Gott nytt år!!

önskar alla nära och kära ett Gott Nytt år, min mobil fungerar inte så om ni inte får tag på mig vet ni varför!

Ikväll blir det god middag med något gott att dricka!

Kramar


Hej svejs =)

Nu är det inte många minuter kvar innan arm strong stänger dörrarna för sista gången.. och ja lämnar ifrån mig mina nycklar, än så länge har ja inte känt av något speciellt, förutom att det känns som att denna dagen går extremt långsamt. Och det kan ja säga att det var ett tag sen ja kände så. Kanske har lite att göra med att ja var uppe klockan sju i morse *gäsp* var på salongen kl åtta och fixade naglarna blev jätte fint =)


Imorgon är det Nyårs afton.... Planen var att vara hemma bara ja och patrik. MEN, igår när patrik kom hem från träningen så sa han att han helt plötsligt ville åka med hem till Mikaela på nyårs fest! Hmmm tänkte jag! Den går inte, haha =) eller? Nä det e nog bäst om vi håller oss hemma själva =) Andreas och Carro ville i och för sig ha par middag får la bli det då!


♥ nathalie ♥

Kvinnonamnet Nathalie eller Natalie är, liksom Natalia bildat av det latinska uttrycket dies natalis som betyder födelsedag och syftar på jesu födelsedag, dvs juldagen.Nathalie är ett av 80- och 90-talens största modenamn. I den vuxna befolkningen är Nathalie mycket ovanligt, det finns bara drygt 300 kvinnor över 30 som heter Nathalie. Men bland de yngsta är namnet desto vanligare.31 december 2005 fanns det totalt 15 915 personer i Sverige som hette Nathalie eller Natalie,varav 10 131 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 473 flickor namnet, varav 331 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: 29 december.


Fransk manikyr

i morgon klockan 08.00 skall ja till salongen och göra naglar igen, har saknat att ha fina o långa naglar!
Så här såg det ut sist ja gjorde det...I våras nån gång så det var ett tagsen med andra ord.


kanske borde lägga mig tidigt idag eftersom som att ja måste gå upp vid....Sju typ =( det e ja inte van vid =)

Puss hej.

Tre Indier...

Tre indier..

Ligger på Linnégatan där var jag och Patrik och käkade god middag (indiskt). Jätte mysigt ställe... Innan dess var vi på free port och shoppade på rean =) jag hittade en bikini över del och en underdel för ENDAST 14,50/per del!!! Hur billigt är inte det? Ja kan allt hitta biliga grejer på rea jag =) Men INTE patrik han handlade kläder för 800:- det e väl inte så mycket egentligen, men mot mina 30kr och hans 800kr så va ja allt den ekonomiska idag, hehe!

 kort från tre indier, innan maten =)


I morgon är det jobb igen....känns lite trist för ja vill bara sluta nu, känner inte att ja e så glad när ja e där längre, bara går runt och är irriterad, Varenda kund som kommer in ställer frågan: Vart ska ni flytta?????? Jag har hört den frågan från VARENDA kund som kommer in sen den första december! Då kanske ni förstår att när folk frågar den frågan o jag har besvarat den frågan precis till tio kunder innan! Man blir tokig! Och har lust att skrika ut: VI SKAAAAAAAAAA INTEEEEEEE FLYTTAAAAAAAAAA, ENDAST STÄNGA DENNA BUTIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


.....Så nu fick ja ur mig det, det känns skönt, haha.


Kom precis hem från solhuset, hade tänkt att ja skulle fixa en bra grund så att man vågar ta på sig sin bikini när det är dags om ca 1,5 vecka. Men det var tydligen fler som hade tänkt det för det var fullt resten av dagen, *suck* så ja fick glatt gå hem igen utan min fusk färg från solariöarna =) måste alla sola samtidigt som jag?


Min nya bikini för 30 kr hihi =)

Kram!


lite kort..

nyårs klänningen är inhandlad =)
Nyårs klänningen är inhandlad =)



Har varit och shoppat lite på rean, hittade dena söta klänningen från Bondelid på MQ, ord.p 799:- Nu 399:- som hittat?!


familjen Angerman på julafton =)


putte å jag på julafton =)
 

hinner inte skriva så mycket har lagt fram lite vaniljglass på tining (gillar inte glass när den  är stenhård =) )
 Hmm har laddat ner james bond senaste film tänkte kolla på den....killen e ute på galej! så det blir jag å missarna! lika mysigt det ändå.
Fullt upp på jobbet idag....kunder non stop från att ja öppnade till stängnng vilket resulterade i rekord- försäljning =) det var kul!


SAKNAR FORTFARANDE  VISUM,,, undra om indiska ambassaden har tänkt att skicka det till oss innan vi åker? hade ju varit bra annars har vi slängt tjugotusen i sjön =(  eller ett till alternativ att vi åker till stockholm på fredag o frågar va dom håller på med!!! lite irriterad e ja allt! vi åker ju liksom nästa tisdag, och fram till dess e det ju tusen röda dagar  = ingen post från indiska ambassaden!!!!!!!!!

nu blir det glass innan den e helt smält =)

Tjiing tjong!

julhelgen

Nu är äntligen julen över, får man säga så? Man längtar och längtar hela december för att få plocka fram all julpynt , köpa julklappar, mysa och träffa familjen under självaste julafton. Men så fort julafton är över så tänker man ju samma sak varje år, åhh va skönt nu e det över (i alla fall så tänker jag så). Och för att inte tala om alla jul middagar som kommer efter självaste julafton, man ska flänga runt till alla som vill vara vänliga och bjuda på mat...man går väl upp tre kilo på pag av detta! Haha! Sånt har jag INTE tid med nu när det bara är tolv dagar kvar till Indien. Nu känner jag mig som en uppblåst ballong, imorgon är det ja som står på springbandet klockan tio när dom öppnar =) Hinner dock bara vara där i 30 min för sen kl elva börjar ja jobba.


Hoppas ni har haft en trevlig jul med mycket god mat och mycket kärlek!
Lägger upp bilder från julen imorgon på jobbet...


Planering för nyår är i full gång..... Frågade Patrik va han ville göra, han ville bara vara hemma och dricka champang och äta jordgubbar med mig, ja det lät ju lyxligt å trevligt. MEN, ja har faktiskt köpt en väldigt fin nyårs klänning som jag vill ha lite användning för. Visst ja kan klä mig fint och ha klänningen på mig hemma men hur kul e det? Ja känner faktiskt för att ha extra kul i år på självaste nyår, festa dansa umgås med vänner....

Men om patrik bara skall vara hemma får man ju super dåligt samvete om jag går ut o slår klackarna i taket själv =) 

PUSS & KRAM


God Jul ♥

Tänkte bara passa på att önska Alla en riktigt God Jul, imorgon kommer jag troligtvis inte ha tid att sitta framför datorn. Skall fira julen hemma hos min kära mamma o bror. Senare fram mot kvällen hämtar Patrik upp mig för då ska vi hem till hans pappa och fira julen där. Ja längtar som ett litet barn =)

Stackars lilla Marianne som har blivit sjuk, kanske inte blir något jul firande för henne =(  hoppas du blir frisk gumman..!


Bokade tid på http://www.nailteam.com/ idag tänkte fixa mina naglar innan nyår så den 30/12 skall ja dit och få fin fina naglar igen (fransk manikyr).


Jaja, nu ska ja snart hem och julstäda så att man vaknar upp till ett städat hem på julafton. Och lägga alla julklappar under granen. Hmm tar nog tillbaka det där med att lägga julklapparna under granen, !

Hur gör andra som har katter och jul granar? Mina kan ju absolut inte låta bli att slita upp allt!!!!

Häromdagen när ja vakande låg granen Vält och dom hade slitet bort alla jul kulor och lekt med dom så igår fick vi ligga på knä för att försöka leta fram alla igen *suck* ! Nästa år blir det f_n ingen gran i vårat hem!!!!!

Dom är väl helt enkelt ouppfostrade, haha! Från o med nu blir det ingen katt godis till dom  =)



♥ God Jul till er alla ♥
Kramar.


festen i lördags = )




Ja så här såg det ut i lördags = ) Party stämningen var minst sagt på topp!

Hur kul som helst, och himla trevligt folk som var där, Tack Mikaela & Philip för en kanon kul kväll hemma hos er, faktiskt den roligaste kvällen på väldigt, väldigt länge!! :)

Synd bara att värdinnan inte ville vara med in på småtimmarna =) hon föredrog att sova framför hinken istället haha nu blir hon inte glad på mig =), men det tar vi igen nästa gång, ellerhur!?

Kom inte hem förens halv sex-sex tiden igår på morgonen så ja var rätt seg hela dagen... Bakis pizza o film....plus lite sova där i mellan....



Förövrigt hade dom inrett så j_vla snyggt i hemmet! Kolla bara in tapeten, bordet, soffan, mattan, Ja ALLT VAR SNYGGT =)

PUSS HEJ!


 


Hej allihopa = )

 

Nu börjar ja bli lite dålig på att blogga! Men oftast så brukar ja blogga på jobbet, men nu ni så är det såhär att ja har fullt uppp på jobbet hela dagarna. Så det finns helt enkelt inte tid för att bogga (kors i taket)!

Men att shoppas finns det alltid tid för även på arbetstid = ) Idag köpte ja en Nyårs klänning!!! Sprang iväg en snabbis…. Bild på klänningen får ni senare när ja har kommit hem från jobbet, för den som vill se min snygga klänning hehe!

 

Ikväll ska ja hem till Mikaela & Philip, tror att det är lite inflyttningsfest kanske? Ska vilket som bli kul att träffa dom igen, tiden går så långt mellan träffarna. Hmm va ska man ha på sig? Ikväll blir det nog jeans o en svart topp kankse.. går ju alltid hem för dom flesta tillfällena. Synd att det e skit väder ute, hade velat ha klänning annars men men.

  

Åhh e super hungrig, glömde ta med mig gårdagens middag som jag & Marre gjorde så fint utan recept å allt =) !!

 

Ha en trevlig kväll!


Kungsgran =)

japp nu e granen inhandlad... synd att den inte gör sig så bra på kort som den e i verkligheten, för den är jättfin!!! Några julklappar ligger det inte heller under granen ännu. För vi har två små skit ungar (nästan iallafall)! i form av missar =) som älskar att riva upp julklapparna!! Så dom får vi lägga under granen den 23 kanske? ska bli intressant att se hur länge granen får vara ifred....
Sönt idag köpte ja sista julklappen, hmm kankse blir nått små paket till men dom viktigaste är klara nu! På torsdag kommer chefen på besök, kankse för att ge mig en julklapp? Hoppas kan man ju! =)  så då jobbar ja halv dag, Gött!  sen e det inte många dagar kvar på armstrong....


Ta hand om er, Kram! 





julklappar, eller?

Hej alla!

Hoppas ni har haft en bra helg, det har i alla fall jag haft (om vi bortser från världens dunder förkylning). Igår lördag jobbade jag, dagen gick hyfsat fort. Sen efter jobbet träffade jag Louise vi tog en shopping runda, vi bestämde oss för julklappar först men såklart som alla andra gånger när ja har försökt att köpa julklappar så blir det bara massa shopping till mig själv, likaså för Louise! =) haha för roligt. Slutade med att ja kom hem med nya skor, äkta UGGS, som är dom mjukaste och varmaste skor ja har ägt! Och ett par skit snygga jeans...hmm funderar dock på om dom kanske var lite förstora.. Får fråga patrik ikväll när han kommer hem o se

va han tycker. Ingen av oss kom hem med julklappar i alla fall!! vi bestämde oss för att köpa hem INDISK mat (lika bra att börja vänja sig), och det var nog det GODASTE jag har ätit!!!! Varför har jag aldrig ätit indisk mat??? Så Himla gott!!! Så det satt vi och smaskade på hemma hos mig hela kvällen.. Laddade hem Mamma Mia också, såå bra film!

Idag innan älsklingen åkte till jobbet fick ja i alla fall köpt mammas julklapp...inte många kvar nu, skönt!

Va händer denna söndagen då? Inte mkt för mig i alla fall ska försöka sova lite o drick varmt te o knapra halstabletter hela dagen lång , kanske blir att ladda ner någon film också...

Ha en trevlig tredje advent, Kramar från en sjukling med bomull uppstoppat i näsan =)


Längtar redan tills morgonens lunch, Indisk mat =)


  
nu ska ska ja nog bli frisk =)



Tog en avstickare till NK för att inhandla denna fina påse som innehöll....




Älskar verkligen detta schampot... luktar supergott, plus att man fick med ett smink-kitt!!

Ny slingad =o)

Uppe med tuppen var jag i morse för ovanlighetens skull, men va gör man inte för att få bli lite fin hos frizzan! Jobbar ju alla dagar 11-18 förutom söndag å då har ju oftast frisörer stängt!

Så halv nio satt ja hos frizzan och gjorde slingor, Blev himla nöjd. Nu e ja lite ljusare i håret = )

FÖRE!



EFTER!

 Blev något ljusare!  nästan blondie, hihi!!!




Ser nästan ut som att håret växte en bit oxå hehe ! Oftast brukar det ju bli kortare hos frizzan men mitt brukar växa istället HAHA!!

HEJ SVEJS!!


sjukling...

Ajj ajj så ont jag har haft i halsen i natt....har ja tur så blir det som det blev för patrik att det stannar vid halsont och inte utvecklas till halsfluss eller någon kraftig förkylning.

Dricker massa koppar té med honung i! Fryser & skakar till tusen också, tror nog att det börjar likna tycka-synd-om-mig-själv-stunden!? Nä nu ska ja gå och köpa något gott och VARMT till lunch.


Jobb som dyker upp när man minst anar det.... Securitas vakten kom in idag och undrade om jag har funderat något mer på jobberbjudandet....Hmmm  har jag det??? Ja vill ju självklart inte vara arbetslös. Vem vill det? Åh lilla ja som shoppar alldeles för mycket, hur ska ja kunna vänja mig vid en ynka liten inkomst från a-kassan.....!!!!!

 Men sen vill jag inte heller bara ta ett jobb för sakens skull. Nä ja behöver ta en ordentlig fundering. Helst vill ja inte tänka på detta alls just nu, men och andra sidan kan det ju vara skönt att veta va man har som väntar när ja kommer hem från resan ( annars kan det lätt bli att man funderar mycket på det under resan, och det vill jag ju inte heller) Va vill ja egentligen, ska det behöva vara så häääär svårt!!!!???



Puss!




Kollade precis ut från fönstret, OCH DET SNÖAR UTE!!!! Jipppiiii!! kanske blir det en vit jul ändå?




vaccination

Vaccinationen gick bra i morse, åkte extra tidigt för att jag inte skulle komma för sent till jobbet. Och när vi stiger in på kliniken ser jag folk i varje hörn, NEJJ tänkte jag då hinner vi ändå inte.

Men sen när vi ska ta en nummerlapp visar det sig att det inte var någon utav alla människor som skulle vaccinera sig så vi fick gå in med en gång! Så istället blev ja 45 min tidig till jobbet (bättre det, än sen). Så nu har ja äntligen tagit sista dosen för lång tids vaccin ca. 15-20 år ska det hålla så då kanske man inte ska klaga på att det nästan kostade skjortan hehe....  


Längtar tills på torsdag då ska ja bli fin i håret igen...... =)


28 dagar kvar  ----> INDIEN !! 

KRAM  ♥


Julmusik och ”jagad” av farbror polis!

Kvällen hade kunnat slutat bättre igår, att köra med dimljus/halv ljus är inte att rekommendera då kommer farbror polis och ger böter på 1000:-!! Ack så onödigt! Framför allt när julklappar skall inhandlas och vaccinationer skall fixas...


Hittade en jätte bra webbsida som spelar julmusik hela dagarna, Toppen för mig som jobbar i butik och inte får igång den julmusik som vi har på datorn (trist att spela "vanlig" musik när julmusik finns liksom).


KRAM!


Sunes Jul, och julklappsköp!


Startade morgonen med pannkakor och mjölk, mm va gott det var. Sen var det bara att ge sig ut i folkmassan och köpa julklappar, kors i taket att ja inte är ute i sista sekund som alla tidigare år. Eller i och för sig det blev endast julklappar till älsklingen idag men det e rätt skönt att ha den avklarad (stor och bökig som den är). Sen va tanken att hitta något till brorsan men det e ju helt j_vla omöjligt att hitta något till han...! Gick in i varenda affär på frölunda torg men hittade INGET! Jaja får la försöka hitta något i stan istället. Men det var desto lätte att hitta kläder till mig själv, Konstigt! =) blev en topp, och ett linne, B-H... lite smått och gott!

Har softat i soffan nu ett tag och kollat på Sunes Jul, dör av skratt, så himla rolig den kan man ju se tusen ggr utan att tröttna!! I veckan blir det julgrans köp.........



TREVLIG ANDRA ADVENT!

KRAM!


Hurtbulle :)



Ja & Jocke (inte världens bästa fotograf, Jocke alltså!)




Nej jag har faktiskt inget vettigt att skriva idag, förutom att ja var värsta hurtbullen i morse klockan åtta på morgonen när det var kol svart ute. Drog på mig träningskläderna och åkte in till stan för att träna på F&S. Kan ju inte ligga på latsidan nu när det bara är fyra veckor kvar till (för mig i alla fall) badsäsong. Nu måste det bli två pass med gympa, plus två dagar på gymmet dom sista veckorna som är kvar nu!!! Blir intressant hur det kommer att gå. Men någon självdisciplin måste man väl ändå ha..... eller?!


På kungstorget utanför mitt jobb har dom julmarknad idag, så jag ska nog bara dricka upp mitt té och ta en sväng och kolla...

Längtar för övrigt tills nästa torsdag, då ska jag äntligen slinga håret igen så att det blir ljusare (och sen förhoppningsvis kommer det ju att blekas ännu mer nere i Indien)!


Ps. som sagt Marre jag väntar fortfarande på min försvunna träningskompis, leta reda på henne fort, de känns så ensamt utan henne!!  :o)    Skivstång på söndag?


KRAM!


nät-shopping

denna supersnygga klänning beställde jag på nätet precis.... Fin till Jul kanske?


denna färgen beställde jag.

 såhär ser den ut bakifrån!


Första advent

Första advent, ja jag vet en dag för sent. Men ja lyckade äntligen få upp all julpynt både i köket och vardagsrummet. Det blev så mysigt! Och ute på balkongen blev det en ljusslinga som lyser upp!!

Har inte hänt så mycket i helgen, i fredags var ja bara hemma, och i lördags köpte ja med mig sushi till mig och Marre. I söndags var det storstäd hemma, en liten avstickare till torget blev det också köpte födelsedags present till Jocke som fyller 18 ÅR IDAG!!! Träffade Jenny med familj på torget, sikken tid det går mellan träffarna! Men det var kul att få tjöta lite henne.

Annars har det inte hänt mycket i helgen, Ja har ju bara EN ledig dag i veckan, och den försvinner ju väldigt fort! Man hinner ju knappt känna av att man e ledig, TRIST!!

Och att träffa någon annan än patrik blir det ju inte direkt tal om...Men det blir det ändrig på när ja har slutat här och har ett normalt liv igen = )


Skall träffa min kära vän Ellie på torsdag kväll över en sushi ska bli himla kul, för ja saknar henne, mycket!!


Nä nu kurar min mage, blir nog Sushi, sallad, sushi, sallad!!?? Åhhhhh....SUSHI!


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR PÅ 18 ÅRSDAGEN! Så ikväll blir det födelsedags tårta, Mmm!!


KRAM!  


RSS 2.0