Lussebullar ♥

 

Igår kväll bakade jag lussebullar, åh dom blev super goda!! Jag hade dock glömt bort hur "jobbigt" det var att göra lussebullar, inte som att göra kanelbullar direkt...Kände mig mest stressad över att ja missade allt på tv:n som jag ville se. Så någon jul stämning in fan sig aldrig under själva bak stunden =( !

Men sen när dom var klara och Patrik hade kommit hem kröp vi upp i soffan med lussebullar och varm choklad med grädde... Det var mysigt det! Bestämde mig igår att ja skall vänta tills på söndag med att pynta, insåg att ja behövde massa mer jul grejer för att få den perfekta jul-looken (har glömt att köpa röda ljus, å så behöver ja lite mer röda kuddar att lägga i soffan).

Jag fick i alla fall jul pynta på jobbet igår, Julgranen blev ja hel nöjd med =) Eller va tycker ni? Jag satt ihop den alldeles själv, *stolt* haha! Lite sne kankse..!?? men det var faktiskt svårt att få den rak själv man behöver nästan vara två, en som håller uppifrån och en som ligger under granen och fixar, jaja...den blev bra ändå tycker jag!


Va händer ikväll då? Fredag å allt....Ja vi får la se..Idol som alla andra fredagar skulle jag kunna tänka mig..Dags för lunch! KRAM!


Kontiki

Vi hamnade på kontiki igår kväll, super mysigt ställe...! Pratade massa Indien så klart, Det måste vi göra, å det måste vi göra, ååå det måååste vi göra, ja ungefär så lät det hela kvällen. En hel del grejer som vi skall utforska, Åhhh ja längtar..... Endast sex veckor kvar, det går fort, hoppas jag!?

Läste i metro på vägen till jobbet, om terrordåden i bombay...Och dit skulle vi ha åkt från början....Tur att det blev ändrig på det, de e ju minst 50 mil från Bombay till Goa som vi skall till som tur är.

 Inte lika roligt att ta sig ur sängen i morse bara. Fast ändå "längtade" jag till jobbet för där visste ja vad jag hade som väntade: Lussebullar!!! Mums!! Och idag ska jag pynta jul-granen på jobbet också, får se om jag får ihop plast granen alldeles själv? Det kommer säkert sluta med att ja får granen över mig, ha ha. Någon som vill hjälpa mig?? = ) Då är det bara att komma ni vet vart ja finns.


Ikväll efter jobbet ska jag baka lussebullar, så att vi har det till första advent, åhh myyys!

Någon som har ett bra/gott recept på Lussebullar kanske?

Nu vet ja i alla fall att det e fler som har pyntat hemma =) Så då ska ja också fixa med det hemma ikväll, först baka lussebullar, sen pynta i vardagsrummet, och när P sen kommer hem ikväll ska allt vara klart,

Och dukat med lite bullar (måste ju testas såklart så att dom e godkända) och varm choklad med grädde, Tror att han kommer gilla det...


Nä nu ska ja få upp jul granen här på jobbet!


Puss hej


Sitter å ...

Sitter å myser på jobbet med tända ljus som håller värmen och en kopp värmande té..

Ikväll får vi besök av Coffe och Louise som vi skall resa till Indien med...Måste hinna sticka iväg en sväng till systemet och handla nått gott vin som ja kan dricka ikväll..

Blev inget jul pynt igår, patrik tyckte att jag allt kunde vänta till helgen i alla fall = ) Okej då, tänkte jag...


Puss ♥♥♥


jul-stök

Åhh nu vill jag hem och jul pynta...!! Hade tänkt att jag skulle fixa med jul pyntet på lördag kväll så att det står klart tills första advent på söndagen,, men efter dagens jul shopping så vill jag ju bara hem och städa o sätt upp nya jul gardiner ner i källaren o ta fram den största jul staken man kan hitta =) plus alla fina röda kuddar o pläden som ja köpte... Hmm får se hur det blir...men ni måste ju hålla med om att man blir himla sugen på att jul pynta!?

Jul granen får dock vänta ett par veckor till. Tänker INTE göra om samma sak som förra året, HAHA...

Vi köpte la granen runt andra advent tror jag, och den började barra innan det ens hade blivit julafton (var väl i och för sig vårat fel för att den aldrig fick något vatten men nu vet ja att granar slurpar vatten som aldrig förr!!) och för att inte tala om mina så underbara missar som älskade alla jul kulor och tyckte troligen att det var roligare att använda dom som bollar istället för att ha dom i granen!! :)


Vi får la se hur jag gör med pyntet nu ska jag i alla fall hem...

Tjiing


Kort från helgen

Lite fler kort från kvällen i lördags........





Tjiiing!! ♥


♥ Mys-helg ♥

Jaa, äntligen har det kommit snö!! Visst det kom några få flingor förra veckan, men nu har det ju t.o.m blivit vitt utanför!! Älskar när snön kommer. Har haft en super kul helg, kunde faktiskt inte ha blivit bättre.

I lördags träffade jag Marre, Jonna och Marina vi gick och käkade mat på Diamand dogs mycket gott.. Självklart tog jag och Marre den största köttbiten dom hade på menyn HAHA!

Sen drack vi lite vin...gick vidare till Stage door och mötte upp världens underbaraste kille.

Där var det dags för nästa mat för mig och Marre, det är det enda vi gör när vi är ute ÄTER!

Sen bar det hem till en varm och go säng med en go kille... :p

Igår söndag, var vi på utomhus julmarknad i Mölndal med älsklingens mamma o sambo..det var jätte mysigt att gå runt där och kolla på jul saker.


Kort från Kungstorget i Göteborg


Kort från i middagen i lördags


fredag-kväll....

.....Fredag kväll och va gör jag, INTE ett skit hehe... tanken va la att hänga med marre på kontiki men hoppade det ikväll. Så ja ska la inte gnälla för att ja har långtråkigt! Men imorgon är en ny dag och då ska ja med tjejligan ut istället.. vi Ska ut å äta mat, sen blir det väl nått glas vin till också...

Nu blir det Idol!


Trevlig kväll till er som läser.....

puss hey ♥ ♥ ♥

Bruna Ögon = )


Yes nu har jag gått och blivit brun-ögd.. Kuligt värre!



Jag älskar bruna ögon, tyvärr hade jag inte turen att få det själv, trots att halva släkten är brunögda :((( Men inte jag!
åh patrik har inte heller bruna ögon så det lär ju knappast bli några brun-ögda barn! Trist =) Så jag får helt enkelt hjälpa naturen på vägen med bruna linser, det funkar lika bra det, men ett rent sagt ut helvete att sätt in. Och vi ska inte tala om att få ut dom sen.. Neh så nu får dom allt sitta i (fast inte under natten)!

Igår föll den första snön, även om det inte var många snöflingor... Men det e allt lite mysigt när den väl kommer. Och i morse var det riktigt kallt och bilarna hade ett litet täcke av snö på taken :)

Puss Hey

härliga kort från hotellet

Blev så sugen på sol och bad och värme, va passar inte bättre än att söka på Internet, och vips så hittade jag vårat supermysiga hotell, dom hade visst en hemsida med massa härliga bilder. Det visste jag inte om!! Åhhh nu blev ja super sugen på att åka.. Inte så långt kvar nu.

Här kommer lite kort på hotellet som vi skall bo på i Indien  =)

 Ojj ojj, inte många meter till stranden där inte, Härligt! :) för att vara exakt så var det ca 40 m till stranden hihi =)=)=)



 Mysiga små gångar... Och väldigt mycket grönska.



 och lilla baren vid polen =)

 Åhh!!!! dom har t.o.m ett ställe för yoga varje morgon :) Underbart.


Vissa dagar tänker man inte alls på att man skall åka iväg, och andra dagar längtar man så att man håller på och bli galen, som tex nu när jag ser dessa fantastiska kort!!

Idag fixade vi visum också så nu är vi bra bit på vägen, skall la vaccinera oss också bara.

Och från och med idag så är jag singel =) hehe,, i alla fall enligt Indiska ambassaden! Man kunde bara välja mellan att vara; Singel, gift, eller skild.. Jaha då var det väl bara till att fylla i Singel, trist! =) Va hände med: Sambo??!!


Ikväll efter jobbet blir det träning, sen hem och hämta ut något roligt från posten =) va det e kanske ni får se imorgon!

Tjiing!


Ge blod..

Japp som rubriken lyder så fick jag ett litet brev från droppen och dom tyckte nog att det var dags att traska dit igen. Så efter jobbet idag så jag gå och ge lite blod och samtidigt göra "dagens goda gärning". Snart är det helg igen, veckorna tickar på ganska fort ändå..jag tycker liksom att dagarna känns långa med veckorna går ändå fort i sig, jaja....

Till helgen skall jag och min älskling gå på bio blir nog Saw 5.. Tänkte även ta en sväng förbi Jul på Liseberg och dricka lite varm choklad med grädde =)








Ha en bra dag, Puss Hey.


Securitas vakter..

...Ja dom kan allt förgylla mina dagar på jobbet...=) Den ena avlöser den andra, (Nu låter det nästan som en helt annan sak,, fast endast för den som har livlig fantasi ha ha ha) och ibland har man dubbel tur att dom kommer två st... som idag, först kom det en vakt och sen kom det en till vakt...Jag tror dom älskar "mina" fåtöljer här i butiken har dom väl satt sig i dom så tar det ett bra tag innan dom reser sig upp igen haha.. Men det är bara kul för mig med sällskap av trevliga vakter! Många nya nu som är super duuuper trevliga!!! Angelica hade älskat det! ;)

En av vakterna visar mig en bild på hans mobil som han hade ritat, en ros. Den var verkligen jätte fin, så jag frågade har du skickat den till din tjej? Nej svarar han då jag har ingen tjej men jag skickade den till en tjejkompis =) Gulligt!! Sen började dom babbla om tjejer hit och dit... och killen som hade ritat en ros sa att han tyckte att det började att vara tråkigt att vara singel, och då är den andra vakten snabb på tal och frågar om jag är singel! Nej svarade jag då..

Okej synd svarade han då! Haha..

♥ Men jag har det så himla bra med min kille och dessutom firar vi som sagt 4 ½ år idag!!! Och det firade vi med en lunch tillsammans idag här på jobbet, lyxigt värre hihihi! ♥  Så dom får allt leta vidare!! 



Paketet från kvällen som vi hade sexparty har kommit nu så efter jobbet ska jag sticka dit och hämta ut det, mycket spännande.... = )


Tjiing!


helgen som försvann fortare än jag hann blinka

Helgen försvann fortare än den kom, kan bero på att jag just nu jobbar sex dagar i veckan själv, tycker-synd-om-mig-själv hihi. Efter jobbet i lördags drog jag mig själv bokstavligt talat till gymmet jag visste ju att det var en söndag fylld med massa god mat i mängder! När jag kom hem kämpade jag för att inte somna...ville ju inte sova bort dom lediga timmarna även om det behövdes.

Jag hade i alla fall en ledig dag (söndag) om man nu kan kan kalla den dagen ledig? På förmiddagen åkte vi till älsklingens pappa för att fira Fars Dag där bjöds det på en mycket god räksmörgås? (kommer inte på vad det heter det har ju för guds skull ett annat namn).

Sen efter det på efter middagen var det dags för nästa mat stopp =) hemma hos älsklingens mamma. Åhh gud så god mat vi fick där, kyckling med en jätte god gräddsås och klyftpotatis!!  Så vi var väl inte hemma förens halv sju tror jag.. det var den dagen *poff så var den dagen över*.

Ja så var det där med fars dag, jag älskar verkligen dagar som man skall firas lite extra. Spelar ingen roll om det är namnsdag. Födelsedag, mors dag, julafton mm...Men just denna dagen får ja liksom ångest för jag har ingen nära relation till någon av dom två fadersfigurerna som jag faktiskt har....Fast ändå finns det ingen att fira ingen som är värd att fira i mina ögon i alla fall! =(

Jag tänkte hela förra veckan ska jag skicka iväg ett kort med "grattis på fars dag"? Men det kändes så himla fel, även om jag ville. Jag har ju bara träffat han en gång i hela mitt liv, pratat med han på telefon, (dom samtalen är räknade på en hand). Har inte ens kallat han personligen för "pappa". Så ni kanske förstår att skicka iväg ett kort tog emot alldeles för mycket. Även om jag hoppas på en förbättrad relation mellan oss. Men det får ta den tid som behövs. Men till julen skall jag allt skicka iväg ett julkort till "han" & "farmor gullbritt".

Till dess får jag helt enkelt vara glad för andra som har en bra relation till sina pappor, det finns allt för många i min bekantskap som har det precis som jag så jag är inte ensammast i världen om att "inte ha en pappa", men det känns ändå ledsamt..

Jag har i alla fall världens bästa mamma!!!



Nu är det ny vecka, och jag kom precis på att idag har,

 ♥Patrik♥ & Jag varit tillsammans i 4 ½ år, det är något att glädjas åt! Så nu får ja allt skicka iväg ett sms till han och se om han vet vad det är för en dag idag, hihi...
 
Puss hey ♥


Va ska man göra?!

Det kan bli dyrt i längden att ha låång-tråkigt på jobbet, för min del i alla fall....

Så jag kikade in lite på Style by Stars...åhhh så mycket fina klänningar dom har, vill ha, vill ha!! Så klart kunde jag inte hålla fingrarna i styr, så det slutade med "till kassan". Jag har helt klart fått mani på klänningar / kjolar.

Det är ju så fint att bara hänga in dom i garderoben, hi hi. Jag e störd jag vet! = )

Men jag behöver ju inte vara orolig att den kommer inom den närmaste tiden, skulle tro att den kommer lagom till års skiftet kanske? (det stod inom fyra veckor , men det såg vi hur det gick sist)  

Så här se den ut i alla fall , I love!



Nu väntar jag bara på att klockan skall bli sex... vill gå och träna sen hem och krypa ner i soffan under ett varmt täcke...

♥ Puss hey ♥

18 år!!

Tänk att min lilla broder snart fyller 18 år, jag tror hela tiden att ja tänker fel när jag säger 18, och säger att det måste väl ändå vara 15 han fyller, ha ha!! Helt otroligt i alla fall vad tiden går fort. Så med andra ord är han väl inte "min lilla broder längre", men Jocke har ju alltid varit minstingen i vår familj, men han skull väl uppskatta om jag inte varje gång jag ser han säger "hej lilla jocke" he he....

Men vad ska man köpa till en 18 åring.....??? Antar att det är kläder som lockar? Fast frågar man Jocke så skulle väl han säga en Bil! = )

Tur att det är tre veckor kvar så jag ska nog hitta på något kuligt!




Jocke och jag i Naxos (Grekland) sommaren 2007



Jockes 17 års dag 2007


Varm och go halsduk!



Fyyy sjutton va jag fryser, det är ju kallare här inne på Arm Strong än vad det är ute Burrr!!!

Tur för mig att jag både har en varm och go mössa och en härligt stor halsduk som man kan vira tusen varv runt kroppen hihi!! Sitter här med mössa o halsduk och ett ljus som jag värmer händerna med, haha folk som går utan för måste ju tro att jag är knäpp...

Ni kanske undrar varför vi inte har någon värme på detta stället. Såhär är det att elementen sitter precis vid skylten och det har vi täckt för med ett bord och då kan vi inte ha på elementen pga av brandrisken, så vi eller jag får sitta här och med mössa o halsduk resten av vintern och bli röd om nosen för det blir den bokstavligt talat! :p


♥♥♥♥♥

Ostbricka ♥

...Mmmm ostbricka fick det bli igår kväll, så gott och mysigt att bara sitta å små plocka lite av varje ost. Vindruvor, fem sorters ostar, massa olika kex, tända ljus, Kan det bli bättre avslut på dagen? Nix tror inte det va :)

Har för övrigt en väldans träningsvärk i ryggen... är egentligen på tiden att besöka farbror doktor för något fel är det allt på min lilla stor tå! Har gått i säkert två månader nu och haft jätte ont i den, varje rörelse om jag gör och tån inte är beredd så gör det skiiit ont!! och det gör ju inte saken bättre om jag tränar =(  Men jag är inte så bra på att ta tag i saker som är tråkiga att göra hehe..


Nu blir det morgon te och en klementin.


Bjuder på en liten ostbricka från gårdagen (dock mobilbild så inte någon höjda kvalité här inte)  

♥♥♥





♥ Vardags lyx ♥


22 par jeans



Det var den helgen, frågan är bara vart tog den vägen? Jaja, halloween i helgen fast den firade jag inte på något speciellt sätt var bara hemma på kvällen och kollade på en skräckfilm på trean..

i fredags var jag hemma hos Marianne hon fick äran att slinga mitt hår =)


I lördags var jag in en sväng till stan och tränade & strosade runt och njöt av att jag var ledig en Lördag, Lovely! Patrik och jag tog en promenad genom ett öde Liseberg på lördags för middagen, dom fixar för fullt inför "jul på Liseberg" åh det e så himla mysigt när det är jul på Liseberg.. synd att min älskling inte tycker samma sak,,tänk att bara sitta där och dricka varm choklad och pussas = ) får la försöka få med mig han i år...


Åkte till Lager 157 i går, tur för mig att jag inte hittade minsta plagg som jag tyckte om denna gången!! Men Patrik hittade självklart som vanligt en heel del!

Gah jag höll på och dö när vi stod i kassan, paret framför oss hade kundvagnen full med kläder,,

Tjejen började med att plocka upp sin hög av jeans, ett par två par tre par fyra par fem par,, (nathalie funderar på hur jäkla många jeans kan man hitta? ) sex par sju par åtta par nio par tio par!!!

Jag är glad om jag hittar två par jeans per ÅR som sitter snyggt!!

Men tio par på ett ställe som lager 157, hur mkt har dom att erbjuda liksom?? Det är la jag som är kräsen då eller nått! =)

Sen är det killens tur att plocka upp sin "lilla hög" med jeans, samma visa där ett par två par tre par fyra par, Halllå??? Fem par sex par sju par åtta par nio par tio par elva par tolv par!!!!???

Jag trodde att dom var galna, (eller så var jag väl helt enkelt avundsjuk på att dom handlade så mkt jeans) haha... sen handlade dom jackor tröjor skor ja allt dom kom åt verkade det som!!

Ja tänkte att det lär ju kosta skjortan, men nej för 22 par jeans och allt det andra ,, 3500:-!

Klart att dom shoppade som aldrig för, haha! Själv lägger man ju 2000kr för ETT jäkla par!

Japp det gäller att man vet vad man lägger sina pengar på...

Det vet i alla fall inte fröken Nathalie :)



Tjiiiing =)


Halloween

Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir inte så märkvärdig men ändå ganska mysig, i varje fall om du undviker att stressa.


Nä idag ska jag bara mysa hela dagen i stort sätt i alla fall, en sväng till stan för att träna men annars blir det lugnt här hemma.

Riktigt kallt har vi fått också, frost på varenda bil i morse när jag gick upp. Men jag tycker att det är lite mysigt så får man ta sig lite mysiga kläder som tex min fina mössa =)


Igår slingade jag håret hemma hos Marianne, hon e så söt hon, och det blev jätte bra! Nu vet man det till nästa gång att man inte behöver vara så feg utan det är bara att slänga i lite slingor!! Igår blev det mest runt ljust runt luggen hihi!




Halloween
idag då, men det blir inget firande av det i år... ska bara ligga hemma och kolla på skräck film som går på trean i kväll med en stor godis påse...

Nej nu blir det att städa undan här på vardagsrummet, luktar ju gammal fylla haha, putte hade lite öl kväll igår.




Byee


RSS 2.0