arbetslös...?


Japp om fyra veckor är man uppsagd, även fast att ja har haft det på känn att dom skall stänga igen så har dom hela tiden sagt att det går så bra så och att dom har kollat på nya lokaler med mera med mera..... Då har man ju ändå haft förhoppningar uppe och det sista man vill tänka på är ju att bli arbetslös.....
Jag har ju alltid haft jobb så länge ja kan minnas ( ja eller i alla fall sen ja började på gymnasiet ) och nu, nu har jag fått ett besked att ja har fyra veckor kvar, Va gör man? Det kommer ju som en smäll i magen = ( Och nu när ja har planerat min rea till Indien va händer med den, Ja vill ju inget hellre än att åka, ja får lita på Patrik han säger att det kommer att ordna sig..!?
 Men frågan e hur. Känns ju lagom meningslöst att gå till jobbet imorgon efter dagens besked. Jaha ska man gå till Arbetsförmedlingen nu, och känna sig som ett misslyckat offer, Neeeej ja vill verkligen inte detta får ont i magen bara ja tänker på det
Från att ha haft fast anställning, varit butiksansvarig, till att ta sitt picka och pack med ordnad ekonomi till att stå i kö på arbetsförmedlingen, det var inte riktigt min dröm! Framför allt INTE nu när ja behöver jobba häcken av mig för att kunna spara och lägga undan res-pengar!


det här går inte, får la ta morgondagen till att skicka ut massa Cv...


Nu har det bara varit trista o negativa inlägg dom senaste så ja får hoppas på att det vänder snart...



Natti Natti


Städa....

.....Städa städa städa.....!
farbror Hans kommer på besök idag (ha ha Farbror är han dock inte ännu) Hans är butikschef på Armstrong där jag jobbar, så Butiken måste vara Tipp Topp idag när han kommer och hälsar på! (o:


Förövrigt händer det inte så mycket idag...


Byeee!


...........

............Va gör man när man inte ens kan lita på den som står än närmast.. Det frågar ja mig själv.. Ja kan förstå par som "bara" har varit tillsammans i några veckor eller några månader att man kanske väljer bort vissa saker att berätta för sin partner till en början, men efter att ha haft ett förhållande på Över fyra år.. Varför väljer man bort sanningen då... Jag frågar P om en sak, får till svar en Lögn... Varför? Han vet ju redan att ja vet om hela historien varför väljer han då att ljuga för mig? Han råkade försäga sig själv därför fick ja veta att han ljög för mig, men tom då väljer han att hålla tyst, tills ja frågar rakt ut om saken, då får man veta Sanningen helt plötsligt!


Va tror han om mig att ja ska ringa första uppringda nr på mobilen!? Självklart får man ha saker för sig själv som man inte berättar för sin partner det är absolut inte det ja menar, men i vårat fall så visste ja en hel del redan och detta visste patrik om.... Och av den anledningen ville ja bara höra hur det hade gått........! Och det värsta av allt är att han inte fattar att man blir ledsen... Han visste ju redan att ja skulle få höra det till slut så varför ljuga för mig när ja frågar han.... Ja hade ju bara blivit ännu mer besviken om det hade gått en två veckor och sen få höra det.............Nä usch sånt uppskattar ja verkligen inte, och det fick han höra nu kan ja lova! :P


Men men...... alla dagar kan inte vara tipp topp! Imorgon får ja hoppas på en bättre dag!



Tjing!


Jaa va skönt...

Ledigheten till Indien-resan blev godkänd av Mia : ) 




...Älskling kan vi boka idag?? Ja orkar INTE vänta längre, hi hi!


Resor som jag har fått uppleva med världens underbaraste kille!

THAILAND ( Phuket ) 2005



GREKLAND (Rhodos) 2006




Grekland (Korfu) 2007




THAILAND åter igen ( Krabi / Koh Lanta ) 2008



Sikka resor vi har hunnit göra på ganska kort tid tillsammans.... Men det är inte alla resor, har även varit en sväng till Spanien som var vår första resa tillsammans, tyvärr inget kort på det på den här datorn.. Och resor står på tur för 2009!

Tattooo!


Igår hängde jag med Patrik till Tattoo studion.... Han skulle göra EN TILL på underarmen

( men gör inget för ja tycker att det är skit snyggt med tattoos) en Zigenare blev det , Hmmm annorlunda kanske många tänker nu.... Men han har bara massa old School på vänster armen så det hör tydligen till med en zigenare också = )  Den blev jätte fin massa fina färger!


Så Här kommer kort från gårdagen ,

,


Och såhär snygg blev hon.. (dock fortfarande lite svullet och så)






Satt och kollade runt på lite olika sidor på nätet är så himla sugen på att köpa Massa klänningar, så fint tycker jag! Men ja hittade en väldigt fin tycker jag i alla fall, Så den här har ja beställt kommer på posten om ca 2-3 veckor..... '

Ett par snygga pums till detta oxå kan ju inte bli fel! = )


Igår blev det blåbärs paj med vanilj visp på kvällen, såååå gott! Så idag blir det att springa på gymmet, hi hi.


Tro vad dagen har att erbjuda idag då?? Lönen har kommit det är alltid lika skoj! Ja får Lyxa till det med fisk och mos från Saluhallen, det är det godaste! Men sen blir det inte så mycket mer Lyx, alla pengar skall ju gå till resan.. (och sparas till resan).


 Har tjatat på P att han måste ringa Coffe & Louise och säga att vi skall boka resan till Indien nu! Dock väntar jag fortfarande besked från Mia om jag får ledigt? Men herregud jag har ju sagt till i tre månader i förväg då kan dom väl INTE säga nej, Eller? Hoppas att jag hör något ifrån dom idag...Jag vill Ju resa till Indien!! Allt annat är juh klart nu.

Tjing!


Smoothie





Som jag har fixat på morgonkvisten, jag tror nästan att jag väckte hela grannskapet! Jag lyckades iallafall väcka Patrik och det är inte så lätt. Han vaknar aldrig på morgon när ja ska iväg, Men idag undarde till-och-med han va ja höll på med ha ha!

men jag skulle ju fram med en-inte-så-liten-matberedare- för att göra min "morgondrink" och den låter som om hela värden skulle rasa sönder Ha Ha. Funderade först på att ta hit den till jobbet! Men Nej, Den är även stor som ett hus... :o)
Men gud så gott det blev, frysta hallon, blåbär, och naturell gouhgurt, och en klick honung! Sikken energikick på morgonen. Men den lär behövas här idag på jobbet, för efter jobbet skall ja iväg och träna mitt favvopass Skivstång / Kondition på nittio minuter, Gött! :) Och imorgon bär det av åter igen till Tattoo studion.....spännande!

Dagens outfit blev det här...



Ja man märker ju att det inte är  sommar längre 10 grader i morse när jag skulle till Jobbet...

Tjing!

kärlek <3



                                                            Det här är Kärlek!________________________________

Söndagsmys




.....Nja något söndags mys vet jag inte om det blev, det blev en påse med Godis och sitta i soffan ensam =(
 trist att behöva gå och lägga sig ensam i stora sängen! Men älsklingen kommer väl hem fram mot tidig morgonkvist....

Jaja ja ska inte deppa ihop helt här hihi,
Jag har för övrigt haft en bra dag i solen som har lyst och det har varit varmt och skönt ute!

Jag träffade även Angelica och Marianne i stan, hurtiga som vi är på "vilo dagen Söndag" tränade vi ändå alla tre på friskis, så himla bra pass, TOTALT slut i kroppen efter 90 min intensiv träning! Men sååå skönt när man väl är klar!

Ledig är man imorgon oxå, skönt! fast det blir väl att ta hand om Patrik he he...


©

Vin & Ostbågar




Idag skall jag åka in till stan och träna skivstång kondition på friskis & svettis , bästa passet man kan köra tycker jag i alla fall.. passet är 90 minuter långt, fördelat på skivstång / kondition.

Igår kväll kom Marianne förbi mig med en flaska vin och ostbågar, vi satt på balkongen hela kvällen och pratade om allt och inget... Så himla skönt att någon som dig Marianne som man kan prata med om allt och du förstår... Du har ju trots allt suttit i samma "båt".


Jaja, va händer annars idag då!?
Ensam hemma hela dagen / kvällen / natten Patrik har "personalfest" på jobbet idag så dom skulle köra 5-kamp, käka tre rätters middag (önskar att ja jobbade på ett jobb där man har personalfest ,Ja ,jag har ju Angelica, vi två kan ju dela på en flaska vin på kontoret, he he = ) ) sen gratis öl seten av kvällen, Lyx!
Så ja får la köpa mig en påse med godis och kolla på "Ensam mamma söker" ikväll då...


Nu blir det nog lunch, innan ja ska skall in och träffa Marianne i stan.....


Byee


Spelkväll med Tjejkompisarna

God morgon,


Sitter på jobbet i vanlig ordning, skönt med sovmorgon idag i alla fall...! Sen så är det en kort dag idag = ) sen är man ledig i två hela dagar.
Va ja ska hitta på vet ja dock inte ännu, tänkte ta en sväng till solari-öarna efter jobbet behövs man känner ju sig så himla bleeek! Det gillar vi inte...


Och eftersom att jag har köpt lite nya kläder från HM som kom på posten igår, (eller ja, fick en avi så jag hämtade ut det i morse innan jobbet)

Så då är det ju roligare om man känner sig lite brun också när man har nya kläder... 

Igår kväll var det spelkväll med tjej-kompisarna (och deras respektive) vi spelade ett spel som var jätte roligt, funder på att köpa hem det faktiskit har ju inte ett anda sällskapspel här hemma = (  "Med andra ord" tror jag att det heter.. Vädigt roligt i alla fall, rekommenderas!

Här kommer bilder på det som jag fick hem.. (den naturvita toppen har ja redan i grått, och lila) men den är så himla andvändbar så det är lika bra att ha den i alla färger hihi. Bikinin fick ja självklart en under del till oxå = ) den skall ja ha till indien-resan!
 
Sikket fint väder det är idag, åh jag har knappt börjat dagen å så vill ja redan ut och passa på och njuta av vädret...


INDIEN

Om 13 veckor reser jag till INDIEN. Billjetten är dock inte betald ännu men så fort lönen infinner sig på kontot den 25:de så ska ja banne mig ställa klockan på 00:00 och betala in.


Jag reser inte ensam, utan jag åker med Patrik, Christoffer och hans tjej Louise.


Det här kommer att bli så spännande, en helt ny grej för mig (har ju aldrig bara tagit en flygstol till ett främmande land) Men det är ju trots allt mycket billigare att planera sin egen resa istället för att flyga med nått charter-bolag! Vi skall vara borta i fyra veckor så det blir ett tag.


Mycket sol och bad, och framför allt Äventyr på hög nivå!


Vi reser från Landvetter till tyskland, för att sen flyga vidare ner till Bombay. En restid på sju timmar (från tyskland alltså), sen när vi är i Bombay efter en lång dag med mycket flygande kan man ju tro att vi är framme. Men nej! Då skall vi sätta oss på nästa färdmedel, TÅG!

Från Bombay till Goa, nio timmar *suck*

Det är ja änna lite rädd för, har kollat alldeles för mycket på nyheterna, hi hi!


(börjar nästan undra om det ändå inte är bättre att flyga med charter bolag trots allt, lyx problem ja vet Men man har ju faktiskt allt ordnat för sig!)


Sen när man väl är framm då skall man börja leta boende, (det här kommer sluta galant he he)

När vi sedan har hunnit slappna av lite granna, andats in lite Indisk atmosfär ska vi resa vidare till Kerla... Där börjar äventyret... Spännande!



  Så länge jag har en bra Karta så ska ja nog kunna ta mig fram i Indien : )


Nu kurar magen, Angelica är på väg in hoppas jag i alla fall =) Vi ska luncha ihop, trevlig med sällskap!


Premiär & VIP-SALONG

....Premiär för min nya blogg :)


Gårdagen började med att ja åkte till jobbet i vanlig ordning, fick ett sms strax efter tio av

älsklingen och han skrev att han hade fixat biljetter till ARN på vip avdelningen. Mysig

överraskning.


Men som sagt jobbade först till klockan sex, efter det tog ja en snabb sväng till Gymmet. Sen

skynda hem för att fixa inordning mig inför bion.


Man skulle vara på bion en halvtimma / timma innan för att hinna utnyttja loungen (hur stavas detta ord?) Man fick dryck och massa godis J Sen när bion började gick man in i VIP-salongen där fick man ännu mer dricka och popcorn, sköna stora skinn fåtöljer.

Var bara ett minus med denna VIP-SALONG, man satt liksom ganska långt ifrån varann, man hade nämligen ett bord i mellan fåtöljerna =( trist för då kunde man ju inte mysa med killen!!

Men Jag gillade verkligen filmen, bättre än ettan tycker jag, kom en skvätt tårar då och då...


Ja får tacka Angelica  som va så gullig och hjälpte mig att komma igång med bloggen och så att jag fick en fin framsida =) Tack gumman!

Nu ska ja fixa lite mer här på sidan, (bra tidsfördriv) !


Men först dags för morgon té : )






RSS 2.0