Orust

Åh ja har haft en jätte kul helg på landet, närmare bestämt på Orust. Kom dit i fredags och där väntade Christoffer och Louise och Jakob som kom någon timma tidigare för att dom skulle fixa iordning lite innan vi andra kom (ex. sätta på värme i huset, blåsa upp ballonger hihi, mm). Startade med bål redan vid tretiden och så fortsatte det resten av kvällen/natten med vin öl och sprit. Vi lekte charader, öl-spelet och lite andra frågesporter.

Och så käkade vi massa gott såklart, bla en himla god tårta som söta Louise hade fixat (ja fixade också: Ja skar ner lite kivi hihi). Somnade som en stock runt 05.oo tror ja....





I går (Lördag) va det inte många ljud som hördes i lilla stugan, alla låg i stort sätt deckade hela dagen hehe. Fast vi tog oss allt i kragen och gick ut på verandan och käkade lite mer tårta som fanns kvar å så grillade vi korv i vårsolen, sen spelade killarna lite golf medans ja o louise solade =)






Sen var det inte mycket mer vi orkade med så alla gick in och slocknade igen!! Vaknade runt 17,00 igen och började fundera på om någon var sugen på att köra hem till götet (läs: kapabla). =)


Var hemma vid halv sjutiden igen, köpte med oss pizza och kollade på Robinson sen tok-somande vi i sängen strax efter 21,oo en hård helg för kroppen med andra ord!


Idag är det söndag och ja känner mig fortfarande som ett ras, och inte nog med det! Ja ska träna halv fem: STYRKA!! Hur ska min lilla kropp orka detta idag? Det är bara att inse att man inte är 15 år längre och att det tar några dagar för kroppen att bli normal igen efter en flaska vin och mer där till, ha ha ha!!


Jaja det är la bara att byta om för ja ska träna med Majsan.... Kan man festa en hel kväll kan man la träna en timma utan att dö, eller?! Får la se sen ikväll hur ja mår hihi.  ( inlägget är skrivet  Skrivet 15.oo)



Uppdatering:
Passet gick galant  = )  Nu ska ja njuta av lite naturgodis.

Om en stund kommer Christoffer & Louise vi ska ha filmkväll  här hemma tydligen... där sprack mina tv-planer för kvällen! ;)


Kommentarer

Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0