Vart tog mitt sovrum vägen..?

I´m back!

Ja då ska ja la uppdatera er lite granna igen.. Förra helgen va det fest natten lång fram till 06.00! Yes äntligen lyckades vi vare ute längre än till 24! Hihi! Vi började kvällen hemma hos mig, Marianne louise och Jocke kom för bi för lite förfest... Sen tog vi en taxi in till Tranquilo även denna lördag, eftersom att vi hade så kul där helgen innan ;-) Samma visa igen, drinkar och shots stod på menyn! Nu när man har en singelvän så finns det tydligen inga gränser längre! Utan man kan säga att det var All in hela natten! ;-) Efter tranquilo gick vi till park lane och där stannade vi resten av natten! Har tyvärr inga kort från denna kvällen... Har nog att göra med att vi hade så fullt upp med att dansa och ha j*vligt kul... Då hinner man inte med att posa ;-)

Tredje helgen i rad för i morgon är det dags Igen... fast då är det med jobbet. Julfest står på schemat! Ska bli kul.. eller helt ärligt så längtar ja nog mest till julmaten!

Ikväll ska ja dock ta det lungt, blir till att åka hem till Lousie och kolla på idol...

Men nu ska ni få se hur häärligt vi ha det här hemma... (Noot)

Välkommen in i sovrummet....




Såhär kommer det att se ut fram till jul om allt går enligt byggkillarnas schema..!

Tur för oss att vi har ett stoort vardagsrum som är som två rum i ett!! Så vi får plats med hela dubbelsängen utan problem, känns dock som att vi  bor i en etta.
På gott och ont så börjar det bli lite smått jobbigt att ha byggkillar springandes in och ut klockan 7.30 på mornarna! Hela våren och sommaren så gjorde dom fasaden och bytte ut alla fönster och balkong mm... Och pga av detta så har vårat sovrum blivit fuktskadat... Så nu ska väggarn rivas och golvet skall bort!
Det enda som e lite kul med detta är ju att vi får ett helt nytt sovrum, med nytt golv och nya tapeter =) Och självklart kommer ni att få se det nya sovrummet när det är klart!

skriver mer på söndag och berättar om julfesten =)


go´kväll

Dåligt på uppdatering i mitt så händelsrika (Läs: NOT) liv. Veckan har bestått av jobb, träning, och jobb!
Och då har jag liksom inte så mycket roligt att dela med mig av mitt liv till er tyvärr..

Okej Till något heeelt annant,
Kameran hann jag inte ha mer än tre veckor typ innan jag gick ut En kväll (förra helgen) och lyckades göra sönder den.. Och jag kommer inte ens ihåg att jag tappade den...(?) ja kanske helt enkelt tappade en drink i den haha! Så imorgon när vi ska ut och göra stan osäkert kan jag ju inte ta några kort och visa för er heller =( Få be tjejerna ta kort som jag får låna av dom.
Kameran är iallafall på service, så jag hoppas att den kommer tillbaka snaart till mig igen.

Ikväll efter jobbet köpte jag med mig lite goda ostar och kex, och marmelad, frallor m.m till mig och min fina kille... ibland måste man lyxa till vardagen lite!

jobb imorgon fram till fyra, sen hem fort som att attan och dra på sig partydressen!! Sen kan drinkarna komma, hihi ;-)

Natti natti

Snöööö

Jiihoooo, äntligen fick vi vakna upp till snö i Götalaborg också!

Bion igår kväll, va ska man säga!? Jag skarttade så att ja fick ont i magen.. Och ja skrattade ännu mer när jag såg hur Patrik skrattade. Det är hans "idoler".

Idag var ja trött i kroppen, skulle igentligen gått till gymet tidigt men valde att sova ut istället. Idag är det jobb 12-20.00!

Ha en bra dag allihopa!

Tranquilo

Dags att uppdatera er om min helg ;-)

I fredags stod en afterwork på schemat, MEN det byttes ganska fort bort när en före detta arbetskollega kom förbi med en flaska sprit, hehe..


Så fort Marianne sätter sina små fötter innanför våra dörrar, så dyker hon stort sätt ner i sina favvo-rosa-mysbyxor hihi! Fick nästan draaa av henne dessa innan vi skulle ta taxi in till stan ;-) hahaha.



Denna snygga herren såg till att vi hade drinkar HEEELA kvällen, och var det inte drinkar så radade han upp shots! Vi klagade INTE!!! Och inte en krona betalade vi... Hmm? Men jag bjöd tillbaka med en tango som tack hahaha...


Denna goda innehöll champange på toppen, och nån typ av shots på botten, supergod!




Jocke och marianne





Herregud vem e denna människan??? =) Här var ja inte riktigt nykter.. det var nog inte långt efter att detta kortet togs som jag knappt kunde stå på benen, Men herregud vilken kuul kväll!!!


Marianne & jocke tar en sväng om på golvet...




Det var lite kort från våran kväll på tranquilo. Nästa lördag är vi där igen :-)

Nu ska jag å älsklingen snart åka in till stan för att gå på bio, Patrik fick välja film och det blev jakass i 3D (?) vet ej hur det stavas. Kanske inte en film ja hade valt, men bara ja får mina bio popcorn så går det allt bra med vilken film som helst!

tjing tjing

Ny dag

Ny dag tack och lov, ja säger som kungen vi vänder blad och går vidare!


Lägenheten var det västra jag har sätt tyvärr, området hade varit perfekt 7 minuter till Vasa... Men nu ska jag sluta att drömma om den. Det var ändå inget att ha. Total renovering skulle behövas, av både golv tak och väggar. Nä jag söker vidare. Det kommer när det kommer.

Ikväll blir det lite afterwork.. hoppas på en trevlig och rolig kväll..


Visning

Idag klockan elva är det visning på lägenheten.... =) Tack för era Lycko tummar!
Patrik och jag åkte till adressen redan igår kväll för att kolla in läget på hur den låg... Vill flytta dit! Nu är det bara lägenheten som skall vara fin också.

Svar till Mia (?) Nej inte via boplats, utan via bostadsbolagets interna uthyringar..

Lycklig!!!!

Å sikken underbar dag =) Först började ja med att lämna in min dator som hade fått virus, det fixade en på jobbet på en kvart, Gött!

Sen nu när ja kom hem fick ja reda på att jag har fått ett lägenhets erbjudande i guldheden!! Så himla gött att komma närmare stan!! Ja är sjukt lycklig just nu!! =) Imorgon skall ja bara ringa så att vi kan komma o kolla på lght... Hoppas att den är fin =)


god´morgon

Uppe med tuppen idag, har inte riktigt kommit ikapp med dra-tillbaka-klockan. Först vakande jag kl 06.00??? Inte okej på sin lediga dag, hihi.

Har haft en häärlig helg, i fredags för det fest för hela slanten och massa dans... glada människor, gott vin. JA, allt var himla kul helt enkelt. Lördag morgon, eller snarare förmiddag mådde jag dock skiiit! Och vi som hade planerat ännu en kväll på stan med tjejjerna.
Tror ni att  jag orkade eller? Näpp! Det blev att ringa över tjejerna istället, den ena kom med en flaska vin, den andra kom med bullar! Kontrast?! haha... Marianne som kom med vin kan ja tala om att hon var ej med ut på fredagen och var taggad för en utgång, Louise som kom med bullar var med på fredagen så hon viste vad som gällde för mig denna lördgaskväll, hihi.

Söndagen segade vi hemma hela dagen fram till kvällskvisten då vi åkte hem till L & C, och käkde ännu mer av deras gooda bullar =) Sen blev det bio! Saw på 3D blev det....

Min dator har ballat ur helt och hållet (VIRUS) så den går inte ens att starta upp. ska ta med den till jobbet... så att dom fixar den för mig. Annars kan ja ju inte blogga för er ;-) Patriks dator vet man aldrig när man får låna hehe... Passar på nu när han är på jobbet.

Nu ska jag äta upp min frukost, sen blir det träning!


RSS 2.0