100- inlägg!!

Yes, så många inlägg har ja skrivit med detta inlägget =)

Jaha då sitter man här i soffan själv igen då (fredags kväll skall till läggas)... ombytta roller här hemma..ja ni kanske förstår att min kära kille sover. Ja har i alla fall börjar komma tillbaka till dom normala tiderna igen.


Idag har det bara varit en sån där slapp och skön dag, började dagen med att åka in till stan med mamma för att kolla vårat hälsotillstånd. Bör till läggas att min mamma är 43 år, men i kroppen enligt hälsotest är hon 24 år, gissa om hon gick hem med ett leende på läpparna. Ja det e ju bra att någon i familjen lever ett hälsosamt liv, ha ha!


Mitt test kommer jag dock inte att berätta om...... eller jo, jag var ju trots allt 21 år!!! Jipppi! Men det hjälpte INTE, enligt tjejen som kollade så sa hon att det inte var till räckligt bra! Nehe tänkte jag! Tack!

Utöver att kolla hur gammal man var så kollade dom, bukfetma, vikt, muskelmassa, kroppsfett mm....(vad ja fick för resultat behöver ni inte veta hihi) Lite intressant att veta faktiskt.
 
Tog en god och nyttig lunch efter detta samtal =) sen raka vägen hem för att hoppa i träningskläderna och drog och tränade! Efter det fick ja gott samvete igen och kände mig på topp!


Sen kom patrik och hämtade mig, för han tyckte att vi skulle köpa hem färska räkor och gott tillbehöver som i mumsade på. I kväll har vi kollat på United 93, bra film...men gud så hemskt det som hände!


Det var den dagen och nu sitter jag här och funderar på om jag också skall gå och sova, trist för jag e inte det minsta trött.


Det e lite lyxigt att vara "hemmafru" ändå (gillar INTE ordet arbetslös) ha ha.... Låter såå mycket bättre med hemmafru, ja städar (knappt), ja åker in till stan och shoppar när det passar mig, tränar vilken tid på dagen som helst, inga tider att passa. Låter det inte bra? =) Fast från och med måndag skall ja ge mig ut på arbetsmarkanden hade jag tänkt å söka lite jobb i alla fall, ja skall ju på möte på tisdag och det e ju bra om ja har något att visa upp, Haha!


Imorron blir det party!!!!

...........Och Nu blir det sängen..... Natti natti!


Ja såhär ...



Ja såhär snygg kan man bara vara om man vägrar gå upp från sängen.... (skall även tilläggas osminkad, fett hår, men det bjuder ja på en dag som idag) ha ha =) har t.o.m med varit i stan i detta tillstånd idag, fast ja drog självklart på mössan hihi. Lite får ja ju allt tänka på omgivningen =) tack o lov träffade man inte på någon som man inte vill träffa i ett sådant tillstånd !!


Köpte nya träningsbyxor från Nike, så nu vill ja bli helt återställd från min lilla förkylning så att ja kan träna igen!

På lördag blir det dessutom party med tjejerna, karaoke o middag till en början sen går vi väl på spriten va! Kul kul!


Nä man kanske skulle ta sig o äta något... fast ja har ju precis stoppat i mig en semla till lunch, bra Nathalie!


kuligt värre!

Step up, Ja det e precis var det är, kul! Har kört det två dagar i rad nu i Askim på F&S. lite omväxling förnöjer e det inte så man säger!? Tog en tripp till stan i morse (redan kl 10,oo var ja inne) och möte upp majsan =) för en shopping tur, alltid lika kul, kom hem med en klänning från indiska och en snygg topp från Gina Tricot.


Sen vi kom hem från Indien har både ja å älsklingen somnat innan 21.00 och vaknat runt 06.oo....hur länge ska det hålla i sig, orkar inte gå upp sex varje dag något mer nu!! (6.oo svensk tid = 10.3o indisk tid) med andra ord är vi fortfarande kvar i indisk tid!


Tar hand om mina lilla sjukling som ligger med feber, stackarn.... Men ja va en ängel till flickvän och köpte med mig allt på hans önskelista : blåbärssoppa & kärnfria vin druvor (då blev han glad) =) och glass till mig själv, som ja får njuta av själv i soffan.
Hoppas han orkar åka till läkaren imorgon för att ta bort stygnen som han fick i Indien...känns som att det skulle va bra om en svensk läkare fick kolla på såret.
 Han ville gärna göra en tatuering nu i Goa för att ha som minne (gjorde en bamboo tatto i thailand sisst vi var där) men istället för det blev det ett minne med stygn på foten haha! Han fick ju ett speciellt minne och det var det han ville! Det e knappast många som har varit på ett nunne-kloster och blivit sydd av en nunna!?



Ta hand om dig!


step up!



God förmiddag,

Seega söndag, va ska man göra? Om några timmar ska ja iväg och köra step up för första gången, hoppas att det e lika kul som jag har fått för mig =) har ju inte tränat på två veckor, så det kommer mycket troligt att kännas i både kropp och själ i morgon bitti! Längtade faktiskt till träningen när ja var Indien, så det ska bli himla skönt att bli av med dom där extra vikterna som man får när man är utomlands och endast käkar vitt bröd med marmelad till frukost (inte för att ja äter marmelad men ja åt i stället andra onyttigheter till max). vet inte ens om ja vågar mig ut i affärerna för ja har hört att det har kommit mycket fina vårkläder =) Ja vill HA! Ska in till stan imorgon får väl se om min ekonomi till låter något fint =)

Kollade på tåg biljetter till Orsa nu på morgonen, vill så himla gärna åka dit.... Det var ju flera flera årsdan sist. Om vi inte kan åka till Indien (kom ju på att det behövs visum, vilket ja har men inte min mor) tanken var ju att ta en sista minuten
men det tar även 25 dagar att få visum så vi får nog flytta fram det lite, och dra till Orsa istället, lika kul det med.. Eller?!

Tjiing!


hej hopp!

för den som vill se så har ja laddat upp kort på facebook från indien...massa härliga kort! Och det bästa av allt, ja åker troligen tillbaka redan i februari!!!!! Ska bara ta tag iallt med arbetsförmedligen å sånt där trist pappersarbeten som måste fixar för att få a-kassa, sen efter det blir det till att boka resa till indien =)

blev ingen storhandling igår, vi var alldelsess för trötta, vi både somnade innan åtta igår kväll, haha å så vakande vi  runt 04.30 =) vadå jettlagd! 

sitter här och inväntar att få tvätta två stora resväskor med tvätt, sådär kul, eller inte! 

käkade semla idag, åhh det var så smarrigt =)

tillbaka till verkligheten , och va händer? ingenting, Näh ja ska nog bosätta mig i ett varmt land långt bort från sverige..skulle nog inte sakna så mycket  här hemma, tyvärr! skulle behöva träna men ja e aldeless för trött för att göra  något alls idag.....räckte att ja fick sitta å häcka på ams idag =((((

senare kommer marre förbi, får se va  vi hittar på för något, kanske ska kolla på lets dance, har inte hunnit se det ännu, något att ha??



tjiing!
 

hemma igen :(

Ja nu var man hemma i KALLA Sverige igen, tiden bara sprang förbi en där nere i Indien. Helt klart ett underbart land...med massa fina stränder.

Vi har la inte gjort såå mycket, dagarna gick åt till sol o bad, på kvällarna gick vi ut o käkade super god indisk mat!! Besökte massa ställen, Vagator (paradis för hippies) sjukt soft ställe. Mandrem, hör bara på namnet (jätte mysig strand) ! Men palolem i södra Goa toppade nog hela resan...Inte Indien utan att ha varit där! Går liksom inte att beskriva...man kunde bara sitta utanför sin bungalow o kolla på solnedgången och samtidigt se massa delfiner ute i havet, Underbart? Jaaa!!!

Hela resan har varit toppen, vi har bott bra haft trevligt ressällskap. Men! I lördagsnatt var vi ute på fest (som alla andra kvällar) så råkade patrik ut för en olycka =( han skulle bara gå o pissa men kom haltandes tillbaka, ja såg direkt att allt inte stod rätt till.

Gick fram till han för att kolla läget, ojoj ojoj det bara forsade blod i mängder från foten (trampade troligen på glas) alla såg direkt att det måst sys fort!!! Det var ett jack av dess like rakt in i foten =( hoppade in i en taxi som vi bad att ta oss till närmaste sjukhus. Visst säger han o kör oss till ett KLOSTER!! Mitt i natten kommer vi till klostret som låg mitt i ingenstans, helt öde.... Vid grinden kommer en nunna o öppnar för oss, rena rama skräckfilmen vill ja lova, helt kolsvart i korridoren för hon in patrik i ett rum o syr ihop hans fot! Man kunde göra folk skrika i rummen...(precis som i en skräckfilm) usch ja va sjukt rädd! Men allt gick bra, vi kunde åka hem rätt fort men inget mer bad för patrik!


Ja här kommer lite kort!

nerfarten till mandrem



Vagator



Palolem (våran bungalow ibakrunden)



hela gänget
Louise jag o coffe


patrik, isabelle, o peter

Det får räcka för idag. lägger upp fler bilder på FB för er som vill se mer kort =)

Nu ska ja dra o handla mat för de ekar toooomt i kylen!


sodra Goa, Palolem!

Hej svejs!

nu befinner vi oss i sodra goa, narmare bestamt Palolem = PARADIS! Vi har hyrt en super mysig bungalow sa vi stannar har aver natten tankte vi. Har ar verkligen helt underbart, absolut den basta stranden i Goa! och da har vi anda besokt nagra strander!! Billigt somn attan ar det oxa, vi lever helt enkelt som kungar =) tyvarr ar det ju inte manga dagar kvar nu men men, ja skall tillbaka igen!
Saknar mina sma missar!!
Ja kan verkligen rekomendera Indien, an sa lange ar det inte sa overexpalterat med turister..sa passa pa vet ja!

Igar var vi pa en jatte stor marknad, fanns hur mycket som helst sa det blev en del shopping =) patrik tycke dock inte att det var lika kul att ga runt i ca 40 graders varme med tusen manniskor som skulle trangas, ha ha! 

Na nu borjar det bli dags for en drink och ga tillbaka till dom andra som ligger och dricker ol! Ha det gott snart ar det solnedgang har det far ja inte missa!

ha det gott! SOLIGA & varma halsingar Fran Palolem!

(inga kort denna gangen heller ni far helt enkelt vanta tills ja kommer hem =) )

Kram !!

Underbara indien!!

hej allihopa!

Har ni det bra hemma isverige? Har ar det helt underbart, massa fina stallen och helt underbara strander! Ca 38 grader varmt sa vi steker for fullt =)
jaja tankte bara tala om att vi har det super bra, vi ar i norra goa nu, men tankte ta en svang till sodra goa ocksa!!


Ha det gott. hinner tyvarr inte lagga upp nagra bilder idag!

Pusssss!

packat & klart, med andra ord: Ja e redo för soool !!



Det här inlägget får bli det sista här i Sverige, för tidigt imorgon åker vi till Stockholm! För att senare ta flyget till Värmen!!!!

Nu e väl allt så gott som packat tror ja, är väl bara småsaker som man får ta i morgon...

Känns så himla skönt att dagen med stort D är äntligen kommen. Vet ni vad, ja började Blogga precis när ja började planera resan till Indien. Tror nog närmare bestämt att mitt först eller andra inlägg handlade om resan! Åh nu efter månader o veckor är det äntligen dags =)


Innan vi åker i morgon skall vi lämna av våra små bebisar....åhh ja kommer sakna dom små så himla mycket!

Men dom får det bra, plus två till missar som dom kan leka med (förhoppningsvis). Gulliga M som passar, tusen tack =) skall nog hitta något fint till dig =)!!


Nä ha faktiskt inte tid att sitta här, ska hoppa in i duschen o fort lägga i kameran(så att ja inte glömmer den) plus laddare o usb-sladden så att ni kan få ett härligt kort redan på Onsdag!! Om ja får tag på en data då vill säga!


Ha det så bra alla, det ska ja i alla fall ja ha =) Och komma hem brun och fräsch hihi =)



Kärlek!


varför måste man skriva en rubrik?

Uppdatering, hmm nu var det några dagar sedan ja skrev. Eller rättare sagt sist ja skrev va förra året =)

Firade nyår med min älskling och hans vän Andreas o hans tjej Carro, blev en ganska lugn kväll med god mat och vin..och champang såklart! Tolvslaget missade vi nästan,haha. På med skorna och fort ut till platsen där vi skulle se på fyrverkerierna (fick springa som en tok, tur att ja inte hade pumps på mig hihi).

Ja har även invigt arbetsförmedlingen , dock inte lika kul, men va gör man! Nu e det bara ut o söka jobb antar jag. Fast först ska ja packa resväskan och sticka till värmen närmare bestämt nu på tisdag. Sen efter resan ska ja ta tag i mitt liv. Men fram till dess skall ja bara ha semester för det e ja värd efter den här hösten/vintern. Jag har jobbat som en tok i sex dagar i veckan.

Imorgon skall ja o Patrik in till stan och sätta sprätt på mitt presentkort som ja har på Åhlens och köpa det sista inför resan, solkräm, aftersun, solstift för läpparna = ) sen hem och packa väskan!!!! Jipppii! Som ja har längtat!!!

Ja har tränat som en tok (tok, tok , tok, tok ja gillar nog det ordet ) de sista så nu e ja redo på alla plan!


God fortsättning till er alla ♥

Kraaaaaaaaam!


RSS 2.0