Min dag i morgon ;)

i morgon blir det nog en underbar dag, älskling & ja tänkte starta dagen på Milk and honey  i linné. käka lite god amerikans frukost... Bagels, pannkakor, ägg, mmm smarrigt! och vädret ska ju vara lika fint som idag, alltså 25 grader och sol = sommar väder. dom har en liten uteservering med morgonsol, lovely!

Sen skall ja träffa mami, och få min födelsedags present =) fast ja vet redan va de e... =) Men ni får se imorgon va det är.. kan avslöja att det är en riktig skönhet ha ha!

Åh ja undrar så det knakar va putte har hittat på.... hann aldrig visa han skorna som ja ville ha.... Han har helt enkelt hittat på ngt på egen hand! Spännande. brukar annars va så att ja går med o handlar o kollar på när han slår in ha ha för roligt!

Sen ska ja träffa den bästa Marianne! blir att tillbringa dagen i Vasa parken för den som vill komma =) tänkte grilla och dricka cider....... = )

Nu vill ja bara gå o lägga mig och vakna upp till... Ja må hon leva  ja må hon leva....... ;)

sista dagen som 23 åring! 8 år har gått, den bästa och roligaste födelsedagen ja någonsin har haft ;) Angelica & Mikaela vet va ja talar om! hi HI ;)

Ha en underbar dag alla imorgon.....

Hej på dej !

Dagen har gått i slapphetens tecken, tog en sväng till stan och tränade. Oj oj va det känndes i kroppen att man inte har tränat på på ett tag (eller ja ca 1,5 vecka).

Pratar med JOcke på msn nu han är ju i Turkiet och har det gött! 30 grader varmt, sitter å dricker öl =) Nice!

Åh min lilla älskling skall köpa Motorcykel..... hur ska detta gå!? he he ;) Tror att det lutar åt en kawasaki (?). Men det kan nog va gött att ha en sån i sommar........ Hoppas att ja vågar åka med.  

Tjing.

Blixtar & Dunder ;)

Igår kväll när ja gick hem från jobbet så började det regna, Men det roliga var att det luktade såå mycket sommar regn så det gjorde inget alls! Luktade gott hi hi ;)
sen senare på kvällen började det blixtra & oska som bara den... lite mysigt samtidigt som det e lite läskigt =)

Nu såg ja precis att på Valborg ( MIN födelsedag) så ska det bli hela 25 grader & sol.... Jipppiiii!!! Lovely!

idag känns det som att ja har tusen saker att ut rätta, måste handla inför födelsedagen, sola, städa mm, jobbar nämligen från morgon till kväll i morgon, och efter en dag på elgiganten orkar man inte ETT SKIT ha ha!!

Lite dåligt med kort på sista, men det kommer snart =) har inte haft tid.

Ha en bra dag, i det soliga (?) vädret!


♥ Go kväll ♥

Hoppas ni mår bra och att ni har har haft en bra helg i det soliga vädret.

Blir snart sängen, upp tidigt imorgon och jobba blir väl 8:nde dagen imorgon som ja jobbar. känns i kroppen, har gäspat konstant idag ha ha =)

Natti natti ♥

Tack va söt du är ;)

JENNY!!! =) hmmm ja skall iväg runt åtta / halv nio på morgonen på måndag..... :S

En dag kvar, såå skönt. För det riktigt värker i mina fötter efter dessa arbetsdagarna.
 
MEN nu så här i efterhand så kanske det ändå har varit värt allt slit! För vet ni vad ;) på invigningsdagen så var ja den som kom på FÖRSTA PLATS = TOPP ETT!! när det gäller försäljning! (vi var runt 60 st som jobbade) Inte illa pinkat ;) *STOLT* hi hi....

Åhh ja har saknat träningen denna veckan, nästa vecka finns det dock gott om tid för att ta igen... känns som att denna veckan har det bara blivit skit mat! Inte bra ;)

Sen kan ja ju passa på att påminna om att ja fyller år på Torsdag oxå :) Jipppi.............

Ha det så bra! Puss & Kram =)

Heej!

Härligt att vakna upp till soligt väder ;)

Trodde att man kunde få vara ledig idag, Men NEJ, glöm det! Jobbar kvällen idag. börjar 18,oo-22.oo (?). Sen i morgon (FREDAG) börjar jag 07.00-22.45 Humana arbetstider? NEEEJ!!!! Sen jobbar jag hela helgen oxå, 7 dagars arbets vecka! Skall aldrig mer klaga på att bara gå hemma och dra sig på dagarna =)
Men det blir ju mycket pengar och det vill jag ha!!!! ;)

Men eftersom att idag blir den enda dagen som ja kommer att se dagsljuset, så kommer ja att ta vara på den och njuta på balkongen......

Så om ni inte får någon rolig uppdate härifrån  under helgen så förstår ni va ja gör, JOBBAR!

Ha en toppen skön helg i det soliga vädret som skall vara hela helgen (ja e inte alls avundsjuk) !! :)

Puss & Kram

Hej HEJ!

Ja lever och mår bra ;)

Har jobbat idag och igår, nu börjar det sitta....men ja har en dag kvar i morrn i Sisjön innan ja skall till nordstan!

Låånga dagar, började 9.15-20.00 idag igår var det dock en vanlig 8.00-16.00. I morrn blir det 9.15-21.00 ca!! Med andra ord LÅNGA dagar! =( Har ont i ryggen och ont i fötterna för att man står upp hela dagen (30 min rast är allt man får).

Jag har faktiskt inte något vettigt eller roligt att skriva, för ja har inte gjort något annat än jobbat å åkt hem å slappat framför tv. imorrn får ja förhoppningsvis ett schema....

 Ha det så bra allihopa ;) Kram !


Värmen....

Ja nu sitter "Lilla" Jocke på flyget till värmen & solen ;) skulle tro att han har nån timma kvar max innan han landar i
Turkiet ;)

Han blir borta i två långa veckor, ja e inte alls avundsjuk !

Ja får väl istället lägga undan en slant till nästa resa som går till.. USA (?) om det nu inte blir någon tidigare avstickare till europa i sommar! de skulle vara skönt!

Tjiing

Hej Hej Hej

Hmm konstigt ja skrev ett inlägg igår kväll efter att ja hade kommit hem från after worken...men det är borta (?)

Hur som helst ja hade en jätte bra dag igår!

Idag har det dock inte hänt mycket, har varit lite halv seg kan ha å göra med att ja inte somnade förräns 03.45 typ
... Men ja har i alla fall vårstädat ute på balkongen ;)

Ikväll blir det Robinsson och Godis! ;)

Nästa vecka blir nog en lång vecka med mycket jobb...... Mycket nytt som skall präntas in hjärnan nu.

Undra va ni har för er en underbar lördag som denna?

Puss&Kram

Då var det dax!

Äntligen om ni frågar mig! Skall till jobbet för första gången på hmmm, 3,5 månad typ! Liite seegt dock att gå upp kl 07.15 hihi...


Ha en bra dag! =)

Skor, Skor, Skor !!!



Dammade av  ett par skor som har legat undanlagda under vintern, gissa om Silve-lille blev glad! Han delar nämligen den stora kärleken till skor precis som vi (nästan alla) tjejer gör = )
han dyker på skor så fort han ser ett par, så söt!





Åh det e så kul med fina skor, För er som inte vet va ni ska köpa i födelsedags present till mig den 30 april, så får ni en lista på skor här som ja önskar mig! ;)
Har hittat ett par skit snygga gröna galdiator skor som ja ska önska mig av putte ;) hittade ingen bild på dom på nätet, så ni får vänta till ja har fyllt år. Ja som ni märker så har ja redan bestämt att ja skaaa få dom =)

Idag var ja på en föreläsning om Narkotika i Sverige, mycket intresant!! Nä nu ska ja kolla på Efterlyst!

Brist på annat ;)



Dagens outfit ;) har fruktansvärt tråkigt, ångrar att ja inte åkte in till stan som planerat. Men snart kommer Putte hem, och då ska vi åka hem till hans pappa och käka.....

På torsdag ska jag äntligen på kurs på Elgiganten , ska bli  så kul längtar! Antar att det är tusen saker man ska lära sig men det kommer att gå bra. Frågan är väl hur ja ska orka jobba 10.oo-19.00 kommer garantert va helt tomm i hjärnan efter kursdagarna.... Fniss! ; )


Puss på er!

Hej!

Klockan är bara halv elva och ja har hunnit å städat hela lägenheten, diskat, städat badrummet =) Dukig flicka!

Idag är det åter en påsk middag på menyn, känns som att ja har ätit påsk middag en hel vecka. Eller ja i alla fall tre påsk middagar, och idag blir det en fjärde! Tänkte att ja skulle åka in och träna på förmiddagen men ja tar det i kväll i stället efter middagen. Ja tyckte nämligen att ja såg solen skymta bakom några moln, så ja sätter mig nog på balkongen å solar lite.

Ja nått annat roligt har jag inte att berätta för stunden. Ha en bra dag.


Dagen efter dagen bakis...

Herregud alltså, att man fortfarande är bakis och seg såhär två dagar efter (!) (ja är helt enkelt inte 15 år längre)

Älsklingen och ja har haft en riktigt slapp dag, åkte iväg en snabbis och handlade pizza, godis, och glass, och våffelsmet, ha ha ha.....!!! Nu har vi precis kollat på en komedi film som vi laddade ner, snart är det dags för nästa film = ) slappigt värre =)
imorgon får ja allt ta ett extra pass i gymmet efter konditions passet!


Just ja... hade lite tråkigt på förmiddagen (innan vi åkte å köpte vårt inte-så-hälsosamma-mat) så ja frågade om jag fick sminka patrik, var ju inte direkt ett JA med en gång men med lite fjäsk så gick det bra! Så himla roligt, ja skrattade så att ja höll på dö, först fick han sol puder så att han blev lite brun, sen fick han en brun ögonskugga, mascara, rouge, och läppglans, såå söt blev han!! Hihihi, men sen tvättade han bort det väldigt fort. Så tyvärr kan jag inte bjuda på ett kort, men det hade varit kul att visa er =)


Påskhelgen...

Påskhelgen !!

Ja nu har ja äntligen vaknat upp efter helgens "bravader". i fredags så träffade ja Marre, Christin, & Jonna på Cappuccino satt på ute serveringen och hade det trevligt.. Lite senare på eftermiddagen (eller närmare sex-tiden) så skulle ja & Marre åka hem till hennes mamma och kolla på dia-bilder från tiden när Patrik & Marianne var små, och så åt vi olika ostar, och drack gott vin ;) Det var fredagen det!




På Påskafton träffade ja mamma och vi åt påsk middag, blev dock inte som vi hade bestämt/tänkt oss men så kan det gå ibland. Men det blev vilket som en god påsk middag ;)


Sen på kvällen var det äntligen dags att ta bilen till Jönköping, vi sov över där hos Lousie & Coffe.

Det var lite annat folk där också, grillade och drack gott! Spelade spel... Sen var det dags för Jönköpings enda ute ställe. Men ja tyckte allt att det var riktigt bra ställe, dansade typ från att ja kom dit till att vi gick hem, SÅÅ kul!! Sen när vi kom hem var det efterfest = ) (läs: för den som orkade) Ja höll ögonen vakna så länge det fanns chips typ hehe, lika så för Louise så vi gick upp på det deras ur mysiga övervåning och slocknade som två stockar, trots att dom satt där nere och sjöng och spelade för fulla muggar.







Dagen därpå vaknade vi upp runt halv ett, (vi skulle vara på påsk middag kl tre, hos puttes mamma i Gbg) gick ut och satte mig i solen och tog en alvedon för att slippa den fruktansvädra huvudvärken. Sen försökte ja få i liv alla som skulle med bilen hem till Göteborg, och fort det skulle det gå! Men det visade sig att ingen hade packat sin saker, så det tog helt enkelt lite tid att komma iväg.

Men vi kom iväg tjugo i två! Nu var det bråttom, tur att Patrik körde han körde la typ i 180 ha ha ! Om vi inte skulle ha behövt lämna av halva bilen på vägen så hade vi varit framme kvart i tre, nu blev det istället kvart över tre hehe ! Men middagen var kvar! =)

Efter middagen åkte vi hem och kollade reprisen av Robinson sen somande vi, klockan var la strax innan 19.30 =)


Idag får det nog bli Pizza?!


Kaffelatté i solen !

Vilken underbar dag jag har haft, sol strålande sol och vår värme på hög nivå! Känner mig helt slut i kroppen, och orkar inte skriva så mycket mer om dagen. Och imorgon blir det en lång dag oxå, och lika så på söndag, så ja får helt enkelt uppdatera på söndag kväll när ja är tillbaks hemma igen!

Så ja önskar helt enkelt alla en GLAD PÅSK,  så hörs vi igen på Söndag!

Nu ska ja hoppa i sängen..... Natti Natti!!


Mio min Mio ;)

Idag blir det en tur till MIO, igår kom nämligen den bästa överraskning som bara kunde komma. Ja har fortfarande turen/flyt på min sida ;)

Hoppas det fortsätter precis så som jag vill, hi hi.. Fast, nu är ja rätt nöjd med allt!

Grill...

Hoppas att vädergudarna har rätt om vädret som dom har lovat att vi skall få under påskhelgen, det skall minsann bli upp emot 18 Grader.

Och vi som skall åka till Jönköping, lika fint väder har dom allt lovat där (annars hade jag inte följt med), vi ska nämligen grilla ute på deras utegård ;) Härligt! Tur att man inte har fått börja jobba riktigt ännu! ;)
Passar på att njuta nu den sista tiden.


Dagens goda gärning...?

Ja tanken var i alla fall åt det hållet, MEN när vi (Marianne & Jag) kommer upp till droppen i nordstan och skall legitimera, skriva i en så kallad hälsodeklaration mm så finns det en fråga som heter: Har du varit utomlans dom 6 senaste månaderna, och ja det har jag ju. Ja var ju I Indien i januari så då har man tydligen 6 månaders karens, Jaha SUCK!


Men eftersom att ja tog med mig en icke blodgivare, och "värvade" henne, så fick ja i alla fall en trisslott och ett påsk ägg =) gulligt värre! Och plus att vi allt tog oss en gratis fika när vi ändå hade kommit dit ;)

Men sen var det dags för Marianne att göra första testet för att se om hon kan ge blod. Vilket visade sig att hon inte kunde, för hennes blodådra var för liten (?) eller ja hon hade typ ingen igen synlig i alla fall hehe =)

Så vi gick glatt därifrån utan att någon av oss hade lämnat blod. Men som sagt ett påskägg rikare!


Första dan på jobbet..

Ja då har hon fått träffa 9st kommande arbetskamrater av 6o! Det var ett blandat gäng... ;) Åh ja ser verkligen fram emot Premiär invigningen av den nya Elgiganten !!
Gick en liten rundtur idag i affären, men det var mest snygga snickarkillar som höll på ;) så det fick bli en liten titt på lokalen. Det blir två våningar så det blir en hyfsat stor butik....


Nu väntar utbildning nästa vecka. Och veckan efter det ska vi vara två dagar i någon av dom andra butikerna och testa på hur det är på riktigt. Sen är det INVIGNING!


Nu känns det i alla fall jätte bra, man vet vart man ska vara, man hittar till personalrummet, man har träffat några av arbetskamraterna. Tipp topp helt enkelt!


Tjing Tjong!!


Första dagen!

Idag är det äntligen dags... börjar dock bli lite smått pirrig i magen. Igår såg ja vart dom höll på att bygga upp stället, mitt i stan kul!

Tänkte ta en sväng till solarieöarna nu så att man inte ser så likblek ut ;)

Åh så snart är det påsk helg, vi har bestämt att vi ska åka till Jönköping på Lördag och fira påsken där med Louise & Coffe. Så nu håller ja tummarna för att ja inte ska jobba på lördag & Söndag (herregud va slappt det lät ja som har varit hemma i tre månader nu ;) )

Skriver mer ikväll och berättar om mitt nya jobb!

Kram!


Två galna älgar ;)

Dagen kom dagen gick, hm det där med att ja skulle vara extra duktig å köra två pass idag. Det gick sådär kan jag säga! Slutade med att ja satt på Mc Donalds och käkade glass istället! Man kan inte alltid vara duktig eller hur.


Anledning till att träningen sket sig var att Marianne hade varit på Tatto mässan här i Frölunda. Och hon bestämde sig för att göra sina första tatto!! Så då ville ja ju såklart se på den! Såå fin! "Learning to fly" skrev hon på handleden...


Men sen när ja kom hem kände ja ändå att ja fortfarande vill bränna lite kalorier så ja tjatade lite på Patrik och frågade om han vill hänge med till Sisjön och jogga, och ja det ville han väl.....

När vi kom till sisjön så blåste det rätt mycket men det var bara till att springa nu när ja äntligen fick med patrik.

MEN fysjutton va det va kallt för öronen och halsen, sista biten fick ja gå och hålla för öronen för ja hade så ont lika så för Patrik =(

Men så tänkte ja att nä nu springer ja dom sista 100 m, sagt och gjort men precis när ja skulle svänga i kurvan så står två STORA älgar mitt i vägen, så då tvärnitar ja och lägger benen på ryggen och kutar tillbaka till min räddning Patrik hehe =)

Och slut resultatet av denna joggningen blev att både ja och patrik ligger och hostar aj aj aj.... Nej att jogga är helt klart för tidigt!



Söndag

Åh så var det söndag igen, veckorna bara rullar på.. Igår var det ju en helt fantasiskt vår dag, 15 grader och sol skulle ja tro att det var !!
Satt på balkongen hela dagen i stort sätt, käkade en god räk & kräft sallad och lite bullar & kakor... så trevligt så. Men idag är vi tillbaka till det gråa vädret, känns som att det är lite varannan dag väder. Kan det inte bara få vara vår och temperaturen ligga runt 15 grader.


Va händer idag då, ska träna dubbel-pass det ska bli kul som alltid =) först kondition i 50 min på medel nivå (snart kanske man vågar sig på intensiv) sen styrka med vikter i 50 min =)

Får ta och käka ordentligt innan så att man orkar både passen till max.


Nu vakande min älskling så nu ska ja ägna min tid till han ;)


Kram!


Hängandes barn i taket?

Underbart vakande av att ja såg solstrålar lysa igenom persiennen, upp och hoppa va det första ja tänkte = )

Igår hade vi en jätte trevlig / mysig kväll, Grill del Mundo var absolut inte sista gången ja besökte . Massa olika rum med olika små söta teman = )

Och det bästa av allt maten var super god!





Ja man ju undra varför dom hade hängandes barn i taket? Knäppt..... !

Marianne var i alla fall inte svår att övertala gällande dagen som kommer, räckte att ja skrev Sunshine på msn, så svarade hon: Ja kommer om en timma ha ha, söt!
Så nu får ja åter kliva ur mys dressen och tvätta bort gårdagens smink haha va för trött för att göra det igår!

Puss & Kram!


Grill del mundo

Hmm ja har verkligen kommit i en Blogg svacka. Men jag vill ju ha något vettigt att skriva om, om ja ändå  ska skriva liksom. Och för tillfället måste ja nog befinna mig i en väldigt händelselös vardag.... Väntar i stort sätt bara på få börja jobba igen, och nu är det inte många dagar kvar.
 Börjar på Tisdag eller ja då är det nog mest att skriva på kontrakt mm... Kanske t.o.m lite utbildning va vet ja! Ringde i alla fall till den blivande chefen (?) idag, va lite osäker på adressen vart ja skulle vara någonstans på Tisdag. Och han blev glad att ja ringde, ja som har gått och dragit mig för det här samtalet i en vecka nu, tyckte att det var lite "pinsamt" att ja hade glömt bort adressen... = ) Men sånt kan väl hända, ha ha!

Och det är inte bara för mig som det flyter på med jobb, utan min älskling fick äntligen efter 5 år fast anställning på Liseberg/Rondo, och det innebär att när Liseberg har stängt får han ändå full ersättning. Det är inte dåligt! Men det är han verkligen värd.


Nä nu tror ja nog att det börjar bli dags för att börja locka håret och kliva ur mys dressen för idag och på med nya svarta klänningen som ja inhandlade igår.  Bild på det kommer säkerligen upp imorgon =)


Lilla söta Majsan kommer runt fem-tiden och då ska vi ta ett glas vin innan vi drar in till Grill del Mundo...?

Och där ska vi äta nått gott för hoppnings vis = )

Det är va som händer ikväll.... I morrn ligger man väl halvt bakis kanske, eller näää! ;)


Ska försöka att bli lite duktigare på att Blogga, annars kan ju knappast klaga på andra ;) om ja inte är bättre själv!


Ha en trevlig fredags kväll!

Kram!


Förresten ja måste bara ge två bra film tips:


1. Grand torino - Mycket bra film, även för tjejer, fällde allt en tår i slutet ( men det visade ja inte för patrik) hihi

2. Ojj va hette den nu? Ha ha återkommer med det = )


RSS 2.0