älskade lilla Saga

 I natt klockan 03.30 kommer patrik in till mig i sovrummet och säger att han inte kan hitta Saga någon stanns, ja flyger upp ur sängen... lite halvft urvaken och säger att hon ligger väl och sover nån stanns med tanke på att klockan e halv fyra på morgonen (!) Nej säger han då, ja har letat över allt, t.o.m utomhus!!!! Vaaaa, herregud nu började ja få lätt panik!!!

Ja börjar vända ut och in på hela lägenheten, tar fram kattgodiset och skakar burken för att hon ska höra att det är godisdags.... ingen Saga som reagerar förutom silver som kommer rusandes :-)

Nu fattar ja att hon verkligen inte är hemma i lägenheten och drar på mig det närmaste ja kan hitta en tunika som ja drar på mig ut och in, och bakvänt, och ett par tofflor, hade någon sätt sig mig hade dom väl trott att ja hade rymt från något hem eller att ja var ute och virrade runt i sömnen :-) Skit samma ja hade inte tid att rätta till plagget just då.

Skyndade mig ut medans patrik fortsatte att leta hemma. ja gick runt vårat hus för ja tänkte att hon e rätt rädd av sig och kan ju inte ha tagit sig så långt bort......letade och letade och ropade efter henne...Inget svar nån stanns :-(  efter ett tag va blev ja så kissenödig att ja fick gå hem utan Saga..... :-( satt och funderade på toa:n va sjutton kunnde hon vara?
Började även fundera på va vi var för några som inte ens har märkt att hon har ramlat ut  (?) eller hoppade hon ut (?) Borta var hon i alla fall...... sist ja såg henne var vid 22 tiden.... gick och la mig runt 24.00.......

Men efter mitt toa besök gav ja mig ut igen för ja hade bestämt mig för att om ja så skulle leta hela natten/morgonen så skulle ja hitta henne. Nu börjarde mitt letande krypandes på alla fyra i buskarna runt om huset.....

gick upp en backe till huset ovanför oss och la mig på alla fyra på gräsmattan o ropade på henne.... Och då hör ja henne jama till!!!!!! :-) LYCKA! Och hon kommer fram till mig när hon hör att det e jag :-) i samma veva skriker ja till patrik...och då e han redan påväg ut!! Och vi tar hem henne igen.... Lillan. Nu e hon hemma hos oss där hon hör hemma. 


Dagen har ja förövrigt tillbringat vid havet....sol & bad :-)  Där såg ja även dom lyckliga från "ensam mamma söker" Rickard & Annet från det senaste ensam mamma söker....Dom verkar ju hur kära som helst, super gulliga ihop!

Nu blir det två dagars jobb onsdag + torsdag sen e ja ledig helgen. På fredag blir det lite grillning och dricka, trevligt!

Kram på er

godmorgon

hoppas ni har haft en härlig helg.
Ser ut att bli ännu en dag på stranden, lovely. Sen vet ja inte vad dagen har att erbjuda, hoppas det häder något roligt ;-)

Ja längtar bara tills nästa vecka när vi åker till Bohus malmön några dagar...så härligt och fint där på den lilla ön...Och framför allt kvällarna när man kan sitta på en mysig servering precis vid vattnet.....

från förra sommaren i Juli



Nä har inte så mycket att skriva om för tillfället. Men ja kanske tar lite kort under dagens gång som ja lägger in ikväll :-)

Ha en bra dag, Pusssss

Mycket ska det va, ellerhur!?



Amerikans dröm hette denna glassen, ha ha! Tre stora kular, mjukglass, strössel, och en munk på toppen, man kunnde även om man ville ta topping oxå.... Men näää ja tänkte att det får räcka ha ha!! Såå goood, åh ja va såå mätt efter denna :-)
Lördag plus söndag = jobb..... seeegt! Ja vill ju vara ledig.
Har haft två härliga lediga dagar tillsammans med killen som ja älskar mest ♥
Nu längtar ja bara tills han har semester om en vecka typ, för då åker vi till Bohus malmön och njuter av sommaren tillsammans ;-) Lovely.

Nää nu ska ja "göra mig klar" för sägen, eller nej klockan va ju bara 22.1o......jaja, sov gott och trevlig helg. fast vi hörs säkert i morgon igen = )

heldag!

Vilken dag...... började dagen med att åka till badet, solade och försökte bada...men idag minsann var det rent sagt ut SKIT kallt i vattnet. Va hände sendan i tisdags när man kunnde ligga i och plaska runt?!  Tur att det var väldigt varmt uppe på land så att man slapp frysa så mycket när man kom upp :-)
Efter badet handlade vi med oss lite thai mat från favvo stället i askim......efter nån timma eller två (17.00) bestämde vi oss för att dra till Lager 157, och ja undrar åter IGEN varför ja åkte med till det SKIT (Mycket skit idag) stället dom har ju inte ett SKIT där.....Men putte lyckas alltid hitta kläder där, tror han handlade för en 900 kr.....Jaja ja sparar ju mina pengar få se det från den sidan :-)
Sen åkte vi direkt till bergakungen, vi hade la fem minuter till godo innan filmen började 20.45. Men vi hann! Vi såg BAKSMÄLLAN.....Himla rolig film ;-) Den får ni allt gå och se.
När vi kommer ut säger Patrik så här:

P: ja då vet ja vart ja ska ha min svensexa....i Las vegas
Jag: ha ha, det kan du fet-glömma säger jag :-)
P:  Nej varför då, det hade ju vart as ball
Jag: Men då får du nog gifta dig med någon annan ;-)

Och om ni ser filmen förstår ni mig :-)

sov gott...

Skön dag i solen...

Japp precis som rubriken lyder, precis så skönt har ja haft det idag. Lagom varmt, å så har ja badat och solat :-)
I morgon e det jobb så man får ju passa på att vara ute och njuta av det härliga vädret. När ja kom hem från badet la ja mig på balkongen, och där var det väl säkert "800 grader" varmt. Det riktigt stekte på magen hihi men vill man vara fin (Läs: BRUN) så får man allt lida pin!!! :-)

Igår va ja mamma, marre, o mammas jobbarkompis på Liseberg och kollade in "LOTTA PÅ LISEBERG" :-) det var trevligt. vi hann även åka Kolorado(? stavas det så ? ).

På torsdag skall ja å min kärlek på bio, har längtat efter att få gå och se på "BAKSMÄLLAN" den verkar ju så sjukt rolig, och dom som har sätt den har sagt att den e jätte rolig! Så vi får väl hoppas på det då.

Nä nu blir det en dusch och sen tvätta lite jobbkläder för i morgon.

Ha en trevlig kväll, Kram och kärlek.


Första doppet :-)

Godmorgon.......
Åh ja e så lycklig för att ja e ledig denna veckan, som skall bjuda på 25 grader och sol i stort sätt hela veckan.

Igår kväll tog ja och älsklingen en sväng på motorcykeln till Näset (inte näset-badet) men nån stanns runt om kring där, och tog oss ett kvälls dopp, så jäkla skönt! Trodde att det skulle vara ap-kallt, men det var allt mycket varmare än i polen som vi badade i sist......











Det var de, de!

Nu ska ja packa väskan och dra till havet och sola & bada hela dagen......
Ha det så bra.....


forts. på midsommar-temat!

det blev en lyckad fest, med lite inslag av en klassisk svensk Midsommar... det vill säga: Sol, regn, massa folk, fylla, bråk, misshandel, massa mat, sex = någon råkade "tappa" trosorna på vardagsrumms-bordet(?) (INTE jag i alla fall!)

En del av oss började redan vi ett och förbereda i huset och för den kommande midsommarfesten som skulle bli en trevlig och mysig kväll.....Men det hade visst folk delade meningar om ha ha.....

*Inslagen dörr
*inpucklad bil = puttes bil
*nerspild matta med rödvin
*dusch kabinen hade väl fått sig en omgång den oxå
*Nån typ som försökte strypa en annan kille


Men vi hade oxå kul
*God mat
*trevligt sällskap (till en början ialf.) :-)
*vi spelade kubb
*vi sjöng snappsvisor
*vi gjorde midsommar-kransar
*m.m.......

Men det är väl såhär det kan gå när man blir många och folk får mycket av det goda.... hi hi.....
Men Patrik sa förra året att han var BESVIKEN  för att inget gick sönder och ingen direkt förödelse, Så i år kan han ju knappast klaga!!! För i år tog vi igen allt, Big time! :-)

Klicka på korten så blir det större format....





"Vi hade i alla fall tur med vädret"

Man känner att man lever så här -dagen-efter-dagen-bakis-dagen :-) Ellehur!?
Ojj vilken midsommar säger jag bara! Den innehöll allt...men lite mer exakt får ni allt vänta med att höra hihi!
Kort kommer senare ikväll......... Nu ska vi en sväng till Mamma och hjälpa henne med att fixa lite tavel-lister å lite smått! 

Hörs ikväll, Puss


GLAD MIDSOMMAR

Hoppas alla får en trevlig och rolig midsommarafton....... Det tänker då ja ha i alla fall! Och har vi tur så håller vädret sig ifrån regn :)

Nu ska ja traska hem till mamma och fira henne innan det är dags att bege sig till festen :) och fixa midsommar-krans :)

Ta hand om varandra!


Hej vänner!

Hoppas att ni har haft en bra dag.

Nu sitter ja hemma i soffan och bara tar det  lungt efter en aningens hektisk dag, men Rolig! Vi har varit och handlat mat för morgondagen hela kalset för maten gick på 1900 kr..... en deeel mat! Och sen köpte vi sprit för ca 800 kr...... Men vi blir oxå 15 personer som skall äta så då behövs det MYCKET mat :)
Sen har vi städat huset och fixat......

Tänkte bjuda på lite badkort från i veckan....första doppet, dock i en pool på 16 grader...Burr!

Vi hade i alla fall tur med vädret idag ändå, blå himmel och sol slutade det med, underbart. hoppas att det blir samma i morgon när man har planerat in att ha klänning å allt!





Ha en underbar Midsommar!

Massa Kärlek

godmorgon vänner

Ja lever.....har bara inte haft någon lust att blogga den senaste tiden. Men ja kan lova er att man ¨blir beroende, för när ja inte bloggar, så brukar ja tänka på er som faktiskt går in regelbundet o kanske hoppas på att man har skrivit en rad.Lite ångest får man allt! och därför väljer ja att inte ens logga in för att kolla om man har fått någon kommentar......
Men från och med idag kankse ja e tillbaka på heltid igen =)

Sen i måndags har ja bara legat i vasaparken och solat i  det underbara vädret......Men idag när ja vakande upp... Ja ni som bor i Göteborg vet ju hur det ser ut idag!
Men det e ju precis lagom till Midsommar, detta regnet. Då e ju allt som det skall vara enligt traditonen! Varför krånga till det med lite värme och sol??!!
idag ska vi iaf. iväg och stor handla mat inför imorgon ska bli så kuuul!!!! Blir massa folk som kommer! =) Och till er blir det massa roliga kort! =)
Men först ska ja hem till mamma på kalas för hon fyller nämligen år på midsommar!

Har förövrigt varit väldigt duktig med träningen.....och inte ätit något godis!

Kram på er, och ta hand om varandra!



en vecka.....

Ja nu är det inte långt kvar tills midsommar.... Åh va ja längtar! Ja saknar dock solen! den verkar lysa med sin frånvaro. Men som sagt det är en vecka kvar till midsommar, så "solguden" om du läser detta, önskar ja SOL!

Förövrigt har det som vanligt inte hänt mycket..... nu är min lång ledigheten slut för denna gånen, för lördag + söndag jobbar jag =(
Men på måndag igen kör ja igång ledighetskommiten för den som vill vara med hehe!!

Hmm ja börjar undra va sjutton har ja gjort dom här tolv dagarna när ja har varit ledig? INTE ett skit med andra ord!

Nu ska ja fortsätta att äta mitt fredags-godis :)


förra helgen såg det ut så här, !!
SVERIGE - DANMARK, RÄKOR & LAX, ÖL, VIN!


Inte varje dag....

......Man ser självaste ZLATAN IBRAHIM..... (vet ej hur resten stavas)! Men det gjorde ja allt idag hihi... och några andra ur fotbollsgänget! Så stiliga så! :)

Jaha så kom den "lyckliga" stunden på bankkontot idag, skattepengarna kom idag. Och va gjorde ja inte då!! Jo ja sprang (typ) till en butik som har grymt snygga kläder, hade spanat in en klänning igår som ja tänkte att ja men den kan ja ju köpa när ja får mina skattepengar. Och det var precis va ja gjorde idag oxå! Men hör och häpna! Ja har aldrig i mitt liv fått sådan ångest när ja har köpt något som med denna klänningen. Det var ju inte så att den kostade skjortan på något sätt..... 1500 Kronor (och dessutom gratis-pengar som ja ser det).  Men Nää, ja ska lämna tillbaka den imorgon igen!  Ja har nog blivit mer ekonomisk???!!!

Puss!

Sveriges Nationaldag!



Någon mer än ja å min kära kille som "glömde" bort att denna dagen har blivit en RÖD dag och där med har systemet stängt idag!!! Och vi som inte köpte något igår! *suck* Det är ju fotboll och allt! Låter nästan som att ja skulle vara någon fotbolls fantast men icke. Men när det gäller för SVERIGE så är det allt kul! Kanske lycklas dom slå DANMARK idag på självaste nationaldagen!
Jaja, mitt problem är i alla fall löst mamma hade två flaskor vin hemma Jippi för mig! :)

HEJJA SVEIRGE IDAG!!!


13 cm klack, Jippi !!


Denna söta sak beställde ja precis hem från nätet. Hela 13 cm klack, nu blir ja lång till Midsommar :)
Läste lite kommentarer om skorn och den skulle tydligen vara jätte mjuk & skön, Toppen!

Så här såg det ut på midsommar förra året......





Snart börjar det åter igen bli dags att fira MIDSOMMAR, det är en högtid som ja gillar mest. Framför allt så har man sommaren framför sig, sol. bad, semester, glada männsikor m.m!
I år tänkte jag göra midsommar krans för det blev det då inget av förra året!

tillbaka till fredagens "to do", först måste ja iväg till AMS = skit tråkigt, sen måste ja en snabbis till Folk högskolan o få en lapp påskrivet så att ja får pengar! Sen är det helg även för mig :)

Och det bästa av allt já jobbar inte förräns nästa helg, slappt kanske men ja älskar det! ha ha!

Imorgon får ja väl sitta bänkad framför tv:n som så många andra kanske och kolla på fotbollen och drick rosé som Marre skulle ha sagt hihi :)

puss!

Lite kort!



Det underbara vädret gjorde att man drog sig gärna till havet och njöt av en glass :)
Här har ni hovås båthamn!

Och dit tog vi oss på denna.....




I lördags åkte vi in till Linné och satte oss på texas long horn grill och käkde hur god mat som helst! Och drack gott såklart ;)

Louise & Fredrik


Upptagna killar (?)



Jag & Christoffer.... hmm undra va coffe tänker på hi hi :)



Louise & Mr (jakob) Jake =)



Det var allt för den här kvällen....... Det var för en gång skull inte jag som skulle leka fotograf för kvällen utan patrik därav inga kort på han.... hehe!

Puss Hey!

RSS 2.0