HEJ allihopa ;)


 


Igår kväll hade ja och den underbarste killen en jätte mysig kväll på restaurang Da vinci en tvärgata till linné..... vi har varit där förut och käkat så vi visste att det var ett bra ställe med god mat (Italiensk restaurang).

Det var så himla lugnt och skönt och nästan folktomt, kanske inte så konstigt med tanke på att det var en vardag och dessutom en måndag! =) 

Vi satt faktiskit ute dom hade inframvärme och goa filtar som vi svepte runt om oss..... sen drack ja ju vin så det var ju gratis värme i kroppen hihi..... bra slut på dagen helt enkelt!

I morse var ja på folkhögskolan på seminarium, lite utbildning på hur man lyckas med ett bra CV som sticker ut ur mängden. Mycket bra föreläsning, för folk som går arbestlösa så kan det var bra att gå på ett sådant seminarium och få lite nya ideér .

Sen var det dags för promenad runt oxsjön, underbart väder och kanon med en hund som gillar att kuta =) då fick ja springa så svätten rann hehe. 

Snart är det dags för vårat älskade program DH.... Älskar detta program, fast ja har redan sett dagens avsnitt för ett bra tagsedan, men ja kan avsölja att det är ett väldigt bra avsnitt så ja tänkte kolla igen! Dessutom så vill ja gärna veta om det kommer något mer avsnitt nästa vecka ? någon som vet? Har inte  sätt längre en vad sverige har kommit nu.... Jaja ja får ju troligen svar efter kvällens program.


Till en annan rolig grej nu då, älsklingen och ja var åter igen idag o kollade på en mototcykel.

Men idag bestämmde han sej för den som vi kollade på idag!!! Helt klart det snyggaste av alla vi har kollat på..... har varit på varenda mototcykel affär i Göteborg, och hos några privat personer  ;)  

Ojj va roligt det ska bli, men det blir dock inte affär förräns den 24/5, han som säljer åker nämligen på nån träff i tyskland imorgon o tyckte att det var bäst att vänta tills han var hemma igen!

Från att aldrig typ har haft en susing om motorcyklar så har ja allt lite koll nu =) heheh i alla fall på den modellen som putte har "köpt"! Mycket snygg! =)


Sen så har ja en sjukling hemma, lille älskade silver har spytt hela natten och förmiddagen, och idag sen efter 13 nån gång har han bara legat och sovit, han har inte varit uppe något alls... =( han ligger bara inne i garderoben....försökte ge han lite vatten där inne men han reagerar knappt.....! ligger bara ner.... Hmm va ska man göra? Vänta och se om det är bätte imorgon? Men det känns som att det kanske kan vara någon slags magsjuka? Har katter sånt? HJÄLP!

SNYGGA JA I MITT ESSE =)=)

Kommentarer
Postat av: Jenny

snygg bild..:)



hoppas silver blir bra snart!! kram kram

2009-05-13 @ 20:58:07
URL: http://shhiva.blogg.se/

Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0