Fem av fem möjliga

Måste bara börja med att säja att gå och se Brides maids på bio Nu! Den var så sjukt rolig! För er som tycker om baksmällan, så e detta en film i samma klass! :)

 

5 popcornskålar av 5 möjliga.


Igår blev det en tripp med båten över till Danmark med tjejerna. Vi började som en liten tradition med att äta från deras goda frukost/brunch buffé med allt gott man kan tänka sig..Sen satte vi igång med ölandet, hela dagen. När vi kom i land i danmark så spöregnade det så vi tog i stort sätt in på första bästa pub som vi såg.
Och då hade t.o.m slutat att regna så vi satt ute på deras servering och njöt :) Man har ju inte så lång tid i danmark när man åker med dagskryssningen, så vi hann bara med en öl sen var det dags att traska tillbaka till båten.
Och väl i hamn i Göteborg så gick vi hem till mig och fortsatte på balkongen... Idag är jag allt lite seg! Blir en soft hemma dag, blir nog inte många knop i onödan ;) På sin höjd till godisaffären.
Tänkte lägga upp lite kort från gårdagen men nu vill visst inte min kamera som jag vill så det går inte att ladda upp?!

Imorgon blir det Båstad, ska bli nice att åka dit har aldrig varit där. Blir väl en rejäl utgång på kvällen, ska ta många kort som jah kan lägga upp..


Brides Maids

Idag har det varit full rulle hela dagen känns det som, massa små saker som hela tiden fattas till köket. Så jag & P har flängt runt i olika bygg affärer. Men den som väntar på nått gott... 
 
Idag har lite fler grejer kommit på plats!


Madde den gamla spisen är ett minne blått! ;)


Den runda diskhon gillar jag!!

imorgon skall diskmaskinen, fläkten, och alla luckor vara på plats! Och nästa vecka kommer kakel mm...

Nu ska ja strax gå på bio, det blir brides maids.


Cypern!

Början av semestern tillbringade vi nere i cypren Jag & P! Oj så härligt det är att åka ner till medelhavet, där kan jag stanna ett bra tag! Vi tog en sista minuten, så förväntningarna var ju inte dom största! Bättre att bli possitivt överraskad en tvätt om! dagarna spenderade vi på stranden ( vart annars) med en bok och nått svalkande! E det semester så e det.

Den här drack vi flitigt av! Ohh såå god!










Det var lite kort från våran semester...


Gästbloggar lite granna!

Okej nu tänkte jag att det var dags att ta upp bloggandet lite granna. Fick lite sug efter att ha läst lite andra bloggar nu på kvällskvisten. Hoppas att ni hänger med! 
Sen jag bloggade sisst har Vi hunnit att flytta, och sommaren har nästan paserat. Det sist nämnda lät ju lite trst men sant.

Efter många budgivningar och visningar blev vi tillslut lyckliga "vinnare" av en bostad i stan. Närmare bestämmt Skanstorget / Linne! Underbar lägenhet och vi trivs som fisken i vattnet. Befinner oss dock mitt uppe i en kökrenovering, vilket innebär ingen el i köket, inget vatten i köket, Inget kök över huvud taget skulle man kunna säga. Det blir till att äta ute varje dag, inte för att jag klagar på det ;) Jag har dessutom mina två favvo restauranger på varsin sida av huvudingången till bostaden =) Till vänster har vi Sushi & till höger har vi tre inder!

Tänkte att ni skulle få hänga med under köksrenoveringens gång... dom startade igår!

Använde mig av iphone kameran därav dålig kvalite på korten, sorry!
Såhär såg köket ut innan det revs ner, ett gammalt och slitet kök, som nu ska bli nytt & fräscht!





*********************************************************



Ett minne blått av det gammla köket =)

Och nu börjar uppsättningen av nya köket, såhär långt har vi (läs: bygg möntören) kkommit idag.


fortsättning följer imorgon!

Lite kort på balkongen,





RSS 2.0