och fin :-)


"aftersun" Vin på balkongen ;-)

ligger och läser snabba cash, grymt bra bok!!


så J*vla varmt i sanden, därav den snygga minen ha ha!



Det var allt för idag kära läsare ;-)

Men jag stör mig på den konstiga texten?? Hur får ja bort det hihi! Puss!


RSS 2.0