Det blir bio ikväll

Nu har jag bokat in bio ikväll, men för säkerhets skull säger jag inte till patrik va det blir för film förrens vi har kommit in i salongen ;) Hihi! Vill ju inte att han skall lämna mig i sticket tillsammans med alla andra barn i Götlaborg ;)

Blev en del shopping idag också, kände att jag behövde lite nya kläder inför hösten, Vem behöver inte det? Nu väntar jag bara in tisdagen också så att jag kan bli lite snygg i håret! Sen e jag la redo för lite höst då!

Puss och kram


Gomorron ;)

Kaffet är uppdruckit och mina nya tränngskor från NIKE är nerpackade i träninsgväskan. Jag är helt enkelt redo för att starta söndagen med lite nya energi på friskis! (Förutom att jag fortfarande sitter i soffan med täcket upp till öronen, gårdagens smink halvt utkletat i hela fejjan, men det ska starx bli ändring på det ska bara skriva klart till dig först).

Jag har säkert gått här i över två veckor och önskat att jag liksom kom iväg till friskis, men det har helt enkelt inte gått så jättebra. Så jag är stolt över mig själv att jag kliver upp så här tidigt (?) på en vilodag som söndag!
Har jobbat väldigt mycket nu i augusti, varenda helg fram till igår lördag.. Så det har tagit lite på min tid för träningen. OK, nog tjatat om träning!

Finns det något barn att låna?? Haha, låter kanke lite konstigt sagt. MEN, jag vill ju se toy story 3! Och patrik är INTE jättesugen på detta... hihi kan inte förstå varför?! ;-) Den går i 3D också hur kul som helst! Så om det finns något barn från 7 år som ni vill låna ut kan ni ju slå en pling eller två! Annars får ja helt enkelt lura Patrik att det är nån annan film vi ska se ikvälll!!

Förövrigt har det inte hänt något kul sen sist, jag tycker fortfarande att det är tråkigt att vara utan kamera. Jag gillar att blogga när jag kan lägga ut kort, och så blir det ju lite roligare för er också att se det i bild det man skriver om. Jag föredar iallafall bloggare som slänger med nått kort också.



Hoppas ni får en häääärlig söndag <3

 

 


Rensa garderoben

Igår fick patrik för sig att rensa garderoben (de var på tiden då han har sjuuukt mkt t-tröjar), och jag hade inte mycket mer för mig så jag la mig i sängen och kollade på. Jag fick mig ett antal skratt under denna såkallade rensning...
Patrik: Hmm denna ska ja kanske ändå behålla..
Jag: Men herregud den e ju så gammal!!! Och när använde du den sisst?
Patrik: MEN det är ju nostalgi!
Jag: JA det kan man verkligen säga, DU köpte den t.o.m på loppis när vi jobbade i ÅRE för 5 årsedan, SLÄNG!!!

jag kan säga att han behöll denna tröjan ändå, och så här höll han på så jag vet inte om jag kunde hålla med honom om att han rensade.. man jag skrattade gott åt honom för att han inte kunde slänga kläder bara sådär! hehe! (Vi åkte med det till tippen).

Men iallafall, dit jag ville komma var att jag fick oxå ett litet ryck idag när jag kom hem från jobbet och kände att jag hade ju oxå en heel del att rensa bort!

Gick ju sådär!! Hmm denna kan man ju inte bara slänga, och inte den heller, och inte den, och inte den, Ja ni fattar!!! ;) Helt plötsligt förstod jag patrik mycket mer ;-)
Men VARFÖR e det så svårt? Kläder jag ALDRIG använder och det bara ligger och tar plats...jag kan ju fylla ut med nytt =) Nää jag behöver någon som kommer och rensar hos mig helt enkelt!
Annars blir det lätt: Kanske kommer ett tillfälle då jag tar fram denna gamla trasan som är tio år gammal, Troligt? NOOOOOOOOOT!


bergakungen..

Godmorgon!
Ledig idag oxå skönt för mig ;-)


Igår gick jag och Patrik på bio, vi såg inception på bergakungen. I början av filmen blev man ju lite lätt snurrig och man visste varken in eller ut... vill inte skriva så mycket om själva filmen för den som inte har sätt den men kanske funderar på att gå och se den!
Bra film!!

Strax är det dags för det ångestladdade springtestet i sisjön, efter denna sommaren ska jag vara glad om jag får på mig mina jeans när det börjar bli dags, hihi! Åhh jag behöver verkligen komma igång nu.. Så det är ingen idé att jag sitter här en längre stund utan dags att dra på joggingkläderna. Jag vet ju att man mår sjukt bra efter =)

tjing tjing, ha en bra dag!


Ny kamera!

Nikon Coolpix P100



Det är inte lätt att välja kamera, jag e så himla ledsen för att min fina kamera från Casio la av på öland. Den var jag verkligen nöjd med! Men det var mitt eget fel att den gick sönder, började slarva med att lägga den i sitt fodral och vips så hade jag såklart fått sand i den! =(

Men jag älskar att fota och saknar en kamera enormt mycket nu, så jag behöver införskaffa en ny genast =)

Har kollat runt på olika ställen och kollat tester på internet idag.

Det viktigaste för mig är att det är hög upplösning, och bra zoom! Så istället för att köpa en digitalkamera funderar jag starkt på denna då den har allt det jag vill ha och till ett väldigt bra pris! Grym zoom och bra upplösing på fotografier =) På onsdag när jag jobbar nästa gång ska jag be dom på kameraavdelningen beställa hem denna eftersom att vi inte har den i sortimentet ännu! =) Jipppiii! 
 
Eller om det är någon annan som vet en BRA kamera som kostar max 4000kr får ni gärna ge mig tips!! =o)

Tvåkanten

Igår kväll åkte Patrik & jag in till stan för att kolla in kalaset lite snabbt, men det var inte mycket att ha. Bara en massa fjortisar som sprang runt och var vrålspacklade.. Tänker tillbaka när jag själv "sprang" runt där och tyckte att allt var hur kul som helst! Men då var jag oxå femton år ;)
Vi gick iallafall bara igenom allt och sen vidare upp till avenyn för att gå och äta på mysiga restaurangen TvåKanten... Har fattat tycke för fisksoppa så det fick det bli för mig och ett glas  vin på det, Mmmm va gott det var! Patrik tog en cesarsallad som såg väldigt god ut också.

Sen traskade vi tillbaka till bilen och åkte hem.... Men andra ord efter en mysig kväll på stan!


Kräftskiva!

Åh det var en riktigt lyckad kväll i fredags om ni frågar mig. Frysta kräfter gick bra, men inte lika goda som färska såklart! Kanske för att jag och patrik inte tog turkiska jumbokräftor som alla andra och dom smakade lite mer! =) Jaja, nästa år vet vi vad som gäller ;) Allt var iallafall väldigt uppstyrt och alla tog med något för att förgylla våran partystämning allt från hattar till brännvin ;)
Igår började jag jobba halv tio var inte riktigt med på dom noterna men jag klarade dagen fint ändå, men så fort jag satte foten innanför dörren slocknade jag...




Ikväll tänke patrik och ja ta en sväng på kalset, sista kvällen idag och har inte hunnit kolla in det ännu.

Men först blir det lite jobb.

Puss & Kram!

Grannfejd ;)

Herregud, jag blir tokig på våra grannar som bor i porten brevid oss. Samma visa varje gång dom har tvättid innan oss!
Hur svårt kan det vara att passa en tid? Så himla respektlöst så jag vet inte vad!!! Det handlar alltså om tvättstugan i källaren, grannarnas tid var mellan 13-17.oo, och min tid börjar 17-20.00 jag kommer ner vid 17.30 och ser då att deras kläder fortfarande hänger i torkskåpet men jag hoppades på att dom skulle hämta detta innan sex för då spelar det ändå ingen roll för mig!

Nu nästan 3 timmar senare är deras kläder FORTFARANDE kvar där ner i tvättrummet, första gånge detta hände (samma grannar) så tänkte jag att dom har säkert glömt bort tiden så jag var snäll och vek deras kläder fint och la det på bänken, det var första gången det! Andra gången när jag inser att det är samma person blir jag smått irriterad och lägger det lite fint hägandes över korgen som är där nere, MEN idag fick det vara nog, slet bokstavligt talat ner skiten och slängde det i tvättkorgen :P
Nu är jag lite rädd för att dom skall komma o plinga på dörren haha..... Vågar knappt gå ner och hämta upp mina grejer... :/

Hur tänker dom liksom? Man kan väl inte alltid glömma bort att man har tvättid? Jag undrar om dom alltid gör så här?
Det är därför man ska ha egen tvättmaskin hemma.




Kräftjakt =)

Även fast det är värre än någonsin med min hals så känner jag att jag måste ut en liten stund man blir ju lätt trött av att bara vara hemma en hel dag utan att gå utanför dörren, som igår! Fast jag behövde å andra sidan vila!
Idag har jag så ont i halsen att jag inte ens kan dricka te med honung =( Känns som att jag har världens rivsår i halsen....
Tänkte ta en sväng till apoteket och se om dom har något att rekomendera för min onda hals.

Sen ska vi inhandla kräftor för morgondagen, vi funderar på att köpa frysta kräftor (?) Hmmm är det något att ha?
Dom färska ligger ju så högt i pris.... Läste i GP, dom hade gjorde ett test på olika frysta kräftor, och kom fram till att dom bästa var kinesika jumbokräftor! Såklart att man inte kan mäta sig med färska men jag tror ändå att dom kan va goda! Hoppas iallafall att dom är det =)

Om bara killen i sovrummet ville vakna till liv någon gång, HALLÅ klockan är kvart i tolv! Dags att vakna enligt mig ;-)

Tjing tjing!


Åhhh!

Vilken tur jag har som har en Kusin som är grymm på att fixa till min blogg =) Det tackar jag för <3 
 
http://www.saramadeleine.se/ här kan ni kika in på hennes sida!




Snart slutar min älskling, funderar på om jag skall skicka iväg ett SMS till han och kolla om han har lust att svänga förbi Mc donalds på vägen hem och köpa en cesar sallad till mig, blev sjukt sugen på det =)

Remember Me

Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

I huvudrollen ser vi Robert Pattinson från biosuccéerna Twilight och New Moon.



Kände för att se någon film, och va sugen på lite romantik, så jag kollade runt lite för att se om det fanns något bra...
Och hittade då "remember me".
Japp det var en film i min smak... och en skvätt tårar blev det oxå!


Förskyld

Mina planer för idag sprck lite granna.... tänkte för första gången på 2 månader dra mig till frisk och träna! Men självklart bryter min förkylning ut rejält idag, har säkert gått i två veckor med att ha ont i halsen samt nysst tusen gånger om dagen, men det har liksom inte släppt...seeg förkylning med andra ord! men idag vaknade jag med en väldigt hes röst, snuvva, ont i huvudet och allmänt seg i kroppen =(
Så att träna idag var väl inte rikitigt bra tajmat! Jag får helt enkelt ligga hemma på soffan och dricka te med honung med gott samvete ;-)


Jag är även lite sugen på en ny design på bloggen.... hmm undra om min kusin är sugen på att ta sig an min blogg igen... ;)




Längtar...

Idag hade jag utcklings samtal med våran nya chef på jobbet i två timmar :/ Herregud va han snckade på om sitt liv, han satt säkert i 5o min och bara pratade om sig själv! Jag är inte direkt intreserad av hans tidiagre förhållanden med, mera! Speciel typ! Sen ville han veta allt om mig, jag sammafattade det hela på 10 min, haha!

Men jag fick iallafall chansen att klämma ut mig att jag ville ta ut semester i januari, och de var inga som helst problem, Skönt då var det fixat.
Jag börjar REDAN räkna ner till Sri lanka ;) Jag längtar såå sjukt mycket till denna resan så jag vet inte vad! Bästa av allt är att vi ska vara borta i hela tre veckor, SÅ underbart! Vi blir 6 st som åker ner tillsammans =)
Visst det är 5 månader kvar, me det går nog fortare en vad man tror...

Sen så ser jag fram emot fredag då är det dags för kräftskiva igen ;) Me like!! Vi blir några st... får lägga upp kort på detta till helgen.

Såhär ska vi bo i sri lanka, Unawatuna beach resort


Lite rolig och anorlunda inredning ;) med havet som utsikt inte illa att vakna till den utsikten!

Poolområdet!


Man kan ju hoppas på att vi får detta rummet istället för det som jag visade först ;)


Stranden som ligger precis nedanför vårat hotell, här vill jag ligga nuuuu!!!

Okej nu ska jag låta er slippa mitt dagdrömmande om sri lanka och kolla vidare själv ;-) Men jag kan bara inte låta bli att drömma och längta till detta underbara resemål!

Imorgon är jag ledig, hmm får se va jag hittar på!

Tjing Tjing!


fortsättning på semestern...

Efter våran tripp till öland, drog vi ihop ett gäng och drog till danmark över dagen. Som alltid när vi åker dit så slutar det med att vi får spriiiinga tillbaka till terminalen för att hinna med båten hem igen till Sveadala ;)

Vi tjejer skulle BARA in en snabbis i en affär som sålde ballerinaskor till priset av 30 kr VEM kan motstå det trotts att det är 15-20 min tills att båten lämnar danmark!? Man glömmer lätt av att det är en bit tillbaka till båten när man går där och strosar eller sitter på något ställe och dricker Öl =)
Men vi hann iallafall med både att köpa skor och hinna tillbaka till båten....MEN vi fick springa =) Och när vi väl är framme så inser vi ganska snart att den är försenad 1 timma så vi hade gott och väl kunnat ta det lungt!




Ganska stort glas med Öl ;)




kvällen avslutade vi hemma hos oss.... va gör man inte när man har katter och folk är alergiska, Jo då sätter man sig  på balkongen och öppnar upp fönstret för ölservering. Kvällens bartender fick bli Louise :) (Louise ja lånade dessa 2 kort från din blogg ;-))




Det var en lyckad dagsutlykt med en rolig efterfest =)

Ikväll har jag kollat på sex and the city 2 tillsammans med Patrik hehe fick övertala han om att den är SÅÅÅ bra ;)
Sen så har jag äntligen (eller de är lite fel att skriva så för jag har aldrig längtat till filmen) sätt twilight...
Man har ju läst så mycket om den både i bloggar och man har sätt massa reklam för den mm... Men har ändå inte fattat något tycke för den, FRAM tills nu lite så här efter ;)

Förra veckan en kväll när jag och M inte hade något att göra så tänkte vi att vi kan ju ladda ner den där twilight filmen alla snackar om, sagt och gjort! Vi satt som klistrade från första stund och kunde inte släppa en blick från tvn under hela filmens gång! Sen såg vi tvåan direkt efter haha vi började väl kolla vid 22 tiden och var klara vid 02.00 med dom två första filmerna! sen en vecka senare var vi ju bara tvugna att se den sista oxå så vi gick på bio =)
Så nu förstår jag alla va ni menar!! I love it! ;)

Nu säger jag natti natti för idag.



Imorgon börjar den roliga måndagen då man jobbar 8.00-20.00 =( Buhu!

uppdatering...

Ja en uppdatering kanske vore på sin plats =) det va visst tre veckor sedan jag skrev... skyller helt enkelt på semester! Men nu känns det som att jag kan vara tillbaka för ett tag iallafall, hehe. Har haft tre underbara veckor som jag har varit ledig i sommar.

Semestern började med en tripp till öland, varken Patrik eller jag hade varit där tidigare. Mysigt ställe måste jag säga.
Men det roligaste med denna lilla utflykt var nog att vi skulle ge oss på campinglivet = tälta! ;) Dagen innan vi bestämmar oss för att åka till öland så börjar vi planera lite smått och inser att vi inte har en enda sak som man behöver för att just tälta. Så vi hoppar in i bilen och åker till coop lagom till att dom ska stänga typ, och köper det billigaste tälet dom har på bygget = med betoning på billigaste (149 kr), haha! 
Vi kan iallafall konstantera så här i efterhand att man får va man betalar för HAHA!!! Jaja vi är inga caming proffs ännu, jag är glad att vi stannade mer en natt, för efter första natten trodde jag aldrig att vi skulle stanna en natt till om vi frågade Patrik =) Hade han fått bestämma hade vi tagit in på hotell, men som sagt vi åkte till öland för att just tälta så nått hotell blev det inte tal om! ;) Men iallafall att köpa ett tält för hundrafemtio spänn rekomenderas ej, när jag vaknade efter första natten var tältet jätte fuktigt och alla våra sovtillbehör va super fuktiga och äckliga... men de va bara att hänga ut och vädra!
Denna natten befann vi oss på en camping i borgholm, och på morgonen satt vi utanför vårt lilla tält när vi ser en polis kommer springade tänker inte så mkt på det, men sen kommer det bara fler och fler och då blir man ju lite nyfiken så vi går ner till badstället för vi misstänkte att det var dit dom åkte/sprang.
Jag frågar några andra som redan står där, och dom talar om att det var två st beväpnade män som hade tagit sig in på campingområdet och gömde sig för polisen. Dom hade visst rånat nått ställe i borgholm tidigt på morgonen men polisen fick ag i dom så allt slutade ju bra till slut och ingen kom till skada.

Efter denna natten bestämde vi oss för att åka så långt norrut man kunnde för där skulle det finnas väldigt fina stränder och visst gjorde det =)
Tyvärr pajjade min kamera så där precis lagom till första dagen på öland & har inte vaknat sen dess =( så jag har inga kort direkt att visa förutom dom som finns på iphonen och som alla säkert vet så har dom ju urkassss kamera!

Men här kommer en bild på vårat lyxtält noooot!! ;) Vi höll på att dö av skratt när vi såg alla andras LYX-tältt! Vi väntade t.o.m med att sätta upp det tills det inte va så mkt folk omkrig hahaha.



Vi stannde totalt två nätter och det räckte bra =)
Självklart va ja och hälsade på hos kungen på soliden när jag ändå var där liksom ;-)




Jag återkommer imorgon igen med fortsättning på sommarens bravader och massa kort =) Idag va min data liiite väl seeg tog ju hundra år att lägga upp två kort! =( Så vi hörs imorgon helt enkelt!

See ya!

 

 


RSS 2.0