Hej igen!

Sitter och funderar på allt roligt man kan köpa på Elgiganten... kan bli dyrt, hi hi! Har haft en längtan om att köpa en system Kamera (äntligen) prio ett, putte ville ha en 50 tums platt tv, mamma ville ha en juice press, Jocke ville ha en ny dator.... Ja man kan väl säga att önskemålen bara ramlade in ha ha!

Undra om ja kommer att bli en-sån-där-pryltokig-tjej nu....? Som bara måste ha det senaste!? Det återstår att se, men det ska bli så himla kul.
Ja riktigt längtar.... Hur ofta gör man det (längtar till jobbet alltså)?


Och min lilla söta nya dator är super bra, alldeles tyst ingen fläkt som låter (läs: puttes laptop låter jätte mycket, det är bäst att ja inte säger något till han för då vill han säkert bara byta ha ha och det vill ja inte!! ; )


Puss!


Lycklig!

Ja äntligen har ja turen på min sida, igår fick vi reda på att vi skulle få en ny laptop på en försäkring som vi hade på våran stationära dator som gick sönder. Överlycklig blev ja såklart för det, för nu slipper ja köpa en ny själv! I och för sig så är den inte Rosa, men men det överlever jag allt! Nu har ja i alla fall en egen liten laptop...

Och inte nog med det,
Jag var ju på interjuv för närmare bestämt 3 veckor sedan på Elgiganten. Och ja kan ju säga så här mina dagar som hemmafru är numera ett minne blått! ; ) För ja har fått JOBB!!


Nä nu ska ja fira med något gott! ; )


Tjiing!


Gokväll!!


Sikken seg dag det har varit, snöblask och allmänt grå dag. Bättra kunde det allt ha varit, fast ja har å andra sidan inte känt för att göra så mycket heller. Imorgon får ja allt ta och åka in & träna lite...


Men nu ikväll klockan åtta skall ja kolla på Let´s Dance... två bra dansare som är i final! Så det ska bli kul att se vem som tar hem segern! Har lite chips i skåpet så ja får fira med det ; )


Roligare blir det inte ikväll!! Tjiing!


Åhh....

Bara att inse att våren är inte här ännu till 1oo% även om man kan tro det... ex. förra veckan satt man på balkongen och njöt av en varm kopp med choklad med grädde och det räckte att man hade en topp på sig...solen värmde och man fick till och med färg i ansiktet, Lovely!
 Men som ja även skrev i det inlägget så vet man inte när snön kommer IGEN! Som nu ikväll när man kollar ut genom fönstret och det snöar (!) (?)
Man har ju liksom fått dom där härliga vår känslorna nu i luften å så kommer det här..... Men det är väl lika bra att glömma att våren inte är här ännu. Och den kommer säkerligen inte att vara det heller förrän i Maj?
Fram med mina söta UGGs igen ; ) fast ja hoppas ju självklart att det är strålade sol i morgon när ja vaknar.


Sov Gott


Ps. Saga löper inte längre, Pust! Ds.


Hej lilla bloggen

Ja vet att ja e ur dålig på att Blogga nu förtiden. En ursäkt är att igår låg ja hemma å var sjuk, spydde mm....hmm funderar på om jag kanske hade något med pajen som ja åt ute dagen innan till lunch, jaja vilket som så mår ja mycket bättre idag.

Tänkte t.o.m åka in och träna, fast det tyckte inte patrik var någon bra idé...men det struntar ja i för ja skaaaa träna! Och ja vill komma ut å få luft... Och om ja känner att ja inte klarar det får ja väl bara gå därifrån!


Som en annan vän skrev i sin Blogg: Katt till Salu!!! Samma sak här katt till salu, men endast en dag till ha ha ha! Nu har ja stått ut i en vecka och nu orkar JAG INTE MER! Hon löper.....och för er som inte vet va det innebär ska ja tala om att "Min söta lilla Saga" går runt och skriker (inget litet skrik utan ETT FRUKTANSVÄRT SKRIK) som om hon blev plågad eller nått under hela hennes vakna tid gör hon detta!!!! Och på natten, ja då har ja lust stänga ut henne på balkongen eller nått! Galen är va man blir, ja tänker även på grannarna, undra va dom tycker?!

Fast å andra sidan är det vårat fel, vi borde ju faktiskt ta henne till en veterinär och sterilisera henne, VI ska göra detta snarast! Inga mer skrik här hemma!!!


Tänkte att ja skulle ta å göra någon mat, men ja är alltid så känslig för det när ja precis har varit magsjuk. Men ja måste ju ha i mig något om ja ska orka träna, till frukost blev det några få skedar med havregrynsgröt och det gick bra. En morot kanske och ett glas smothie kanske? Ja det får nog bli det "vågar" inte riktigt ta något annat....

Ha en bra dag, Kram på er ♥


Bio.....

Det blev ingen hemmakväll med film som det var tänkt. Utan vi bestämmde oss för att gå på bio istället, det blev Män som hatar Kvinnor. Mycket bra film måste ja säga, så ni som inte har sätt den: Gå och se den vet ja!

Nu ska ja soooova , Natti natti !!


Orust

Åh ja har haft en jätte kul helg på landet, närmare bestämt på Orust. Kom dit i fredags och där väntade Christoffer och Louise och Jakob som kom någon timma tidigare för att dom skulle fixa iordning lite innan vi andra kom (ex. sätta på värme i huset, blåsa upp ballonger hihi, mm). Startade med bål redan vid tretiden och så fortsatte det resten av kvällen/natten med vin öl och sprit. Vi lekte charader, öl-spelet och lite andra frågesporter.

Och så käkade vi massa gott såklart, bla en himla god tårta som söta Louise hade fixat (ja fixade också: Ja skar ner lite kivi hihi). Somnade som en stock runt 05.oo tror ja....





I går (Lördag) va det inte många ljud som hördes i lilla stugan, alla låg i stort sätt deckade hela dagen hehe. Fast vi tog oss allt i kragen och gick ut på verandan och käkade lite mer tårta som fanns kvar å så grillade vi korv i vårsolen, sen spelade killarna lite golf medans ja o louise solade =)






Sen var det inte mycket mer vi orkade med så alla gick in och slocknade igen!! Vaknade runt 17,00 igen och började fundera på om någon var sugen på att köra hem till götet (läs: kapabla). =)


Var hemma vid halv sjutiden igen, köpte med oss pizza och kollade på Robinson sen tok-somande vi i sängen strax efter 21,oo en hård helg för kroppen med andra ord!


Idag är det söndag och ja känner mig fortfarande som ett ras, och inte nog med det! Ja ska träna halv fem: STYRKA!! Hur ska min lilla kropp orka detta idag? Det är bara att inse att man inte är 15 år längre och att det tar några dagar för kroppen att bli normal igen efter en flaska vin och mer där till, ha ha ha!!


Jaja det är la bara att byta om för ja ska träna med Majsan.... Kan man festa en hel kväll kan man la träna en timma utan att dö, eller?! Får la se sen ikväll hur ja mår hihi.  ( inlägget är skrivet  Skrivet 15.oo)



Uppdatering:
Passet gick galant  = )  Nu ska ja njuta av lite naturgodis.

Om en stund kommer Christoffer & Louise vi ska ha filmkväll  här hemma tydligen... där sprack mina tv-planer för kvällen! ;)


Äntligen Fredag ;)

God morgon,

Solen är framme även idag =) herregud va solen kan gö mycket för skälen man blir ju direkt på gott humör! Hoppas att den är här för att stanna.. Känns som att ja inte har skrivit på hela veckan, men det har ju inte direkt hänt allt för mycket = ) marre har varit här och solat med mig på balkongen senast igår. Vi gjorde smoothie och broccoli-omelett med fetaost och njöt av solen. Och visst fick vi färg, ja t om brände mig var som en tomat på kvällen men idag har det lagt sig tur e väl det! Ja som skall åka till Orust om några timmar och festa loss =)

Lilla Jenny kom ju förbi igår också när vi satt på balkongen, det var allt för länge sedan vi sågs. Men nu jobbar hon i mitt kvarter så ja lär ju stöta på henne vid fler tillfällen =) Kul att träffas en snabbis!


Men som sagt runt två tiden kommer patrik hem och då skall vi åka till Orust och stannar tills imorgon lördag. Våran vän Chrisoffer fyller nämligen 25 år idag!!! Hans föräldrar har sitt landställe där. Åh ja har längtat, så kul när man hittar på såna här saker med en massa vänner!


Så vi "ses" imorgon igen, så skall ni få höra allt...... = )


Ut och njut av solen vet ja! Puss Och Kram


Varm choklad i solen =)

Japp det är precis vad ja ska dricka idag, på min balkong tillsammans med Lilla majsan =) Det är ju strålade sol ute!
Och det är lä på balkongen så det blir så där varmt och gott att sitta där och dricka varm choklad!
Hoppas hon kommer snart hihi =) man vet ju inte hur länge solen har tänkt vara framme.... ena dagen känns det som vår ute och nästa dag när man vaknar så snöar det ute! Så var det i alla fall förra veckan...

Puss hej

Tänk va åren går... Tack o Lov!

Så var det Måndag IGEN! Vet inte om det bara är för mig som det tiden springer i väg, men det gör absolut ingenting. För det innebär ju att de snart är april, och aprilmånad kan allt bjuda på riktigt fina vårdagar = )
Och det är väl precis det som alla går och väntar på nu kan ja tänka mig.
Ja längtar framför allt till att man kan sätta på sig ett par ballerina skor och en topp och en tunnare jacka än en VINTERJACKA!


Till något helt annat då, igår så förde vi över alla våra kort från den stationära datorn eftersom att den bara står där i ett hörn och samlar damm. Roligare att kunna kolla på korten på den bärbara datorn. Och det visade sig att det fanns en heel del roliga/hemska kort.


En del av korten var från tiden när ja började dejta Patrik för fem årsedan. Och ja hittade dessa fantastiska korten,


Oh my good va ja såg ut !!!!!





ja har allt hört att man blir snyggare med åren, Och JA idetta fallet får ja nog hålla med ha ha =) Hoppas jag i alla fall!

Puss!


shopping-suget ;)

Ja idag kännde ja för att klicka hem dessa två Klänningar/tunikor. Kunnde inte bestämma mig för vilken färg så det fick helt enkelt bli en i varje färg "lite-majsan-syndrom-att-ta-alla-färger-om-man-inte-kan-bestämma-sig-för-en-färg" haha!

Men dom är så enkla i modellen så dom är perfekta att ha i garderoben som ett snyggt basplagg, och sånt behövs ju alltid =)



Åh ja vill gå på bio,  EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER.... fast nu såg ja att den har premiär den 20 mars... och då kan ja inte gå för då är ja på 25 års fest...
Får helt enkelt vänta ett tag till på denna filmen!

Snart ska ja åka till IKEA och kolla lite.....  händer inte så mycket mer idag!

Har förrövrigt himlans ont i mina vader har överansträngt mig under all träning, kunnde man ju inte tro att ja skulle gå och överanstränga mig, för att ja har tränat för mycket !! hehe
så nu får ja ta det lite lugnt med kondtions träningen under helgen och vila mina små ben =) Får bli mer styrka helt enkelt!

Ha en bra Fredag,
Ta hand om dig, KRAM!

Ja gör som alla andra i sina bloggar och försöker mig på detta!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana din vänner och radera mina svar.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om den personen som utmanade dig har ett namn som börjar på samma bokstav får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till!



1. Vad heter du? Nathalie


2. Ett ord på fyra bokstäver: Natt


3. Flicknamn: Nellie


4. Pojknamn: Nathaniel


5. Yrke: Narkos läkare

6. Färg: Neon


7. Klädesplagg: Nattlinne

8. Mat: Noisette, Mumms =)

9. Sak i badrummet: Nagelsax

10. Plats/stad: Naxos - grekland


11. En orsak att vara sen: Nnnnn.....Njursvikt kanske =) he he

12. Något man skriker: NEEJ!

13. Film: Nakna pistolen


14. Något man dricker: Naturell ramlösa

15. Band: Nirvarna

16. Djur: Nyckelpiga

17. Gatunamn: Nergårdsvägen - Askim

18. Bil: Nissan

19. Sång: Nationalteatern

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Naken dans, haha kommer inte på något annat =)

Detta gick ju hyffsat bra i alla fall , men det va allt lite klurigt! = )


Tisdag..

Jaha va händer idag då... Inte allt för mycke, skall förbi Gina Tricot och köpa en svart klänning/tunika som ja vill ha =) träna klockan tolv, luncha, sola om ja orkar! Ja det blir väl dagens "måsten" !


Tjiing!


090309

Måndag igen, veckorna bara flyger fram. Redan inne i mitten av mars (eller nästan i alla fall).
Igår var det en lugn hemma söndag. Käkade hemtmat från lama Thai på kvällen och såg på beck.

 Idag är det en sån där seg-tråk-måndag när man inte vet va man ska hitta på. Skall i alla fall in och träna ett medelpass ikväll runt sex tiden. Men fram till dess???


 Kolla in mina sötisar..... Fast dom ser allt lite galna ut med tanke på deras "lysande" ögon =)


Ja är kär IGEN!

Är det inte MET jeans ja vill ha för tre tusen , så e det väl en rosa mobil, eller så är det nått annat, alltid finns det nått! Och denna gången handlar det om denna SKÖNHET!!! En SONY waio.

Men smakar det så kostar det har ja hört! =) Tolvtusen... Oh my god!

Ja men så är det ALLTID när ja hittar något som ja verkligen bara måste ha!

Men så mycket pengar finns inte på kontot denna gången, så ja får allt vänta. Men vi skulle verkligen behöva varsin laptop, för den stationära använder ingen. Men laptopen skulle man nästan behöva ha ett bokning system här hemma ha ha!

Igår kväll var det jätte trevligt, var som sagt uppe hos Coffe & Louise och kollade på melodifestivalen. Drack vin och käkade chips =) Jake och andy var oxå med!

Om två veckor blir det 25 års fest igen, känns som att ja inte gör annat än går på 25 års-fester hi hi =) Men det ska bli skit kul faktiskt!!! 

Och sen en sak till, sa ju att ja bakde kola kakor igår. och att ja nästan kunnde äta upp hela kakfatet  men tack o lov blev  jag bortbjuden. Men det hjälpte knappast för när ja kom hem i natt så åt ja upp ALLA i alla fall!!! Haha galet! Och INTE nog med det, ja gjorde nya idag!!!!!!!!!!! Herregud vilken helg, näh i veckan blir det straff, HÅRDträning!!!! Med start imorgon! 

KRAM!!!


Mmm det doftar...

.....Kola kakor i hela lägenheten, och det var nog det godaste ja har bakat! Dom blev super goda, skulle lätt kunna sitta här och knapra i mig hela fatet =) Tur att ja inte har tid med det och blev bortbjuden i stället!


Skall åka hem till Coffe & Louise och kolla på melodifestivalen.... Det blir nog trevligt, Putte kommer senare för han jobbar kvällen.


Ja va ju på Ki balans på förmiddagen och det var så skönt, en blandning mellan yoga, pilates, core, & balans, efter passet va ja jätte avslappnad i kroppen och kände mig hel igen efter veckans träning! Skönt!

Så ja hoppade faktiskt joggningen på bandet, ville inte "förstöra" känslan som ja fick i kroppen efter ki balans!  = )


Nu ska ja åka till Sisjön, Kram!


Jocke & Jag!


Kola kakor!

Läste på en Blogg att hon hade bakat kola kakor, Min Favorit! Blev så himla sugen på det. Så det ska ja allt baka i dag, det e super lätt. Men ja insåg precis att ja inte har någon ljus sirap då det får inhandlas först! Ska ändå in till stan om tio minuter och "träna" (snarare avslapning, hi hi)  Ki balans, plus jogga på bandet..... Så då kan ja köpa hem det också.


Mmmm va gott det ska bli ikväll med en kopp varm té och en Kola kaka =) Ni får komma å hälsa på om ni vill =)


Nu måste ja rusa, Tjiiing!


Ett glas vin, eller två.... = )

Då blir det ett glas vin eller två ikväll i alla fall, ja som tänkte vara hemma å softa = )

Min lille pissemisse har nämligen ett lite ögonproblem å ja tyckte så synd om honom, men Patrik sa att det inte var något problem! Hoppas han har rätt nu...!! Han kollar endast med ett öga, men han e inte på något vis slö eller så utan precis som vanligt, pigg & allert =) så det är säkert bra i morgon.... eller ska ja ringa djur-sjuk-vården för säker hets skull!?

Jaja, det e väl bara ja som e nojjig!

Nu hinner ja inte sitta här mer måste skynda, bussen går om en kvart! Puss!!!


Ja är överallt!


Ja, det är jag =)





Ni behöver inte vara avundsjuka, alla kan inte få chansen att vara på omslaget av VOGUE!

Det kommer säkert en dag för er också om ni har tur =)

Hi hi sug på den ni.... =) =)


Halv åtta hos mig :)




Nu blir det Candy för hela slanten, och mysa i soffan, och kolla på halv åtta hos mig!

Onsdag!

Nu har ja kommit hem, eller jag kom la hem för en timma sen. Har hunnit att vara på interjuv, tränat, lunchat, kollat runt i affärer, ätit middag, fullspäckad dag!

Jobbet som jag har sökt är som säljare... Fast ja väntar nog med att säga vilken butik det handlar om av olika själ!! Det gick väl så bra som det kunde gå antar jag, ja gjorde i alla fall mitt bästa =) Nu kan ja bara hoppas och vänta ut tiden... ca en vecka! Idag ska ja belöna mig själv med en påse godis, som om ja inte gjorde det ett ex antal ggr i veckan redan hihi!


Puss & KRAM!


Fixat! =) eller INTE! =(

Ojj äntligen fick ja det att fungera med bilden =) nu ser det inte lika tomt ut!!! Good!



Eller INTE! =( Jaja nu ger jag upp den bilden. den kommer väl när den känner för det!

Natti Natti!

Tisdag!


Varför kan aldrig mitt kort stanna kvar som jag har längst upp på Bloggen... så fort ja byter bild så funkar det inte =( Seegt!


Idag har det inte hänt mycket, åkte in till stan en sväng på morgonen . Tog mig ett träningspass med johan, han e alt grym han!

Annars har ja bara varit hemma, förberett mig mentalt inför arbetsinterjuven i morgon bitti =) Wihs me luck!!

Efter interjuven imorgon skall ja åka in och träna efter det skall ja äta en God lunch och andas ut =)


Dom här sötisarna låg och myste i sängen när ja kom hem i förmiddags.... Mina älsklingar! ♥



Funderar på va man ska ha för kläder på sig imorgon man vill ju ändå se propert klädd ut. Hmm kanske får bli min nya kavaj med trekvarts ärm från HM och någon topp och jeans kankse? Det får la duga =)
Nu ska ja kika på Tv.

Puss & Kram

Imorgon eftermiddag får ni höra va det är för jobb jag har sökt, för er som inte vet....

Måndag, ny vecka!


Nej va tråkigt det snöar för fullt utanför fönstret..... Vi vill ju ha vår inte sant!? Och inte vinter i Mars! Den kunde ha kommit i november eller nått....Nu är det för sent i alla fall.

Nu ska ja in till stan om en stund och fika med Eleonor.... Självklart måste man rota fram både mössa och vantar igen =((((

Men innan jag skall in till stan skall vi åka och kolla på en ny bil, tror att det var en ny audi a4? Hmm fast det e ju en sån vi har nu.... Fast det var kanske en nyare modell då? Ja och bilar... ha ha!

Ha en bra dag!


RSS 2.0