Borås-djurpark & paddel.....

Dagar som idag (läs: senaste två veckorna) alltså: sol, lite moln, lite sol, LITE STÖRTT regn, Åh så lite sol igen.. ja ni fattar. Då är utflyktsdagar ganska så perfekta dagar, Visst sol hade ju varit det bästa, men då hade man oxå säkert hellre velat ligga på stranden istället för att åka ut på utflykter som ja tycker e super-roligt :-)

I söndags var tanken att åka bort och hyra kanot, men vädret var alldeles för o-stadigt i Göteborg och då kanske man helst inte vill ge sig ut i en kanont....när havet stormar ha ha!
Så vi bestämmde oss för att dra till Borås istället och gå på BORÅS DJURPARK- som så många gånger förr :-)
Vi fick med oss Andres & Carro oxå..... en heldag där blev det och vi hade så kul.....Kameran dog tyvärr efter typ en kvart men ja hann få några enstaka  kort från dom som var i början.......







Som sagt kameran dog nu efter detta "snygga" kortet på elefantens-baksida :-) Missade tyvärr att få dom roligaste djuren på kort...
Och idag kom vi äntligen iväg på lite paddling, vädret började med sol i morse, någon timma senare kom regnet, och efter några timmar till kom solen igen och då bestämmde vi oss för att nu drar vi ut paddlarna :-)
Och så fort vi har satt oss i kanoten, då menar ja verkligen precis när vi har satt oss, så kom regnet :-) För roligt....eller INTE. Men va sjutton det var la bara till att paddla vidare i värsta motståndet dock , ha ha.....Men vi hade i allafall tur för bara efter en tio minuter eller nått sånt så kom solen igen och stannade under hela färden :-)



Hur soft ser inte det här ut då??




Livet e allt bra..... fast skenet kan allt bedra haha, hela färden var väl inte en fröjd, man fick ju höra ett och annat F*n på den lilla trippen..... Ena stunden skulle ja ha padden på höger sida sen på vänster och sen på höger igen och sen vänster....Jaaa va sjutton kan du bestämma dig?? Ha ha folk som gick längs promenadstråket (vi åkte längs en kanal) måste ju skrattat en del...det  var väl typ som att STIG HELLMER var ute på sjön för första gången typ HAHA!!! Så fort ja skulle ställa mig upp (byxorna åkte ju ner hela tiden) så "skrek" HAN sätt DIG NER :-) Japp rolig tripp var det ja! :-) Så kan det se ut när ja å min älskling hittar på saker, precis som ett gamalt par! ett par t.o.m stannade upp och bar stod och glodde på oss ,haha...dom hade väl ingen tv hemma....

Men ja var glad endå :-)



Just ja, höger....Vänster.....


Sen blev det sol-pause...
Sorry gumman (majsan) att vi stack iväg utan er.....Men ja visste ju att ni jobbade idag, men nästa gång kan vi alla fyra ge oss ut och paddla...... Men snart ska vi ju ut på våran lilla häst-tripp.... säg en dag så bokar vi! :-)



om en vecka ungefär tänkte vi åka till Skara-sommarland, åh va ja har längtat efter att få åka dit....sisst ja var där gick ja i 4:an....några årsedan hoppas ja tycker att det e lika kul fortfarande....Sen efter det ca två veckor in i Augusti blir det Kolmården...har aldrig varit där men det blir nog kul, förhoppningsvis har vi två lediga dagar för då stannar vi även till Stockholm!
Det är allt bra att ha en Kille som är anställd av Liseberg AB / rondo, för dom har Gratis entré till alla nöjesparker/djurparker och allt var det nu kan vara i hela europa för han och hanns närmaste. Me Like.

Det var allt för idag...nu ska ja slappa......för ja har sjukt ont i min kropp efter gårdagens träning. Har inte satt min fot på frikis sen nån dag innan midsommar. åh herre j*vlar var fort det kan gå för kroppen att slappa till sig....ja va helt död! Ja kan inte luta mig framåt för fy sjutton vilken träningsverk ja har i ryggen. vila idag, imorgon blir träning igen för ja älskar känslan efter.....har riktigt saknat träningen faktiskit, ja e sjuk ja vet. ;-)
Puss

Blogg-semester (?)

Ja man kan ju nästan börja undra... vart ja tog vägen :-) Men som sagt det är ju SOMMAR och då blir det inte lika många "hemma-dagar" framför datorn. Dessutom har ja jobbat som en tok denna veckan...så ja har varit helt slut på kvällarna efter mina 10,5 timmars pass :-(  Har i alla fall en ledig helg tillsammans med patrik som har semster (inte alls avundsjuk på han). Trist bara att veckan har bjudit på hyffasat väder när man har jobbat, och har sätt fram emot helgen, å så spör-regnar det i stället!!!!!! Jaja, ja får hoppas på att söndagen bjuder på lite bättre väder för då ska ja å älsklingen ut och hyra en kanot och paddla....Mysigt! Men som sagt, det får ju helst INTE regn då :-) Hanns sista dag på semestern oxå.
Idag sov vi lääänge och låg och drog oss i sängen innan vi gick upp...... sen åkte vi in till Linné och käkade amerikans brunch på favvo stället "Egg and milk"  ett aboslut måste för alla Göteborgare, ni har väl inte missat det hoppas jag!? regnt öste ner som sagt men det var ändå mysigt att sitta ute under markisen. Sen åkte vi vidare till möndal till en motorcykel affär och kolla in lite nya kläder som är mer lämpliga att åka i.... Patrik hittade en snygg jacka som han önskar sig i present nu när han fyller 25 om ca 1,5 vecka... :-) Den får han la få då hi hi :-) Attans att den ska kosta så jäkla mycket, men man fyller ju bara 25 en gång. Får hoppas på en TOPPEN lön då ha ha.
Nu på kvällen har vi bara varit hemma, lagat en god pasta-sallad, tagit ett glas vin på balkongen, käkat blåbärs-paj med vanilj glass..... Ja man kan sumera lördagen som en MYS lördag.


Nu hoppas ja bara på en sak, tänk tänk om ja ändå kunde komma in, Ja vet, det är bara en reserv-plats än så länge....Andra beskedet kommer la i mitten av augusti, hoppas ja kommer in!!!!! Skulle bli sjukt överlycklig! :-)

Nu ska ja återgå till soffan och dra täcket över huvudet typ... :-)

Puss.

Nya Hojjen :-)



Patrik sålde den andra och köpte en sporthoj istället...... Nice va! Jaha antar att det blir dags att köpa en ny hjälm och rejäla kläder så att man kan åka med någorlunda säkert.



nu tar ja bloggledigt i tre dagar, :-) Hör av mig igen när ja har kommit hem från Bohus-Malmön.

Puss & Kram

halloj = )

Ny vecka och nya äventyr......Igår gick dagen i slapphetens tecken, känndes skönt att bara vara och inte känna något direkt "måsten". fast ja kom precis på att ja cyklade in till stan en sväng och shoppade lite.  Käkade pizza till middag och sen på kvällen såg ja en väldigt bra film som va baserad på verkligheten, Little girl lost: The Delimar Vera stor. om ni inte har sätt den så kan ja verkligen rekomendera att SE DEN!

i dag har det väl inte heller hänt så mycket, va ute en sväng på förmiddagen och handlade hem lite lunch.....
Och så har vi varit och kollat på lite motorcyklar runt om i göteborg, men älsklingen har nog bestämt sig för en som finns i lysekil, han skall hämta hem den i morgon troligtvis :-) Den andra motorcykeln har han sålt. Nu blir det alltså en sporthoj / Ninja..... inga mer åk för mig med anra ord...... ;-)

i morgon blir det lite jobb, eller ja jobb hela dagen blir det väl rättare sagt. Sen hem och packa för mini-semestern på västkusten :-)

Just ja, idag fick vi besök av två små sötisar nämligen Inca & Keja..... Marres & Pierres missar, kattvakt med andra ord!

ha en bra dag, KRAM

helgen som gått.....dessutom en mycket trevlig sådan!

Heeej.

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som ja har haft :-)

I fredags som ni redan vet så var det 25 års-fest för  Jakob.... där bjöds det på grillat fläskcarré med pastasallad och zaziki (? stavas det så ?) Supergott vill ja lova, till efterrätt blev det jordgubbar och grädde, Mmmm mumsigt. Efter maten/deserten blev det alkohol inblandat.....Putte hade köpt en flaska mint-shot som han bokstavligt talat söp ner mig med :-)  Det va sjukt god, därav va det väldigt lätt för mig att hänga på killarna  (ensam tjej på festen) som drack en efter en tills flaskan ekade tomt, och det gjorde även ja. Det slutade dock med att ja satt och sov på altanen på en solstol :-) Men det var jätte trevligt. I bland kan det var riktigt kul med bara killar på en fest, ibland INTE lika kul. :-) ja tog en del kort från kvällen med mobilen , men har inte orkat att lägga in dom i datorn, kanske dyker upp vid ett senare tillfälle.

Lördagen tillbringade ja dock endast med tjejer på storan (ett undan tag det var en kille med hi hi). där "flödade" drinkarna.... först satt vi i Vasa parken ock käkade sushi, sen gick vi till storan på deras ur-mysig uteservering. Gå dit!


 Man skulle kunna tro att "kaparn" har varit framme och klippt bort Marres överkropp, Men så e inte fallet denna gången gumman!!! :-) ha ha ha

 Finaste!










Nu får det räcka med kort för idag :-) Tänkte att ja skulle visa upp mina fina klänningar som ja har shoppat, men det får komma i morgon i stället..... Kraam



Heej :-)

Godkväll......

Så då har man klarat av två hela arbetsdagar :-) Ledig igen tills på tisdag. Jobbar tisdag, sen åker vi till smögen i några dagar för lite mini-semester :-) Inte så mycket jobb med andra ord, OCH det GILLAR vi, ellerhur. 

Nu på kvällskvisten blev ja så sugen på Creps, så älsklingen och ja drog in till Linnégatan och köpte varsinn creps på kreperiet, mummsigt. Så himla bra att han har öppet sena kvällar..... 

I morgon blir det stranden om vädret till låter så att säga, men enligt väderrapporten så kommer inte regnet förräns på söndag :-) Glad gubbe för att ja får nån dag till på stranden,  ;-( ledsen gubbe för att det ska regna nästa vecka.... 

Sen på kvällen e vi bjudna på 25 års fest hos Jakob, där blir det grillat...Gott! Bilder från kvällen dyker upp på lördag :-)

Sen kan ja ju lika gärna draa lördagens planer oxå när ja ändå håller på, :-)
Stranden på dagen, storan på kvällen med tjejerna = massa gott vin :-)

Puss & kram

RSS 2.0