GRATTIS MIKAELA PÅ DIN 24 ÅRSDAG!!

Blir en snbbis, ska iväg till jobbet nu, skulle verkligen vilja vara ledig denna underbara lördag när det ska bli runt 25 grader varmt!!

Motorcykeln har kommit oxå SUPER roligt åkte hela kvällen i torsdags =) har ja tur får ja nog åka med på den till jobbet idag!!! Jippi!


Ha en underbar dag! Puss


Åhh ja e så förbannad!!!

som ni vet så stormstrivs ja inte på jobbet, så ja skickade iväg ett sms till en av dom få som ja gillar!
Och frågade om hon ville jobba för mig på fredag, orkar liksom int jobba heldag med dom idiot****!

Men som svar fick jag, tyvärr jag fick sparken i måndags???? Vaaa svarde jag, inte du av alla!!!! =(=(
Ja står la nästa på tur! Haha det är så skrattretande så ja vet INTE vad..!!!

Och anledningen ja det visste hon knappt själv....... Va begär dom av oss? Har aldrig varit på en sån "sträng" arbetsplats någonsin! Inte för att ja har varit o jobbat på massa ställen men ändå!

Men det som känns något bättre (om man nu kan skriva så) är ju att ja fick ju i alla fall inte sparken för min miss i kassan! Då kan man ju undra va gjorde hon som blev såå fel!?

Nä ja får allt höra mig omkring idag på jobbet & se va som har hänt, och kanske få lite klarhet i va det var som gjorde att ja gjorde så fel i lördags,!

Ja säger som Jessicka..... A**** kan ju ta  och get of hennes j*vla powertrip! =)

Hoppas detta inte läses av någon från jobbet, hahahahah!!!! det skulle va något! ;)

Nu ska ja snart kila iväg till mitt absolut bästa Jobb! 

skriver igen ikväll när ja e hemma... om ja har fått höra några smaskiga detaljer!

Men åh nu kommer ja sakna Jessicka!

Gokväll!

 god natt & sov sött!



En före & efterbild....

Före färgning.....

Efter färgning ;)



tog en prommenad vid havet......så här kommer lite foton från dagen (mobil-kort = inte bästa bildkvaliten)!

Lille hunden till höger o putte till vänster ;)






Gick igenom hästhagen...... så fiina hästar =)





Nu kurrar maggen så det är dags för käk!! Hej så länge! Kram.....

Idag är en sån där dag då det känns lite bättre ;)

Japp, mår bättre idag....fast ja har fortfarande känslan av rädsla i kroppen för att gå till baka till jobbet på onsdag. Men nu ska ja njuta av min ledighet och inte gräva ner mig i skit!

På förmiddagen tog ja en sväng till IKEA för att inhanlda en liten infyttnings-present till min mamma som flyttade in i sin lägenhet idag =)
Usch det behövs verkligen målas om så nu i veckan/helgen är det fullt upp med att fixa i lght...hjälpte till att flytta in lite små grejer, åh så satt jag ihop en liten stege själv, duktig flicka ;)
skall dit imorgon bitti igen vid 09-tiden och ta lite mer saker.....

Åh så har ja hunnit med en sväng till fissan idag oxå, blev ljusare igen, så skönt! Har dock inte tagit ngt kort men det kommer upp inom en snar framtid =)

Nu ska ja slappa. Tack för era komentarer i gårdagens inlägg (Marre & Kim ♥) !! 

Kram ♥
 

alla dagar kan inte vara bra dagar, eller?


Ibland har man perioder som man inte känner för att skriva något alls, kanske just för att det inte har hänt något speciellt, eller för att man bara inte orkar dela med sig av allt.
i mitt fall så är det både och.....
Den här veckan har verkligen inte varit min bästa vecka, har känt mig super nere. Ena dagen så är allt bara bra, eller som vanligt man är glad o mår bra. Men nästa dag kan kan allt ha vänt och man känner sig inte alls på glatt humör =( '
Det har verkligen varit en vecka med blandade känslor, både bra & dåliga.

för en liten stund sedan fick ja ett sms av min arbets kollega, jobbade nämligen igår och det känndes som att allt gick fel hela dagen typ, och det fick ja ju helt klart för mig idag. hade tydligen gjort något helt galet som absolut inte får hända.
Kommer tyvärr inte ihåg kunden som det handlar om, så ja kan inte riktigt berätta va det  var som hände,
Men iallafall, så sa hon ( hon ringde även) att ja hade haft en kund som hade kommit fram med en webb camera, men kunden skulle igentligen haft en DVD-spelare (?). Jaha tänkte jag; kunden hade ju talat med en säljare o fått hjälp,
o när en kund har talat med en säljare får dom alltid med sig ett nummer som vi slår in i kassan för att det skall  vara lite smidigre för oss som står i kassan. och ja gjorde som så att ja skrev in det här nummret, MEN där måste ja ha glömt eller helt enkelt inte fattat att det var en dvd-spelare kunden skulle ha betalt för..... men va ja inte kan förstå, vart sjutton fick kunden tag på en webb camera, när det var en dvd- han och säljaren hade kollat på!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Lite rörigt för er kanske.... ja kan säga som så, att det är  lika rörigt för mig! för ja kommer inte ihåg något av den här kunden tyvärr! åh j*vla kund, haha! Hur kunde det bli så feeeel!?
Inte roligt när man gjort något sååå fel.

Usch det var inte kul, man märkte verkligen på hennes sms att hon INTE var glad för detta MISSTAG! Jaja, ja är inte mer än mänsklig!
För övrigt, så gillar ja inte stället.............har aldrig tröttnat så tidigt på ett jobb som jag har gjort där =(
Får la se hur länge ja orkar...... som det känns nu, så känns det INTE bra.

Till något roligare för min del,skall äntligen till frissan i morgon och göra ljusa sligor i håret. ska bli nice!
Nu väntar ja bara på putte, vill ha lite kramar känner ja, vill bara lägga mig ner å gråta.... ;(
skulle vara skönt med en promenad...
 
i morgon får ni se mitt nya hår =)

Årets kort = ha ha ha!!!

Japp det blev Liseberg, lika kul som alltid!


Så jäkla roligt kort =) Jag, Nicco & Marre !




All kärlek är bra kärlek ♥

Liseberg idag (?)

Ja vädret börjar ju klarna upp..... i morse när ja gick upp såg det inte så låvande ut. Men då kanske det blir Liseberg trots allt :) Kul!

Men först måste ja in till stan och ge mig ut på present-jakt. Åh alltid lika svårt det där, även om man vet va personen gillar å så, men när man ska köpa något så blir det helt tomt i skallen :S
Men ja ska hitta på något till dig lilla  vän =) För imorgon fyller "lillan" 26 år, aj aj närmare 30 än tjugo ha ha ha =) Så nu kan ja inte längre kalla dig för lillan....... ;)

Ha en bra dag, Kram N

Ny mobil, Jippii =)



Bytte ut min fina lila mobil till denna söta rosa istället =) När man får den för 90 kr kan man ju inte stå emot! Bra att jobba på Elgiganten ;)

Gratis är gott!

Hej hopp gummi.....! ;)


Gillar ni gratis saker? Här har ni isåfall, väldigt onödig sak kanske.... men man kan ju ha halstabletter i den eller nått annat va vet jag liksom :)

gå in på länken så får ni denna söta (?) ask!

http://www.strepsils.se/se-bestilling.php

Killar alltså! Suck!

Vaknade för en stund sen...går in i vardagsrummet tv:n står på lampan lyser, "frukostbrickan" står framme (ja då kanske ni tror att min kära kille har dukat fram frukost MEN nej) den har stått där sen i natt, alltså hans nattamat står kvar från hans utekväll, och sen när jag har fått svära lite för mig själv för att ja precis vet att ja han har förstört både osten och smöret
*ARG*
Så går ja vidare till hallen, och va upptäcker ja inte där då! Jo då han rivit ner hängaren som man hänger jackorna på!!!!!!!!

Hur sjutton lyckas dom???!!! Ja blir tokig!!!!!!!!!!!!! Tänkte att ja skulle ha tagit ett kort.... Hhmmmmm Jo vänta ja ska allt vis er! =)                


FRUKOST NÅGON? Det serveras en lite håradre ost en i vanliga fall, har även blivit lite extra gul i kanterna, smör har vi oxå likaså där lite gulare smör en i vanliga fall, smaklig spis!! Kanske ska bjuda Putte på en smörgås med ost sen när han vaknar? Bilden är INTE rättvis, smöret såg sjukt äckligt ut och osten!!!


Åh så går vi vidare till hallen!



Va f*n gjorde han i natt?



Hur som helst så var även ja med ute igår med Grabbarna, men när klockan började närma sig 02, så tyckte ja allt att det var lite väl grabbigt, och tog mitt pack o åkte hem för ja frös som tusan oxå.... satt å väntade på vagnen en evighet.... men ja var hemma lagom till tre! Vem ringer inte då   jo Putte och säger att dom tar en TAXI hem nu!!!!!!!!!!!!!! Gahhh!!!!

Undrar ni om ja är irriterad på killen som ligger inne i sovrummet? ...............Nä inte så värst! ;)

Ha en bra dag ute i solen :)

Hmm vilka är ni?

Funderar ofta på vilka ni kan vara som läser min blogg? Ja har vet ju om er få som komenterar nån gång i månaden ;)
Men sen finns det allt ett par stycken till..... som aldrig har skrivit en rad! Känner ja er? Isåfall skriv ett namn blir så mycket roligare om ja vet vilka ni är! Sen dom två senaste veckorna har antalet besökare ökat, jätte kul! Men som sagt ja vill ju veta om ni vet vem ja är.... eller hur hittade ni hit?

Jaja, kram på er! =)

Fixa däcken, eller inte!?

God morgon!

Ja va händer idag då.... vaknade för en stundsen av att älsklingen åkte till jobbet. Sitter och funderar på om ja skall gå ner till cykelrummet och fixa däcken på cykeln och cykla till stan och träna!
Eller blir det kanske den lata vägen ? Nej nu går ja ner och fixar däcken!!

Ha en bra dag.

HEJ allihopa ;)


 


Igår kväll hade ja och den underbarste killen en jätte mysig kväll på restaurang Da vinci en tvärgata till linné..... vi har varit där förut och käkat så vi visste att det var ett bra ställe med god mat (Italiensk restaurang).

Det var så himla lugnt och skönt och nästan folktomt, kanske inte så konstigt med tanke på att det var en vardag och dessutom en måndag! =) 

Vi satt faktiskit ute dom hade inframvärme och goa filtar som vi svepte runt om oss..... sen drack ja ju vin så det var ju gratis värme i kroppen hihi..... bra slut på dagen helt enkelt!

I morse var ja på folkhögskolan på seminarium, lite utbildning på hur man lyckas med ett bra CV som sticker ut ur mängden. Mycket bra föreläsning, för folk som går arbestlösa så kan det var bra att gå på ett sådant seminarium och få lite nya ideér .

Sen var det dags för promenad runt oxsjön, underbart väder och kanon med en hund som gillar att kuta =) då fick ja springa så svätten rann hehe. 

Snart är det dags för vårat älskade program DH.... Älskar detta program, fast ja har redan sett dagens avsnitt för ett bra tagsedan, men ja kan avsölja att det är ett väldigt bra avsnitt så ja tänkte kolla igen! Dessutom så vill ja gärna veta om det kommer något mer avsnitt nästa vecka ? någon som vet? Har inte  sätt längre en vad sverige har kommit nu.... Jaja ja får ju troligen svar efter kvällens program.


Till en annan rolig grej nu då, älsklingen och ja var åter igen idag o kollade på en mototcykel.

Men idag bestämmde han sej för den som vi kollade på idag!!! Helt klart det snyggaste av alla vi har kollat på..... har varit på varenda mototcykel affär i Göteborg, och hos några privat personer  ;)  

Ojj va roligt det ska bli, men det blir dock inte affär förräns den 24/5, han som säljer åker nämligen på nån träff i tyskland imorgon o tyckte att det var bäst att vänta tills han var hemma igen!

Från att aldrig typ har haft en susing om motorcyklar så har ja allt lite koll nu =) heheh i alla fall på den modellen som putte har "köpt"! Mycket snygg! =)


Sen så har ja en sjukling hemma, lille älskade silver har spytt hela natten och förmiddagen, och idag sen efter 13 nån gång har han bara legat och sovit, han har inte varit uppe något alls... =( han ligger bara inne i garderoben....försökte ge han lite vatten där inne men han reagerar knappt.....! ligger bara ner.... Hmm va ska man göra? Vänta och se om det är bätte imorgon? Men det känns som att det kanske kan vara någon slags magsjuka? Har katter sånt? HJÄLP!

SNYGGA JA I MITT ESSE =)=)

Lite nät shoping!

Hej alla, hoppas ni mår bra! Ja mår helt okej, e bara så himla trött på vårat väder. spö regn på morgonen, sol på efter middagen. Sol på morgonen spö regn/hagel på efter middagen. Kan inte bara den där väderguden bestämma sig för något av det (helst SOL). Annars e allt bra ;) Jobbat helgen....inte gjort så mycket mer!

Tänkte visa er va ja fick hem i brevlådan idag.....

först min fin fina bikini från Nelly.com!  Bilden blev tyvärr inte den bästa, men den är lila i färgen! Blev så nöjd med hur den satt , precis som ja ville, Happy!!



Och sen kom det ett paket från HM oxå som innehöll....



överdelen var dock en aning liiten....brukar ALLTID vara underdelen som e för liten för mig!! suck, nu måste ja antingen svälta en månad eller skicka tillbaka den o byta strl, vilket aldrig blir av! jaja vi får se hur det blir med den saken.... Nu tjatar putte på mig att vi ska åka.... måste skynda. en bild till bara....

på kjolen som kom från HM..... satt som en smäck =) Nu blir det motorcykel titt och sen en mysig middag på nått ställe runt linné! Puss på er!

natti....

Natti natti......

ligger i sängen, känner mig jätte trött men vill ändå inte sova....! Konstigt.

Jaja, imorgon e det en ny dag.

Puss & go natt.

God morgon


regnet bara öser ner, tirst värre! Bara för att vi har haft lite tur med vädret i april, så skall väl maj vara regningt då. som någon slaks komensation =(

Tänkte börja göra mig iordning och ta en sväng till frölunda torg, har ju fortfarande mina presnkort att utnyttja....

sen i eftermiddag blir det lite styrketräning.... det var väl min dag i korthet!

Ha en bra dag.



Hallon rosa Converse

Fick en försenad födelsedags present (beställde dom från nätet därav den sena leveransen) av älsklingen, nämligen dom nya "tjejiga" conversen, happy! Och inte vilken färg som helst....hallonrosa i färgen (?) han e galen min älskling, men jag har redan invigt dom ;)

Tränade på förmiddagen, sen hämtade P upp mig för en god lunch på aquarell ...älskar deras goda cesar sallad!

Sen åkte vi till puttes pappa och hälsade på den sötste Chabo =) tog med han i bilen och åkte iväg till en äng så att han kunde springa fritt...... Chabo är en hund på tre månader  å sååå gullig! Önskar att han hade bott lite närmare för då hade man ju kunat "låna" lillen och gå på promenader lite oftare...... jaja!

Nu sitter ja här och funderar på om ja skall orka gå ner och fixa däcken på cykeln, för att sen imorgon cykla till stan. Det är frågan!! funderar en stund till ;)

Puss N

Home sweet home.....

Ja nu börjar det ta form, idag inhandlades tv, laptop, hall-lampa, å lite små plock...... Ska bli så roligt att se när det är klart. Först ska ja bara sätta på mig målar byxorna =)
Mitt hem ser ut som ett enda stort kaos, vardagsrummet har snart en hel till uppsättning av ett hem....! Som tur är det snart dags att flytta ut det!

Ja annars har ja inte så mycket mer att tala om för stunden..... Nästa vecka blir det motorcykel köp, spännande!

Natti natti

Ed Hardy......

Hej allihoppa =)

Hoppas att ni har haft en bra helg. Jag har haft en ledig helg, så himla skönt! Har inte gjort mycket alls... men det e gött det med ibland. Eller ja, i lördags var marre här vi kollade på Robinsson och käkade godis å hade det bra :)

Men nu till en helt annan sak. Motor cyklelhjälmar, där e ja inte direkt på hemmaplan, men det kanske någon av er är??
Attans att putte ska behöva köpa en motorcykel, nu måste ja ju köpa en grymt snygg hjälm och dom va ju inte direkt billiga heller *suck* . Men om ja nu ändå skall åka med så ska ja bannemig ha en snygg hjälm.... he he=)

Här har ja hittat några som ja kan tänka mig, putte beställde hem en idag... så nu är det bara för mig att bestämma va ja vill ha!

Ed hardy, den blå ligger på topp 1 :) den rosa ligger på 2;dra plats, och tredje är oxå rosa , men den känndes lite halv töntig hahaha Va tycker ni?







Har ett lite hemligt projekt som ja skall fixa med så fort älsklingen har lämnat hemmet...... =) kan tyvärr inte avslöja va det är ifall han skulle gå in och läsa. Inte för att han gör det,, han tycker nämligen att det är skit töntigt att blogga o även att läsa andras bloggar .... men ja vill ändå vara på den säkra sidan! För på Söndag........firar vi något speciellt ;)

Tjing!

30 April min födelsedag, & Valborg



Älskling och ja startade morgonen på Milk and Honey, en äkta amerikans frukost :) såå himla gott, blev proppmätt orkade inte ens äta upp blåbärs pannkakorna! Färskpresad apelsin juice mmmm.... Blev självklart väckt med allsång ala Patrik and Missarna ;)
Och denna fina present fick ja av min baby.... tur att han har en grym syrra som har koll på va ja önskar mig. Fick alltså skorna som ja önskade mig. Va lite orolig där ett tag ;)

 
Visst är dom grymt snygga? Ja älskar dom!

Sen kom Marianne med en mycket fin present.....

Åhhh ja älskar det!! Sååå himla fint, pärlarmband med ett rosa hjärta ( som om ni inte såg det själva då) hihi

Och inte nog med det fina armbandet, jag fick......

En D&G klocka av den bästa mamman ;) som jag har längtat!! Nu är den min!

Och den här söta kattboken fick jag hi hi....


Och av svärmor fick jag......

presentkort ;) nu ska ja shoppa loss hi hi hi =)

Ja är så himla nöjd med allt ja fick igår, kunde inte bli bättre presenter, tusen tack!

efter alla paketöppningar var det dags att bege sig ut i sommarvädret. åkte in till stan (Vasa parken) och grillade... hmmm om man nu kan kalla det grilla ha ha,, slutade med att vi åt en flinta stek lite halvrå ???!!! men va skulle vi göra, vi va ju sjukt hungriga!!!! Nu kanske vi får den omtalde "svinsjukan" ha ha ha!!! Bilder från kvällen igår (finns fler soliga kort från marres camera får fjäska lite så att hon kanske skickar över lite till så att ja kan visa för er)




Grill master ha ha

Vilket SNYGGT par!



Sen kom det en hel del folk.....




här avslutas kvällen på SMAKA . Hade en super duper bra dag igår =)

Ja
kan ju säga så här att det var INTE lika roligt att stiga upp klockan åtta i morse.......!!! Men det var bara att hasa upp och dra till jobbet bakis som ett... As?! =) ha ha

RSS 2.0