Konstig dag måste ja säga!

Hel dag i stan. Värker i mina små fossingar till och med... Hittade inget kul.


Till en helt annan sak nu, för någon vecka sedan blev ja vän med en gammal vän/kärlek på Facebook. Har inte träffast förens vi gick ut skolan (av olika själ). Men ja tänkte i alla fall att ja kan ju skriva några rader och kolla hur det är med han nu förtiden... MEN , jag har inte fått något svar, förstår inte riktigt varför.... Men han har väl sina anledningar antar jag.
 Men det e lite tråkigt!

 Men till det ja ville komma till var att idag så såg jag han med sin lilla familj, en bit bort tack och lov. Ville ju inte direkt hälsa på han eftersom att han inte har svarat på mitt e mail (pinsamt värre för mig). Tänkte väl inte så jätte mycket på det utan gick vidare ( men blev självklart väldigt glad att ja fick se honom på avstånd).....

Men efter någon timma när vi går utanför NK (kommer inte ihåg va gatan heter) upp mot kompassen så ser ja plötsligt han IGEN och vet inte va ja ska ta mig till så ja får lite lätt panik och bara dra in mamma på en liten gågata som finns där (annars hade ja gått rakt emot han) Mamma bara: Men va ska vi här å göra? Ja bara: det var han igen... Jaha men det e väl inte så farligt säger hon! Jo det var det sa ja.... Så skrattar vi lite åt det, och sen vänder ja mig om för att kolla, och vem går inte bakom då, Jo HAN!!! Ja dör tänkte jag! Hi hi...

Inte på närmare 5 år har ja träffat han och nu plötsligt så e han överallt (han bor förövrigt mitt i stan och ja har jobbat i stan i tre år utan spår av honom, o dessutom en gångväg på 2 min till hans bostad)..... Bara för att ja skrev till han, typiskt....



Det är väl något speciellt med den där första kärleken..... =) Synd bara att vi tappade kontakten, för han var en underbar vän....

Men han va så J_vla seg så ja orkade inte med helt enkelt, Jag tyckte att tre år räckte va mer kunde han begära liksom!

Men jag träffade Patrik som ja lever lyckligt med nu! =)


och sen till det här telefonsamtalet som jag fick i morse, strålade dag helt enkelt!
Nu vill ja bara att det ska vara onsdag...... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Men ojj va ja hoppas på detta!!!!!!


Puss på er =) =) =)


Lördag! =)

Idag e jag Lycklig!! Fick ett himla bra telefonsamtal på morgonkvisten... Nu gäller det bara att hålla alla tummarna och tårna kanske hi hi =) Hoppas Hoppas hoppas!!!


Nu ska ja in till stan, Hörs sen! Kram


Torsdag

God Kväll!

Lite dålig på att uppdatera här inne på bloggen, men men....


Idag har ja varit inne i stan som alla andra dagar känns det som. Träffade M för en mycket god lunch på mixit =) sen gick vi runt och kikade i affärerna,.... Varför är jag inte rik??? Tycker jag är värd att få vara det för en dag eller två!!! Köpte mig i alla fall en kavaj mycket snygg precis i min smak =)
 Sen gick vi och tränande skivstång och blev starka och snygga inför helgen hihi. I morgon blir det kanske after work om någon e sugen vill säja =)


Igår var ja på Krog show med mami, och Patriks mamma och sambo... Vi blev bjudna av P och fick se Jerry Williams, inte min musik stil direkt, men dom "äldre" gillade väl det he he =)


Åh imorgon måste ja till den hemska doktorn, Vill INTE!  Jaja natti natti =)


Måndag

God morgon kära Blogg läsare =)


Tänkte börja inlägget med att Gratulera Världens Bästa Eleonor på hennes 24 års dag, Hipp hipp Hurra Hurra hurra , Grattis gumman!! =)


Vad har dagen annars att erbjuda, luncha med patrik nu på förmiddagen , sen i eftermiddag är det dags att åka till studion, Putte skall tatuera sig vid tre tiden. Och vid sex skall ja träna på Friskis. Nu vet ni vad ja ska gö =)


Byee


Buzz, ost, och vin!



Igår var ja hemma hos Marre och hade vin och ost kväll, Kimen var också där! Vi hade så sjukt roligt för vi spelade det roligaste spelet jag har spelat, nämligen Buzz!!! Vi skrattade och åt gott, så det var en underbar kväll! Måste göras om snart igen!

Idag har ja bara legat och latat mig i soffan, eller ja i alla fall fram till klockan tre, sen började magen kurra något fruktansvärt efter mat. Kollade i kylen = det ekade tomt! Jaha tänkte jag, då kanske det är dags för den där promenaden som jag skall börja med... tog på mig kläder och trotsade snöovädret och vandrade till Ica kvantum och köpte med mig Taccos hem som jag dock fick äta själv men det var gott! Nu är det ju inte såå långt till Ica men det blev en liten promenad i alla fall. Och för övrigt så tog det säkert den dubbla tiden än va det hade gjort om det inte hade varit så mycket ny snö som idag, halkade runt där med min kassar... =)  Köpte glass med chokladsås också, Mmmmm!!!!


Nej nu ska ja tända lite doft ljus och krypa ner i soffan igen o äta lite glass =)

Puss!


FREDAG =)

Redo för att dra och träna....



Ha en fin fredag, Puss & Kram


Snö =(

Nu vill jag att det ska bli fredag kväll, för då ska ja dricka vin och äta ost och snacka skit med vännerna ! Bättre fredags kväll kan man ju knappast ha, eller (om man bortser från att vara hemma o mysa med killen såklart)?

Men innan dess skall ja sova i sisådär nio timmar, träna på Friskis & Svettis, gå lång promenad, ja en hel del saker innan det hinner bli fredagskväll.........


För övrigt gav jag upp våren i kväll....... Det bara snöar å snöar hur mycket som helst det e helt vitt ute, TRIST värre om ni frågar mig! Det e ju inte långt kvar till Mars, och då ska det ju vara Vår i luften, inte sant?!







Puss Hej, trevlig kväll!


Va man kan bli lycklig för ett par snygga jeans!

Dom här köpte jag i dag, åh ja e såå nöjd!! Nu är våren räddad ha ha....

Passar utmärkt till ett par söta ballerina.....


                                              Och dom är snygga till ett par Pums.......



Och dom passar även till en barfota tjej =) haha



onsdag

Hej hopp, ja e lite halv dålig på att Blogga. Men ja det har väl helt enkelt att göra med att det inte händer så mycket som är intressant att skriva om antar jag.. På dagarna tränar jag på som aldrig för, hela februari har ja tränat regelbundet tre-fem dagar i veckan, så det e just det som mitt liv går ut på nu, TRÄNA! Så i april får ja förhoppnings vis börja se några fina resultat =)

Fast idag är det inte lika skönt har en sån himla träningsvärk i ryggen.... Men, vill man vara fin så får man lida pin..? Säger man så; Pin? Jaja =)


Kikade runt på lite ringar på Internet och hittade denna underbara ring, den vill ja ha på mitt finger!  skall givetvis stå patrik o Nathalie... e den inte fin? Finns tydligen på NK (kostar väl en hel förmögenhet, hihi) så ja skall gå o kolla på den imorgon...


Tjiing


Jaha då har det hänt igen, helt otroligt!

Va ska man göra, första gången hände det i våras (för mig), efter bara en två månader händer det igen (för patrik denna gången). Och nu igen, hur stor är oddsen? Ja pratar om Kort-kapning om man nu kan kalla det för det. Någon jävel som får tag på kortnumret som står på Visa-kortet och kopiera detta och gör ett exakt lika dant kort och plockar ut alla pengar man har på kortet!!!
Så fruktansvärt irriterande så jag vet inte vad! När det hände mig tömde dom hela mitt konto på ca 8ooo kr i sydafrika!!
=( Sen när det hände patrik så tog dom ut  runt 10.ooo kr! Och idag var det dags igen (dom hade tagit ut pengarna i Norge denna gången) denhär gången gjorde dom inte direkt någon "storvinst" ha ha där fick dom =) men dom hade försökt att få ut två större belopp (dom har haft p´s nr sedan den 29 januari o9, det var i alla fall det första registrerade dagen).

Så ja, håll i era Kort vet ja! Annars kan det gå som det har gått för oss en Tredje gång under mindre en ett år! Otur eller vad?


Igår var vi på kalas och det va trevligt, mycket goda pajer och glasstårta bjöds det på, och vin och tilltugg!


Den här sööta sööta hunden-Berta fanns med på kalaset =) Sötnos =)



Hmm... när man ser det här så känns våren VÄLDIGT långt bort......Trist! Kort taget från våran lång prommenad i Sisjön


Härlig söndag.

God Morgon, hoppas ni hade en fin dag igår med massa Kärlek, av nära och kära! Steg precis upp från sängen, ska bara vänta in P så att han vaknar för sen ska vi ge oss ut på långpromenad i sisjön. Vi skall gå runt Oxjön och det tar lite över en timma att gå runt sjön. Men det kan va rätt skönt, bara man klär sig för vädret så att man inte fryser.....Kommer nog ta lite kort från promenixen, som ja lägger upp senare.

Dags för frukost :)

Ha en fortsatt bra Söndag, Kram!

ALLA ♥ DAG

         
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



efter som älsklingen jobbar hela dagen (11.oo-21.3o) så kommer vi inte  träffas på hela dagen = inget mys på hela dagen =( Men han hade ändå tänkt till, för ja fick nämligen ett blombud här på förmiddagen som gjorde mig så glaad & lycklig!! Tre rosa roser och lite  andra rosa blommor, och en choklad-ask =) Hur underbart gulligt är inte det då?! ♥



Idag har ja varit hemma hos mamma och ätit himlans god-mamma-mat =)
Efter maten gick vi ut och tog svartvita kort, hon skall tydligen göra kort på nån duk så hon kan ha på väggen. Meningen var ju att det skulle vara kort på mig och Jocke tillsammans man han vägrade, he he! Så då fick ja snällt ställa upp själv =)







Nog med ego kort för idag =) det sista kortet var på mami...

Ha en bra alla hjärtans dag, Puss till er!

kärleksbomb =)


Fredag den 13:de

Hmm har inte direkt råkat ur för något än så länge, och tur e väl det =)


Idag var jag på stan med Marre, rena rama självplågeriet dock! Nä säger ja bara nu vill ja ha ett jobb som ger mig Massa massa pengar för det finns så sjukt mycket fint i affärerna nu så jag blir tokig!
Finns ett par jeans som jag väldigt gärna vill HA till vilket pris som helst, Eller nej, det tar jag tillbaka, inte vilket pris som helst! Dom kostar nämligen närmare 3000 kr, men ojj ojj dom e värda varenda Krona!!!
 
Ringde mamma när ja kom hem och berättade om dess FINA jeansen (drog samma visa som man alltid gör, DOM VAR DOM SNYGGASTE JEANSEN JAG HAR SÄTT) Jaha säger mamma varför köper du inte dom då?
Jo för dom kostar 3000 kr typ...Så den gick ju tyvärr inte denna gången haha!

När man har en inkomst på 9000 kr så e de lite dyrt, jag skulle inte tveka en minut om jag hade samma inkomst som tidigare!


Men dom skulle komma in i fler modeller under våren, t.o.m redan nästa vecka skulle dom få in fler och har ja en himla tur då så kanske det ser bättre ut med ekonomin hihi! Hoppas och drömma kan man ju alltid. Men ja lovar att dessa jeansen skulle vara vilkens tjejs dröm att få äga.... Ha ha

Och  inte råga på det, Marre köpte ett par mitt framför näsan på mig, hon e en lycklig tjej hon =)


Nog om det min tur den kommer den också, fort hoppas jag bara för ja har inte tid att vänta för länge! =)


I morgon e det alla ♥ dag också mysigt, fast min kille han jobbar från elva till halv tio typ. Kul! Nooot!

Får la hitta på något annat istället hehe, mamma skulle bjuda på middag förresten.


Fick ett sms av killen nu: älskling du skall inte deppa för mycket nu! Snart kan du köpa dom (han menar dom berömda jeansen) men ja tror inte han förstår ja vill ju ha dom med en gång hihi =)


På söndag blir det 60 års kalas, massa kalas nu känns det som.... Men de ju kul för man blir ju bjuden på massa godsaker , det gillar Nathalie =)


 trevlig kväll, Pusss!


GRATTIS TILL TJEJEN SOM FYLLER 25 ÅR IDAG!



Stort GATTIS på 25-årsdagen till Kusin Madeleine ♥♥
HURRA HURRA HURRAAAA!!!



(Tog mig friheten att "låna" detta kortet, men jag tycker att det e så fint så ja hoppas inte det gjorde något)

Onsdag

dom här söta  ♥-formade blommorna köpte ja på Ikea, och en ny spegel och annat smått och gott =)


Igår var vi på kalas hos "farmor"-Barbro (inte min farmor) och där bjöds det på en himla god smörgås tårta med Massor med räkor och lax på, Mmmmm! Sen fick vi prinsesstårta....


det var så mycket godsaker så att nu har man ätit för ett bra tag känns det som =)
Och så här fina var i dagen till ära =)


Bakde scones här om kvällen oxå, dom blev himla goda. Smör och en ostskiva på det och ett glas Obój, mmmm! hehe!




Nu ska ja ta bussen till stan och träffa Mikkis, hörs kanske senare. Kram!

ikea

gick upp för en timma sedan, och då stod pannkakorna redan på bordet, LYX! Tack babe (inte för att han läser så ofta, och tur e väl det antar jag hihi).

Skall dra till ikea strax ska bara få på mig lite kläder och fixa till maken lite då va, hehe =) Hmmm funderar på om ja skall ringa Marre, hon kanske vill hänga med hon oxå?!

Ja ni får se va det blev för små plock när ja kommer hem senare idag, Bye bye!


Svar Till Angelica: Haha, ja du om någon vet att mitt popcorn är MITT popcorn haha =)


Schlager-kväll

Riktig schlager kväll har mami och jag haft ikväll, vi har käkat pizza & ätit popcorn i (ni som känner mig vet att jag alltid har en näve full o så plockar o äter ja med den andra haha) mängder. Det var mysigt synd bara att hela schlager-festivalen inte var mycket att ha! Tycker att det var bättre förr, en enda stor melodifestival det räcker gott, och då brukar det dessutom var bättre artister samlade på en kväll istället för som dom har nu bara massa tråkiga artister att "fylla ut programmen med". jaja nog om det.

Väntar på att Patrik skall komma hem, så slipper ja va ensam =)

Puss Hej!


Kalmar e alltid roligt!

Jaha då har man varit i kalmar idag oxå, jag såg kalmar slott sen vände ja hem till Göteborg fort igen, hihi!!
Nix det var väl allt för idag, nu ska ja sova, har varit uppe sen 04.00 i morse...*trött i ögonen*


förövrigt har ja världens underbaraste pojkvän ♥ 

Puss & god natt kära vänner ♥

planering!


Sitter i soffan och myser med mina bustroll (missarna), kom och tänka på att älsklingen och jag firar snart fem år tillsammans (eller snart & snart, i maj månad) och då vill jag verkligen hitta på något mysig. Man kanske skulle ta in på en herrgård någon stans (långt bort från TV & DATA) och äta god en middag... eller förresten nej jag vet inte om det verkar så "kul" heller.

Va ska man göra då?

Deteju om man har tur Vår då, och om vädret till låter så kan man ju köpa med sig (eller laga egen man) och ha pik nick ute på något mysigt ställe.... Men efter fem år,,vill man inte göra något ännu mer då? Pik nick det har man väl gjort tusen gånger innan!!!

Någon som har en bra erfarenhet själv, som ni har gjort tillsammans med eran kille?


Träningsverk i hela kroppen har jag också, efter igår. Koka lite ägg ska jag nog göra nu så jag får i mig lite frukost innan det e dags för lunch ,vilket det är nu igentligen..äsch ja skjuter fram alla mål en timma eller två =)


Ha det gott!


Kom precis ...

Kom precis hem från träningen, åh ja e helt slut i kroppen. Idag var det så där super segt och sjukt jobbigt som det kan vara ibland. Synd för ja var super taggad på att förbränna lite kalorier man blir så besviken på sig själv, i alla fall så blir jag det.... Får ta nya tag imorgon igen =)


Annars så har jag varit på arbetsförmedlingen på möte idag, det märktes att det inte bara var ja som tyckte att di var sjukt onödigt att vara där (hon pratade bara massa strunt), folk satt och gäspade högt, satt och vred sig hela tiden, kollade mobilen, ja jag tror alla gjorde precis allt annat än att lyssna på henne! Men va förväntar hon sig när hon tjatar i två och en halv timma om hur man kollar på ams.se!!!! Vem har inte kollat där någon gång (visst det finns säker dom som inte har gjort det) men det är ju inte direkt svårt att kolla själv...jaja nu har ja varit där och lämnat en handlingsplan. Får se om det ger något. Ringde på ett jobb idag skulle få svar i veckan möjligen nästa vecka, kan va utav intresse.

Har även sökt ett jobb i Norge fast mest för skoj skull...så att jag har något att visa upp för min handläggare =)


Så idag har ja legat i med att skria nytt CV bla. Skulle behöva ha tillgång till en skrivare så att ja kan skriva ut det också för ja behöver skicka iväg lite CV till butiker som jag har hört behöver folk i sommar, alla jobb är med andra ord Välkomna =)


Man kan summera dagen; att idag var nog den första dagen sedan ja blev uppsagd som jag har gjort något av nytta, hehe....


Nu ska ja kika på tv.


Kram på dig!

förresten bjuder på lite kort från helgens karaoke =)
 
(korten har jag fått från Marre)

Ojj oj jag går in för det hel hjärtatat, hahaha, skall även påpeka att det  var fullsatt med folk!!!


LAX!

Lax letande.....

Ja hur svårt kan det va att få tag i färsk lax på en måndag? Uppenbarligen väldigt svårt för fisk-handlarna verkar ta ledigt på måndagar!
Åkte först till hemköp i Sisjön = stängt, vidare till Koop = stängt, vidare till Ica Maxi = stängt... Jaha, nu börjar man ju ge upp den färska laxen och köpa fryst i stället!


Men envis som ja e så sa ja till Patrik att dom måste väl ändå ha öppet på frölunda torg (dom har ju en fisk-affär) men det trodde han INTE på och sa att det inte finns färsk fisk på måndagar..... Men visst hade jag rätt dom hade öppet och hade min färska lax =)


Så nu blir det lax med rotfrukter och rom sås, smarrigt värre!


MIN egna Mäster-Kock!



Varm choklad i solen

Mysig start på söndagen, åkte in till Linnégatan och satte oss på ett mysigt ställe som heter bönor & bagels (roligt namn förövrigt), tog med oss en filt ut som vi lånade på caféet och satte oss ute i solen och drack varm choklad med grädde och bagel. hur gott som helst! en ny favvorit på söndagarna, helt klart!!


Sen tog vi en promenad in till stan och kikade runt lite, (gillar söndagar för det inte mycket folk i stans alltså), jag hittade inget roligt kors i taket, men dom andra hittade jeans på rean för 100 kr st. Hur billigt e inte det?


Avslutade dagen med att köpa med oss semla som vi skall smaska på ikväll =)


Tog inget kort från caféet så ni får tyvärr inte se hur mysigt vi hade det i solen.....Nu blir det middag! Hörs sen. Puss hej


RSS 2.0