Vart tog mitt sovrum vägen..?

I´m back!

Ja då ska ja la uppdatera er lite granna igen.. Förra helgen va det fest natten lång fram till 06.00! Yes äntligen lyckades vi vare ute längre än till 24! Hihi! Vi började kvällen hemma hos mig, Marianne louise och Jocke kom för bi för lite förfest... Sen tog vi en taxi in till Tranquilo även denna lördag, eftersom att vi hade så kul där helgen innan ;-) Samma visa igen, drinkar och shots stod på menyn! Nu när man har en singelvän så finns det tydligen inga gränser längre! Utan man kan säga att det var All in hela natten! ;-) Efter tranquilo gick vi till park lane och där stannade vi resten av natten! Har tyvärr inga kort från denna kvällen... Har nog att göra med att vi hade så fullt upp med att dansa och ha j*vligt kul... Då hinner man inte med att posa ;-)

Tredje helgen i rad för i morgon är det dags Igen... fast då är det med jobbet. Julfest står på schemat! Ska bli kul.. eller helt ärligt så längtar ja nog mest till julmaten!

Ikväll ska ja dock ta det lungt, blir till att åka hem till Lousie och kolla på idol...

Men nu ska ni få se hur häärligt vi ha det här hemma... (Noot)

Välkommen in i sovrummet....




Såhär kommer det att se ut fram till jul om allt går enligt byggkillarnas schema..!

Tur för oss att vi har ett stoort vardagsrum som är som två rum i ett!! Så vi får plats med hela dubbelsängen utan problem, känns dock som att vi  bor i en etta.
På gott och ont så börjar det bli lite smått jobbigt att ha byggkillar springandes in och ut klockan 7.30 på mornarna! Hela våren och sommaren så gjorde dom fasaden och bytte ut alla fönster och balkong mm... Och pga av detta så har vårat sovrum blivit fuktskadat... Så nu ska väggarn rivas och golvet skall bort!
Det enda som e lite kul med detta är ju att vi får ett helt nytt sovrum, med nytt golv och nya tapeter =) Och självklart kommer ni att få se det nya sovrummet när det är klart!

skriver mer på söndag och berättar om julfesten =)


Kommentarer
Postat av: Madde

KUL med nytt i alla fall men drygt att bo på en byggplats :(

2010-11-19 @ 20:17:32
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Majsan

Hoppas du får kul ikväll!! Puss bästa bästa vännen min =)

2010-11-20 @ 13:10:49

Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0