tjejkväll med tjejorna :-)

Herregud ja har bytt kläder femtioelva gånger idag, brukar ha hyffast lätt för att bestämma mig för va ja ska ha på mig men inte idag! Har rivit ut hela garderoben, provat allt från nytt till gamalt :-)
och det slutade med något nytt, och något gamalt!

Ikväll hoppas ja på en riktigt rolig tjejkväll som jag sent glömmer, hi hi.....

Ur högtalarna strömmar "Jag skrattar idag" med Ison & Fille





Nu säger jag Puss å hej trevlig kväll ;-)


Budet har gått upp...

Jag hade det på känn, vi åkte ut till audi för att kolla va det kunnde vara för fel... fick såklart iget bra besked! Utan det slutade med en kostnad på 6000 kr och dessutom fick vi gå hem utan bil, jippi eller INTE!

Dagen var förstörd.... tog en sväng till torget menigen var ju att ja skulle köpa lite grejer till mig själv som jag behövde. Men vem sjutton har lust att shoppa när man fått ett sådant tråkigt besked. Så jag betämmde mig helt enkelt för att jag bara skulle handla med mig mat hem! För det kan man då inte vara utan!

Nu på efter middagen ringer älskligen och säger att dom har ringt från audi och summan är nu uppe i 10.000 kr!!!!!!!!!!!!!!!! :-( :-(
JAHA, åh vart fan ska vi ta dom pengarna då!! Så jävla tråkigt! Snål månad med andra ord..... inget mer "onödigt"

go morgon!!

ligger i soffan och dricker té, kollar på nyhetsmrgon... Skön start på dagen!

På dagens schema står det

♥ Träna medelpass på F & S

♥ Köpa nagellack, mascara, svart BH....

♥ Sola så att man slipper se ut som en likmask :-)


Åh igår när patrik hämtade mig efter jobbet så sa han att det är något fel på bilen, och JA de märkte jag ju allt! Det lät som att vi satt i en bil som gick på sin sista värs, grejen är den att det är absolut ingen gammal skrot bil.
Men i alla fall, jag blev lite orolig för man vågar ju inte köra runt i den om den nu skulle få för sig att braka ihop...

Jag kan bara tänka på en sak, patriks reskassa känns ju aningen hotad!!! Jag betalar inget på bilen som har med reparationer och sånt det får han stå för, fast nu spelar det ju ingen roll för om patrk måste lägga ut en massa tusen på detta så spelar det ju ingen roll om jag har pengar till resan för ja har ju inte direkt planerat att resa själv :-)

Ja kom med förslaget att vi låter bilen stå fram tills pengar finns för både resa och bil... Det höll dock inte patrik med om...... Jag vågar inte ens tänka tanken på va det skulle kosta och läman in den!!
Förra året hände det oxå, två veckor innan vi skulle åka till Indien så hände det något med bilen och det gick på 5000 kr!!! Suck suck! INTE IGEN!!!!!! Usch bättre att krocka med bilen och få ut pengar på försäkringen ;-)


Snart 1 årsedan, det första vi möttes av är vi gick ner till stranden en massa kossor, Det är Indien det :-)


Varmt Var det.... :-)


Rika var vi oxå, ha ha den högen skulle man haft här hemma!! =)







Jag längtar till Värmen.....


Hej!!

I´m back :-)

Det har inte hänt mycket sen sist vill jag lova.... Hmm mycket jobb, oftast jobbar ja 12.00-20.30 så man hinner ju inte direkt göra något innan eller efter för att man är så trött och vill ju bara hem och slappa i soffan (min favvo plats nu för tiden).
Igår var det badminton igen, kan ju stolt säga att vi vann sist plus igår :-) det börjar vända nu ha ha äntligen!
Idag är det jobb börjar kl tolv, så ja ska snart hasa mig upp från soffan och göra mig klar för dagen!
Imorgon är jag ledig så då blir det till att åka in till stan för att träna lite, shoppa lite små saker som jag behöver :)

Sen har vi tjej kväll hela natten lång på lördag och det ska bli super kuuul :-) middag, bowling, Massa Viiin!!!!

Puss!

Min älskling, den underbaraste jag vet!!!


Dessa blommor kom till mig på jobbet i fredags med blomm-bud från min Prins, Hur gulligt är inte då? Visst ja blev ju lite skenerad (stavas?) när ja stod där i kassan hi hi... Jag älskar han så mycket!



fjäderborgen next :-)

Vi kan behöva lite "lycka till" för vi spelar uppenbarligen mot amatörproffs har jag märkt, ha ha ha!!!

Är inne varje dag på apollo.se fritidsresor.se ving.se m.m ja ni fattar :-) drömmer mig bort bland alla underbara ställen, men det är ändå ett land som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är ju THAILAND, just för att jag inte direkt har varit på så många andra ställen kanske :-)
Kollade på lite klipp från packat & klart när dom var i thailand (Krabi). Va ju där för snart två årsedan, och ja VILL dit igen det är en sak som är säker!!! Så min resa i Januari får gå dit :-) 
Ja förstår inte varför det ligger mig så varmt om hjärtat? Varför vill man inte se något annat som man inte har besökt?
Men våra kattvakter åker ju oxå bort under samma tid till Vetnamn, hmm va ska vi göra med missarna??
packa ner dom i resväskan, Nää känns inte som ett alternativ... får fundera ut detta.

nu på med träningskläderna :-)

Tjing!!

En kopp varm Thé

Ja det sitter fint på kvällskvisten... Ännu godare om man e lite halvt febrig & snuvig och svullen i halsen :-(
Ja man märker att man är "sjuk" (jag är inte säng liggandes ännu) när man kommer hem från affären och köpt med sig lite godis, och man ska hälla upp godiset i skålen och funderar på va sjutton har man plockat i sin påse?

Idag låg det en heel del konstiga saker som jag ALDRIG tar annars och ja kommer inte ens ihåg att ja har tagit det, ha ha... som sagt lite halv-febrig ;-)

Lämande blod igår, och efter det va ja ganska seg resten av dagen, men det blev i alla fall badminton på kvällen men det var nog inte en så jätte bra idé i det skicket som ja var i, känndes som att ja hade sprungit en mil och ganska yr kännde ja mig!

Jaja, i morgon skall ja i alla fall jobba börjar 9.30 och är schemalagd till 20.30, men ja såg allt att vi är två som är schemalagda till samma tid så då ska ja allt försöka se om jag kan gå vid sex istället! Jag får nysa extra mycket i morgon så tycker dom nog att ja kan gå hem tidigare :-)

Nu ska ja kolla på INLÅST!

TJING SÅ LÄNGE...


go morgon!!

Idag har  ja en underbar ledig dag framför mig :-) Funderar dock på va ja ska hitta på... In och träna på frikis hade varit bra att få gjort, sen skulle ja behöva göra dagens goda gärning och ge lite blod på droppen!

Sen så finns det lite kläder som ja skulle vilja shoppa loss på.... Hmmm... Lika mycket som ja inte vill, just för att ja skall SPARA pengar till resan!! Jaja får la se hur det blir, nått litet kan man väl ändå få unna sig, inte sant!? :-)

Ikväll blir det iallafall bedminton och det är roligt det! ... missade ju förra veckan för att ja jobbade kväll :-(

Nä om man ändå skulle ta och klä på sig lite kläder och ge sig ut i det kalla vädret.

Ha en härlig dag!!

Tänkte att jag skulle bjuda.....

...på lite kort från den senaste tiden, Roligt va :-)


Andreas, Louise, Älsklingen






My Darling <3





Inte alla som har en så Vacker Vän!!!


Det va det det.... Ja har tyvärr inga kort från våran Buzz kväll igår....




Ni är söta ni!!

Helt otroligt att ja fortfarande har besökare på denna sidan med tanke på min urdåliga uppdatering, Sorry ;(

Det är iallafall kul att man ser att ni finns kvar när jag väl kikar in och skriver ett par rader..
Ja ni kanske undrar vad som har hänt sen sisst,, Hmmm? Jobb, jobb, åh lite mer Jobb typ! ;-) Har faktiskit inte gjort något speciellt....
Jag har haft en ledig helg, helt underbart!
Och igår kväll bjöd vi hem Majsan och Pierre vi kollade på fotbollen (som resten av Sverige antagligen gjorde) hur matchen gick vet ju alla, till och med jag innan matchen ens hade börjat.. hihi =) Vi drack vin och käkade ostbågar, och chips (LÄS: Majsan & jag satt med varsin skål i famnen, ingen som tänkte på att det fanns en till i sällkapet). HA HA!!!

Sen kom Patrik hem efter jobbet och då var dags för BUZZ, OSTAR, KEX, OCH LITE MER VIN =) Jätte trevlig kväll hade vi...
Idag har ja dock inte gjort många knop, slappat, kollat på idol, mamma mia, & lyxfällan =)
Jo förrsten ja gick en sväng till Godis affären ;-) det orkade jag göra minsann....

Idag har patrik säsongsavslutning för liseberg, vilket innebär ingen Sambo hemma på hela kvällen/natten =( då är det bra att ha godis och masa bra serier att kolla på, ellerhur?!

Imorgon är det jobb igen, har inte riktigt vant mig ännu med att jobba heltid igen ha ha....
Men det behövs pengar till resan så det är bara att jobba och vara glad :-)

Puss & Kram

"Jag trodde att det bara hände på film"

Ja precis, idag när jag så fint skulle ta mig en promenad hem från jobbet (en promenad på ca 25 min) trots att vädret var allt annat en soligt = spöregn, blåsigt, Ja typiskit göteborgsväder ;-)

Strunt samma tänkte ja, jag hade ju gummistövlarna på och paraply... Va ja INTE visste skulle hända var att det var en J*vla idot som skulle köra ganska så fort precis när ja passerar en stor VATTENPÖL och ja blir totalt DRÄNKT!!!! Samtidigt pratar jag med Patrik i telefonen och han bara hör hur ja skriker rakt ut! Faaaaaaaaaaaan!!!!!
Ha ha ha, men det är ju roligt nu så här i efterhand, men inte just då när ja inte ens har kommit fem minuter ifrån jobbet... och ska gå hem dyblöt! ;-)

Nä nu ska ja kolla om det finns någon tvättid, så roligt ska ja ha en lördag kväll som denna :-)

RSS 2.0