Blogg-semester (?)

Ja man kan ju nästan börja undra... vart ja tog vägen :-) Men som sagt det är ju SOMMAR och då blir det inte lika många "hemma-dagar" framför datorn. Dessutom har ja jobbat som en tok denna veckan...så ja har varit helt slut på kvällarna efter mina 10,5 timmars pass :-(  Har i alla fall en ledig helg tillsammans med patrik som har semster (inte alls avundsjuk på han). Trist bara att veckan har bjudit på hyffasat väder när man har jobbat, och har sätt fram emot helgen, å så spör-regnar det i stället!!!!!! Jaja, ja får hoppas på att söndagen bjuder på lite bättre väder för då ska ja å älsklingen ut och hyra en kanot och paddla....Mysigt! Men som sagt, det får ju helst INTE regn då :-) Hanns sista dag på semestern oxå.
Idag sov vi lääänge och låg och drog oss i sängen innan vi gick upp...... sen åkte vi in till Linné och käkade amerikans brunch på favvo stället "Egg and milk"  ett aboslut måste för alla Göteborgare, ni har väl inte missat det hoppas jag!? regnt öste ner som sagt men det var ändå mysigt att sitta ute under markisen. Sen åkte vi vidare till möndal till en motorcykel affär och kolla in lite nya kläder som är mer lämpliga att åka i.... Patrik hittade en snygg jacka som han önskar sig i present nu när han fyller 25 om ca 1,5 vecka... :-) Den får han la få då hi hi :-) Attans att den ska kosta så jäkla mycket, men man fyller ju bara 25 en gång. Får hoppas på en TOPPEN lön då ha ha.
Nu på kvällen har vi bara varit hemma, lagat en god pasta-sallad, tagit ett glas vin på balkongen, käkat blåbärs-paj med vanilj glass..... Ja man kan sumera lördagen som en MYS lördag.


Nu hoppas ja bara på en sak, tänk tänk om ja ändå kunde komma in, Ja vet, det är bara en reserv-plats än så länge....Andra beskedet kommer la i mitten av augusti, hoppas ja kommer in!!!!! Skulle bli sjukt överlycklig! :-)

Nu ska ja återgå till soffan och dra täcket över huvudet typ... :-)

Puss.

Kommentarer

Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0