Nytt år snart då..

Passar på att säga Happy New Year idag, för imorgon lär ja inte hinna. Först ska man jobba, varför har man öppet på Nyårsafton? varför måste jag jobba? suck suck!! =)

sen blir det att ta sig hem foooort och hoppa i partydressen och käka skaldjur och dricka skumpa låter inte helt fel va??? ;-) Massor av kort kommer när jag har vaknat till liv....till Helgen nån gång ha ha!!!

Puss & Kram, hörs nästa år då ;-) kanske dyker upp i morgon oxå man vet aldrig ;-)


Önskelista...

Ja, jag vet julen är över och det lär ju knappast komma nån tomte dom närmaste dagarn och knacka på dörren!!
Så jag får väl helt enkelt investera i min egen önskelista =)


Viktor & Rolf, jag måste ju lukta gott på Nyår!!  får inhandlas i morgon!!

Sen en lite dyrare..... den här vill ja väldigt gärna ha!! Men den får ja köpa när jag ha kommit hem från thailand, åker förövrigt om två veckor, längtar!!!!




29 december

Året börjar rinna ut... och 2010 närmar sig med stormsteg!!

Julen har varit mysig, fast att jag saknar att fira jul i Orsa som vi alltid gjorde förr.... Vi firade alltid jul uppe i hansjö hemma hos min moster & roy, med mormor o morfar, o alla kusiner.... Idag finns inte mormor kvar och inte heller moster eller roy :-( det var dom som höll ihop släkten enligt mig, Och kusiner har flyttat ifrån Orsa....

Så nu förtiden finns det inte mycket kvar för oss i Orsa. Har väl sagt tusen gånger att ja skall åka upp, för ja har ju min morfar som bor kvar!!

Iallafall tillbaka till julen i Göteborg, firade först på dagen hemma med mamma (jocke var/är i thailand) åt gott och öppnade julklappar  :-)
Sen på kvällen firade jag ihop med Patrik och hans familj.... fick massa fina julklappar som jag hade önskat mig  ;-)

hemma hos mamma....



hemma hos patriks pappa....

Tomten kom oxå, *host* pierre ;-)



Korten har jag "lånat" av pierre, Tack pierre! ;-)


Nu hinner jag inte skriva mer ska hinna med vagen som går om 45 min så jag måste hoppa i träningskläderna nu!

 Fast ja hinner allt påminna er om det är min namnsdag idag, NATHALIE!!!! =) hihihi

23 december, dan före doppardagen..

Det blir en snabb sväng ut i julruschen för äsklingen hade visst en julklapp kvar, sen börjar ja jobba kl 12,00 till 21 ca..... sen ska ja hem och myyyysaaa, slå in dom sista julklapparna!!

Lite nyfiken va vi får för julklapp av Elgiganten, eller vi kanke inte ens får någon ;-(

Nä nu hinner ja inte sitta här mer ;-)


Hopp om en vit jul....

Tänk att vi i betong jungen Göteborg oxå har hopp om en vit jul i år.... Kan inte minnas när vi sist hade det!(?)

Igår kväll runt 01.00 såg det ut så här utanför,


och idag på morgonen va det vitt på marken ;-)



**********************************************************************

Den här går varm hemma hos mig just nu!!! Lyssna!


******************************************************************
Nu ska ja göra mig klar, skall in till stan och träna en sisst gång innan all julmat ;-) jobbar tis + onsd hela dagarna så det finns inte tid för nån träning dom dagarna!

Tack för att ni kommenterar, blir alltid lika glad!! :-)

Puss till er <3

Manãna

Vin i mängder och tapaskväll på Manãna. Åhh ja bara älskar stället, varför har jag missat det? Eller ska jag fråga varför har ingen sagt till mig att stället finns hmm... ;-)

Men nu vet jag, och jag vet att det troligen kommer att bli många fler vänder dit! Kan det ha att göra med att vi hade en grym tur att "stöta" på rätt människor som ville bjuda oss resten av kvällen? hahaha!!
Både jag o bästa majsan hade en budjet på 100 kr var, så det kunde ju inte komma vid ett mer lägligt tillfälle, ibland ska man ha lite tur oxå!

Det slutade med att dom betalade notan på 2600 kr, och gick vidare till Soho. och där satt ja o majsan ensama med en flaska vin som fanns kvar och lite oliver mm... :-) Lyckad kväll!

Mindre lyckad dag idag när man vaknar upp... och det första man måste göra är att rusa på toa... Och spy..

Bakis pizza och film har stått på menyn idag för mig o majsan....


Efter denna helgen måste ja nog ta igen mig så att ja klarar av Nyår! ;-) Skämt & sido!


Hello!

Nyss hemkommen från jobbet... Trodde att det skulle vara super mycket att göra idag, men Icke! Kunnde stänga kassa prick kl åtta, inte vanligt!

Nu blir det in till stan en sväng för ett glas vin med grabbarna grus ;-)


Hello!

tänkte bara kika in och säga hej, ska snart "hoppa" till sängs och kolla på en film innan ja somnar... Imorgon är det jobb, en heel del på jobbet nu!! Massa julhandel ;-) Jag blev klar idag med dom sista julklapparna, så himla skönt att slippa stå där 23 dec som ja annars brukar göra!!

Det snöar ute.... Finns det hopp om en vit jul i Göteborg i år? Näää..... det tror jag inte!

SOV GOTT!!

Hey!!

Tack för info. tjejer ang. katterna =) har kollat och läst om dom olika som ni rekomenderade att kolla på!!
*************************************************************


Uppe med tuppen idag fast att jag är ledig, mamma ringde 8,40... efter det kunnde jag inte somna om =( *suck*

Nu sitter Jocke snart i en taxi till landvetter, för att sen kl 13 flyga till värmen i thailand =)

Hörs sen!


Det finns bara två sätt att leva livet på,
Det ena är som om ingenting är ett mirakel,
Det andra är som om allting är ett mirakel,


mina underbara små missar......

Nu börjar vi snart räkna ner dagarna tills vi åker till thailand, MEN!!! Våra "kattvakter" åker ju samtidigt som oss till Vetnamn!!!
Har pratat med mamma och hon är ingen "kattmänniska" hon vill inte ha dom hos sig :( Hon har sagt att hon kan komma förbi varje dag och ge dom mat, vatten byta kattlådan å sånt..... Kan man göra så??? Nää :(

Min fråga är det någon som vet om det finns något ställe som man kan lämna dom i två veckor??

Jenny, vet du något kattpansionat?? vet ej hur det stavas ha ha.... ;S






Vill du passa mig och min kompis Saga???



Vill du passa mig och min kompis Silver?? ;-)




Sötaste, Sötaste KEJA, majsans & Pierres misse

Inväntar....

Robinsson, godisskålen står redan redo ;-)
Har inte hänt mycket idag, har bara jobbat.... kom hem till en trelivg liten grej, älsklingen hade skrivit på spegen i hallen att han älskar mig!!  Det värmer så oerhört i hjärtat, Kärlek =) Han är det bästa jag vet!!



Igår hade ja o majsan våran "dagliga fredags dejt" ett glas vin och lite god mat på det ;-) det är en annan slags kärlek det hi hi ;-) Hon är dock upptagen så hon får fortsätta att endast vara min "dagliga-fredags-dejt" ;-)



Slänger upp ett kort på mina skor som ja köpte härom dagen, bilden är tagen med mobilen så det är fruktansvärt dålig kvalité, får börja bättra mig och ta kort med kameran... känns dock lite jobbigare av nån anlednig :-S





Tjing! <3


Affärer hela dagen ;-)

Startade dagen med att åka in tidigt till friskis och körde ett pass i gymmet, sen mötte ja upp majsan och vi tränade ett medpass tillsammans.. Sen va det dags för lunch, sen kollade vi runt i affärer, va la hemma vid halv 5tror jag.. Sen va det dags igen efter en timmas "vila" att möta upp mamma för det var kvälls öppet på frölunda torg och dessutom 20% rabatt i alla affärer.... Köpte ett par as snygga stövletter från scorett, och en bolero från HM, och dom sissta julklapparna till älsklingen! Han kommer att bli såå nöjd med alla klapparna han får från mig ;-) får ja hoppas iallafall hihi!!

Patrik var inbjuden till INCONTRO ikväll, där skulle det bjudas på gratis sprit så jag lär inte se han på några timmar iallafall ;-)
Retaurangfolk dom har det bra dom, alltid massa evenemang på G.

Imorgon vet ja inte rikigt va dagen har att erbjuda, jo träna, kanske lite julbak, lär la se finalen av idol oxå!

Sov sött

gokväll!

Hoppas att du har haft en bra dag...Jag har tillbringat dagen på jobbet. Idag hade ja ingen tur med försäkringar = Inga julklappar = ingen Öl/cider ;) Bättre tur till helgen kankse!!

Hemmakväll med mig själv blir det idag, kan va rätt skönt det oxå ibland ;-) kolla på alla serier man följer utan att nån säger: Åh INTE det programet igen, eller åh hur kan du kolla på den skiten, ha ha!!! Så ikväll har ja maraton-serie-kväll... halv åtta hos mig, pernillas jul, bonde söker fru, glamour, paradise hotell, Det var väl alla tror ja, (dom som är överstrukna har ja kollat på).

Imorgon ska ja gå upp lite extra tidigt och ta ett pass i gymmet innan majsan dyker upp vid halv tolv(?) för att sen träna ett medelpass kl 12.00. Sen ska ja kika på en julklapp till Patrik som jag vet att han har kollat på innan... kan ej skriva ut det här man vet aldrig om han går in och "tjuv" läser ;)

Nä nu ska ja fortsätta och avverka några program,, Natti Natti <3

en ÖL, en CIDER, en TIA-lott

Godmorgon,, sitter i soffan en lite stund nu på morgonen innan jag skall iväg till jobbet. Till "frukost" blev det en caffe latte & clementin. Har en timma kvar innan jag skall bege mig, så då hinner jag med ett avsnitt av Days innan ;-)



Vi har börjat med rolig Jul-lek (Läs: dagisnivå) på jobbet, det går till så att varje gång man säljer en försäkring så får man ta en lått i en korg och får man en stjärna på lotten så får man välja en julklapp , JÄTTE ROLIGT haha!!
Och jag sålde 4 försäkringar igår, och lyckades få 3 stjärnor av 4 lotter :-)
Så jag gick hem med 3 julklappar, Maria våran kassaledare gör mest detta för en rolig grej :-)
Va ja fick kanske ni nu vill veta..... En ÖL, en cider, och en tia-lott jippi :-)
Om ja fortsätter att ha sån tur att ja får en stjärna varje gång så har ja snart en gratis "fylla" ha ha!! Fast ölen får Patrik.. han blev glad igår iallafall, och sa att ja skulle  fortasätta i samma takt ha ha!!

Ha en bra dag,, Kram!! <3

Julskyltning i Haga

Glömde tyvärr kameran, annars hade ja kunnat ta ett kort och visa er en himla mysig gata i Göteborg. Patrik & ja åkte dit på förmiddagen och kollade på julklappar till Mig ;-) Älsklingen behövde inspiration, det var lätt fixat ;-) Finns en liten affär som heter funny Michel...(?) Ur mysig butik, liten och trång, med massa söta grejer allt från armband till kläningar, skor, mössor, allt en tjej behöver (Nästan) ;-)
Nu är det bara att vänta och se om han nappade på något av allt jag hittade som skulle pasa såå bra på mig ;-)

Nu blir det soffkväll för hela slanten, imorgon jobbar jag 9.30-20.30, SÅÅ kul,, ELLER INTE!! Verkligen hatar tisdagar, jobbar alltid den tiden då nämligen =(

Kram till dig, <3

Gomorron <3

Hoppas att ni som läser bloggen har haft en lika bra helg som jag har haft. Nu, ny vecka och jag börjar med att vara ledig denna måndagen.

Patrik är oxå ledig så vi kanske hittar på något roligt...

Tänkte bara önska dig en trevlig dag! <3

Fitnessmässa, god mat Och supertrevligt sällskap :-)

Åh va roligt det var att logga in på bloggen idag, hade tre (Jippi) olästa komentarer sen två veckor tillbaka... Så där ser ni nu hur ofta ja är här inne...Inte Mycket!

Ledig helg, underbart! Och igår var det fitnessmässa på svenska mässan, Ja kände mig så "Fit" när jag gick runt och såg alla muskelknuttar hihi..... Nä men seriöst det är INTE snyggt! Lagom är bäst enligt mig iallafall. Men det är ju lite kul att kolla in dom....

Sen gick ja och majsan vidare till Coop och köpte med  oss mat & vin, det blev inbakad fläskfilé med stekta championer, stekt lök, och en supergod avokadosallad till...ch till dessert blev det hallonpaj med vaniljvisp :) Gott!!!
Kocken här hemma gav 10 poäng!! Inte dåligt! ;-)

(Mobilkamera därav kvaliten)


Idag tänkte jag dra in till friskis och träna på gymmet..... Ja är dock aningen seg efter "all" vin igår.... Hmm hur effektiv blir träningen i ett sådant tillstånd?! Jaja, ja  åker in iallafall och ger det en channs....

Söndag den 2:a advent idag oxå.... Det är inte klokt va tiden går fort.. En julklapp har ja köpt hittills och den är till mamma :)

Älsklingen vet inte va han önskar sig.... Men Jag vet iallafall va ja vill ha (läs: ska HA) haha.....
Denna syngga klänningen till Nyår hade väl varit toppen!


Sen tidigare i veckan fick ja hem denna klänningen från samma märke (Klänningarna kommer ifrån USA)
Känns som en bra/lite slapp klänning att ha i Thailand!


Blev väldigt nöjd med klänningen, har beställt från dom tidigare några gånger, snabb leverans, bra kvalite på kläderna men till mycket bra priser som inte kostar skjortan :-)

Och sen på tal om Thailand, Min lilla broder Jocke drar ju dit om en vecka!!! Ja e smått avundsjuk måste jag säga. Hade ju inte trott att han skulle ta tag i det och dra dit innan mig, hehe :-) Och dessutom är han borta över Julafton... lite tomt juh :((
Fast å andra sidan är det nog skönt för han att komma bort lite....Så ja e glad för han att han får sol & värme i underbara Thailand!!!

Hittade faktiskt några resor idag som verkade himla bra till hyffast bra priser och inte sista minuten dessutom! Men lite mer is i magen skall vi allt ha.... men den 13 januari har jag kollat upp, och då finns det några avgångar från Arlanda TILL krabi!!! Inte långt kvar nu.

Sen får jag avsluta med att visa ett kort på mitt nyfärgade hår... togs oxå med mobilen så ingen vidare kvalite där heller... syns ju knappt att ja har färgat håret, Men om ni frågar mig så är nog detta det ljuste jag har haft! å ja älskar det! =)

Under tiden som jag har skrivit detta inlägg så har ja hunnit gå på toa, myst med patrik (läs: förökt väcka honom), ladda upp kort från mobilen... vilket har resulterat till att det här med friskis känns helt plötsligt väldigt långt borta.... ;-) Blir nog en godispåse istället hahaha.....

Ha en underbar Söndag,, Puss!!


RSS 2.0