Nu är ja här igen :-)




Kom iväg till träningen i förmiddags och det gick sååå mycket bättre idag än va det gjorde igår. Men då säger ja inte att det var lätt idag, men kändes mycket bättre i kroppen! Härligt!

Har en rolig vecka framför mig, eller både Nöje & Mycket Jobb skall klämmas in! Och jobbet hade vi ju kunnat skippa, hi hi.
Jobbar Månd-Onsd, Hästridning på Torsdag som ja har längtat efter detta, Rättare sagt i 1år har ja längtat & väntat ha ha.... Men nu har vi äntligen tagit tummen ur röven och gjort slag i saken :-) Mer om det får ni väl veta om på fredag..
Sen så är det jobb igen lördag & Söndag, men skall även här klämma in lite roligheter, närmare bestämt 30 års kalas för Majsans kille Pierre :) roligt roligt!!

Och ikväll blir det bio med min finaste...... Vi ska se..... Ja det va nån film P ville se ha ha vet faktiskit inte va det är för film... men det spelar inte så stor roll bara mysigt att göra något... åh så får man ju köpa sånt där gott bio-godis mumms mumms :-)

// Kärleken är det absolut bästa, ta vara på den!

Hejj!

Tänkte bara passa på att säga godmorgon, nu drar jag iväg och tränar. Kan dock inte förstå mig på att man går dit igen efter gårdagens pass? i slutet av passet kunnde ja inte ens lyft upp benet utan att ja tog i så att ja nästan kissade på mig :-) Men det e ju bara ett väldigt dåligtbevis.... på att det var väääldigt länge sedan ja va där regelbundet...attans.. nu ska det bli bättring igen!

tjing så länge!

godmorgon

Då har man en lång dag framför sig på jobbet, typiskt när det äntligen igentligen var min korta dag, 12-18! Men vi ska ha möte 19.30-21.30 ca...  jobbar ju fortfarande min tid, men ja måste ju ändå vara kvar, eller gå en sväng på stan och göra av med 1,5 timma dö tid.....

Ha en bra dag!

sjödrama.... ;o)

Igår tog  jag & Patrik en tripp till landet för att kolla in den nya båten.
Vi skulle såklart ge oss ut på en båttur när vi ändå hade åkt 16 mil :)
Det sista patrik frågar är om det finns Bensin i båten,, till svar får vi: Ja det finns massor med benis, Jo ellerhur, eller INTE!!

Vi hinner ta oss ut från "viken" och ut i stora havet, och in i en annan vik... sen säger det STOP!
HERREGUD! Tack och lov så hade vi tagit oss till den mindre viken igen, annars hade den båten gått på sin sista värs, och vi hade fått hoppa i vattnet och simma i land! Ja, jag blev riktigt arg....
patrik fick ta tag i en paddel som vi hade i båten (tack o lov) och försökte så gott han kunde att paddla in till en brygga, där fanns en annan båt som vi fick ta hjälp av och hoppa på för att komma till bryggan! Patrik va riktigt arg, dels på mig för att ja inte visste va ja skulle göra.... Ja är inte uppväxt med båt som han är... det slutade med att ja satt å grät, känndes inte rikigt sysst av honom att vara arg på mig när det i själva fallet var någons annans fel.. Fast han sa såklart förlåt, det va ju inte mig han var arg på igentligen!

Nä nu tänker ja inte skriva mer om det, blir bara så arg när ja tänker på det!

Ja har i och för sig inte så mycket mer annat skriva om heller, Kram på er!

personalfest


igår var det fest för giganter på star bowling :-) Himla god mat och gratis sprit hela kvällen, ja överdirver inte när ja säger att alla hade nog varsin flaska vin i handen ha ha ha :-) och tog det slut va vi inte sena på att fylla på ha ha!!


sandra, sara, och beata :-)





Ja hade turen att komma i Daniels lag, fast ja undrar om han va lika glad för att komma i mitt lag, hahah?!.... han va lite oroligt ett tag så han fick allt torka av svätten i pannan ha ha



Kul kväll med gänget, ja fick en del skrattanfall...Tack vare Daniel, Önskar att det fanns fler av han på Jobbet, tänk va allt hade varit SÅ mycket roligare! :-)

Ska tydligen finnas ett kort ute på vift ,, väntar bara på att det ska dyka upp!! Va nämligen så att när ja Äntligen fick in en strike, så blev min lagkamrat så överlycklig att han tog tag i mig och lyfte upp mig och svingade runt mig ett antal varv i luften, och någon (?) lyckades fånga detta lilla missöde på kort när hela min bak visas varv efter varv........Åhhhh ja döööör!! klänning åkte upp!!!!! Gaaahh!!! 

aja, dyker det upp ett kort på FB med en bak med rosa trosor, Ja då det med stor sannolikhet att det är min!


Heey!

Äntligen fredag tänker säkert många av er som har ett lite av ett vanligt arbets-schema typ måndag-fredag alltid lediga på helgerna! ibland vill ja oxå ha det så, blir min tredje helg i rad nu :-(  Inte för att ja jobbar så många dagar i veckan i och för sig he he =)

Japp imorgon är det dags för personalfesten,, jippi eller not ha ha!  Jodå det ska bli kul, god mat och bowling :-) MEN, ja har ett problem!! Ja kan inte bestämma mig för vilken klänning ja skall ta, för klänning blir det, men vilken *suck* ?
Hittar väl nån gammal trasa långt inslängd i garderobenkanske om ja har tur :-)

förresten nästa helg ska ja & Majsan ge oss ut på en ridtur ska bli så kuul, tills det längtar ja verklingen....

Trevlig helg!


Dumpa honom (?)

Ja har blivit lite filmtokig på sista tiden, och jag passar på nu är ja äntligen INTE somnar efter 10 minuter som ja alltid gjort tidigare så fort nån har satt på en film :-) Ikväll får det bli Dumpa honom!
Får väl helt enkelt se efter filmen om min lilla älskling får stanna kvar eller inte, hi hi. Såklart han kommer att få, för ja älskar ju han så!

Har någon av er sätt filmen, e den något att ha? Ja tycker att den känns som en riktig tjejfilm så ja passar på att se den nu när älsklingen inte är hemma :-)





Bild lånad av MovieZine.com
Obs! Nu när ja har blivit så duktig och snäll och delar med mig av mig till er via bloggen så tycker ja allt att ja kan få lite respons ifrån er :-) Vi kan börja idag / eller när ni har läst detta inlägg att ni bara skriver erat namn, Ok?

Åh!!

Ja håller alla tummar och tår för dig imorgon!! :-) Skulle vara såå himla roligt!!

the last house on the left.....

Tänkte bara skriva några rader till er.... Igår kväll när ja var hemma själv och det inte fanns så mycket skoj på tv att titta på så satt ja på en film som patrik hade laddat ner, meningen var väl att vi skulle se på den tillsammans men ja han va ju inte hemma :-)
Problemet blev bara att det var en triller/skräckis som ja fick kolla på själv :-S kollade så att dörren va låst minst tre gånger ha ha... började med att ha helt släkt i lägenheten, föredrar att det är mörkt när man kollar på film!

Men ojj va ja satt på helspänn så det fick t.o.m bli tänt efter en 45 min hi hi.... Nä ja rekomenderar nog INTE att kolla på en sån film aldeless ensam :-) som tur va somande ja väldigt fort i soffan direkt efter filmen.....orkade inte ens ta mig in till sovrummet! men vaknade till ganska fort och gick in o la mig i sängen igen.

Och ja vakande självklart med en sovandes kille i fotöljen med datorn i knät, e man så beroende av datorn så att man bara måste kolla på internet så fort man kommer hem? Även om både ja o Patrik vet om att när han har varit ute så slocknar han innom tre minuter så fort han har satt sig ner.... Ja roppade till han på natten när ja hörde att han satt sig vid datorn,
-kom in och lägg dig i sängen!!!
-Ja, ja kommer.....
-väntar i tre minuter
-hör ett ljud...som låter SNARK!

ja går upp och släcker, men ja väcker INTE killen som sitter i fotöljen! Han fick sin channs! ha ha!

Nu blir det balkongen igen, skulle bara ta en sol-pause :-)

Malmön...

Nu har vi kommit hem från landet,, vi åkte dit igår så det blev lite av en snabbvisit! Men man hinner med en hel del ändå det går ju rätt fort dit med bil ca 1 tim och 45 min.

När vi kom fram i går åkte vi direkt till Smögen-bryggan och kollade i alla små bodarna..... dom har utförsäljning i augusti så det var 50% på allt i stort sätt :-) inte för att ja shoppade något för det, ganska utplockat av allt. Sen gick vi och käkade dom kungliga (?) (Prins Carl philip var i alla fall där förra veckan å åt) räkmackorna, mmm såå goda!

 det blåste fullkomligt STORM i går....

 Smögenbryggan

Smögenbryggan

Efter den goda reek-makan som dom tydligen säger i Stockholm , eller om det var så att dom trodde att Göteborgare sa så...så tog vi ialf bilfärgan över till vårat lilla ställe, Malmön!

köpte med oss litte gotta- och kollade på film.....



I det lilla gula huset bor Patrik & Majsans Farmor Barbro


innan hemmfärden idag gick vi alla ner till badet en stund strålande sol...... Patrik tar sig ett dopp :-)




Majsan och den sötaste Chabo :-)






hittade en liten citronfjäril



Patrik, majsan, och Mats



fiskehus på rad





Här lämnar vi malmön för den här gången och tar färjan över till fastlandet igen


Ja nu har ni allt fått en liten rundtur på Malmön för den här gången :-) 

Patrik har åkt in till jobbet dom skall ha fem-kamp idag plus middag,, Hmm va ska ja hitta på då? Nä ja ska faktiskit inte göra många knop, bara vara hemma och kolla på film hade ja tänkt. På lördag är det min tur att ha personalfest, är väl igentligen inget ja längar tills så jätte mycket men man måste väl va lite social med jobbet ibland oxå antar jag :-S

Puss & kram på er

Go kväll

Hoppas ni har haft en skön Söndag,, Ja har jobbat så det har inte hänt så mycket mer... Nu har ja tre förhoppnings härliga lediga dagar framför mig. Och ja startar morgondagen med att åka till patriks land (malmön/smögen).

Nu ska ja å den bästaste killen gå och köpa söndags godis och sen kolla på en skräckis :-) 

Så ja säger god natt här och nu :-) å så hörs vi på tisdag igen när ja kommer hem.

Kräftskiva med ett härligt gäng!



Super trevlig fredags kväll hemma hos oss på balkongen, med massa goda kräftor och goda tillbehör och ett jätte trevligt sälskap gjorde kvällen till en underbar kräftskiva! :-)
Att sitta inne när man skall ha kräftskiva känndes inte som ett alternativ, så vi gjorde det bästa av situtaionen och bar ut ett kökbors för att få plats med all mat, dock fick vi sitta som packade sillar.... Men va gör det?

Blogg.se kan ibland va lite seeega på att ladda upp kort, det tog mig ca 10 min för ett kort så ja får helt enkelt försöka
senare efter jobbet idag. För det här har ja inte tid med nu känner jag :-)

Sen tog ja tyvärr inte ett enda kort under kvällen hade helt enkelt annat roligt för mig, men ja hittade i alla fall några på puttes mobil så dom ska ni allt få se. Men det finns en till som ja vet sitter inne på lite mer kort, får se om hon känner för att dela med sig  till er ;-)
Ja vet dock inte om hon har vaknat upp ifrån i fredags... hi hi! Ja hade ett och annat problem att ta mig upp igår  nämligen men ja skulle oxå upp 07.20 för att jobba seeeegt!

Fortsättning följer helt enkelt, nu ska ja dra till jobbet, Puss å hej!

Vinterklimat i Januari

Ja det är ju bra att man har kollat upp klimatet i Karlifonien innan man bestämmer sig för att dra dit. Det visade sig att dom har vintertid precis som vi, dock går inte tempraturen under 15 grader, men när man bor i Sverige och vet hur j*vla trist väder det är under den perioden och för att inte tala om hur mörkt & dystert det är.. Då vill man inget hellre än att ha värme och sol.... Och efter den här REGNIGA sommren vill ja absolut ha lite sol i Januari och värme... och då är inte längre Karlifonien ett alternativ.... Vi skulle kunna åka till Florida, eller Miami.. men det lockar inte lika mycket! :(

Så vi har helt enkelt tänkt om :-) Och funderar i stället på KARIBIEN / VÄSTINDIEN...... Låter ganska lockande va?

I slutet av månaden har vi i allafall troligtvis bestämmt oss :-)
 
Blir bara så ledsen när ja hade allt klart, hittade ett superbilligt flyg + hotell i Hollywood i två veckor.... snyft! Men då vet vi att vi kan ta det till nästa sommar när vi har semester båda två :-)

i morgon ska vi ha lite kräftkalas här hemma hos oss.... Mmmm så gött med färska kräftor!!

Puss å hej lever pastej :-)

USA...

Sitter och drömmer mig bort bland resor till USA.... Finns en hel del flygresor dit för ca 4500-5500 kr!!
Ska kolla med Patrik nu när han kommer hem från jobbet om vi kan boka en flygbiljett nu den 25 augusti :-) Lika bra att passa på nu när dom e hyffsat billiga, dom stiger säkert väldigt fort i pris.... Sen får vi la kolla hotell å sånt,, men ja tror absolut att det blir billigare att boka utan något resebolag.....då brukar ju priserna fort springa i väg till en 10-15 tusen,, plus att inget resebolag verkar resa till Karlifonien som vi skall till.....Åhhhh va kul!!!!! :-) Resan är planerad till Januari 2010.

Ha en fortsatt skön kväll :-)


Inbrottstjuv = Nathalie


Igår när ja gick av från bussen på väg hem från jobbet, var ca 5 minuter hemmifrån...så fick ja en känsla av att ja inte hade några nycklar med mig i väskan,, men tänkte inte mer på det, var så säker på att dom låg så fint i  min väska!
Kommer in i trappen efter en 11 timmars arbete lite trött å seg och vill inget hellre än att slänga mig i soffan!
Öppnar väskan och sätter i handen för att ta upp nycklarna som INTE finns i väskan såklart *suck*! F*n tänkte ja ett antal ggr för mig själv......

Okej då hade ja två alternativ:

1. Sitta och häcka utanför, och invänta patrik som kommer hem runt 22.30.....känndes INTE som ett alternativ efter nån sekunds tänkande....
Ringer upp älsklingen i hopp om att han ska trolla (?) fram nycklar till mig? Nää...han kunde inte göra så mycket med tanke på att han jobbade!

2. Göra inbrott i mitt egna hem! Japp den kan ja :-) efter en stunds pustande, och tycka synd om mig själv, så fick ja tillräckligt med kraft i kroppen så ja slängde upp väskan på balkongen, och drog nytta av all träning (?) som ja kämpade med innan sommaren ha ha!! och klättrade upp via balkongen!!! :-) tur att fönstret stod på glänt, det var bara att öppna dock ramlade lampan plus blomkruka ner i soffan, men det struntade ja i, Ja va inne i mitt hem!!

muffins

Som rubriken lyder....idag har jag bakat muffins. misslyckades dock totalt haha hur ma nu kan göra det? Smeten var ju super good, jaja det kan väl även hända den bäste hihi :-)
Bjöd iallafall den bästaste Majsan på nybakade muffins & en latté från våran nya Expressomaskin, så nu kan vi göra latte, cappucino, expresso, & vanligt kaffe givitvis oxå :-)

Kortet är taget från förra helgen, Roligaste kvällen på vääldigt länge...Ojj så vi dansade :-)





puss hey

Dagar som har paserat..

På folks begäran så är det väl äntligen dags för mig att uppdatera mitt liv här i bloggen med några rader och lite kort  :-)

Kan ju börja med Kolmården..... älsklingen och ja tog en tripp med bilen till kolmården och mötte upp Louise & Coffe. Kan väl skriva efter mycket om och men så kom vi fram efter 35 mil i gassande sol, och dessutom utan fungerande AC, så vi åkte med rutorna nervevade i stort sätt hela vägen.... När vi hade fem minuter kvar innan vi skulle vara famme, så händer det SJÄLVKLARA i vårat fall eller ja ska ska nog skriva PATRIK, en civil polis åker upp framför oss och sätter upp en RÖD STOP  skyllt och ber oss så så självklart att stanna.... fortkörning JA. 2000 SPÄNN JA!!! Nä nästaa gång kör ja ja tror det blir bättre så,, ha ha,, (För er som inte vet så händer detta ofta, senast var förra sommare när vi skulle iväg på nån tripp, då blev det 3600 kr i böter för fortkörning, och innan dess blev han av med körkortet +  böter) så dagen började med -2000 kr inte såå kul men va gör man när man har en fartdåre till pojkvän(!) Resten av dagen va i alla fall underbar..... här kommer kort....

Tigern tar sig ett dopp.....


Sen var det dags för delfinshow... Så himla grymt,, Hade aldrig varit på det innan men det gillade ja skarpt :-)
 filmade oxå men vet tyvärr inte hur man lägger upp sånt (?)

 Två förvirrade pojkar...Kanske :-)

Sen var det dags för bil-safri, det va ju hur grymt som helst., precis som om ordet bilsafri låter precis så var det alltså vi åkte bland djuren med bil, och djuren var precis utanför.....strängt förbjudet att öppna fönsterrutan när man kom till Lejonen, det kan väl alla förstå ;-)
helt plötsligt så var varjen väldigt nääära bilen, lite läskigt :-)





Det var allt för den här gången,, nu orkar ja inte ladda upp fler kort, gick så himla seeegt idag,, men imorgon eller senare ska ni få lite kort från Konserten på ULLEVI ,, Med ingen mindre än MADONNA, SWEET & STICKY 090808.....

PUSS Å HEY

RSS 2.0