Go kväll :-)

Tänkte bara kika in och säga Hej, jag känner mig helt mör i kroppen efter dagens pass på jobbet! Så jag har faktiskt inget roligt att berätta, eller ja förrutom att det var första dagen i sisjön och det gick galant! Händelserikt liv jag har ;-)

i morgon tänkte ja åka in till stan och träna på förmiddagen och sen har ja lite ärenden att fixa ;-)


Hörs imorgon :-)

Kraam

Höst

Ja nu kan man ju lungt säga att hösten är här, rätt mysigt faktiskit för nu kan man ut å shoppa varma koftor och bara krypa upp i soffan å mysa :-)
Ungefär va jag gör just nu, fast ja ligger i sängen och äter upp P:s ostbågar.. Slappt värre ja vet!

Igår jobbade jag min sista dag i Norstan, och va händer inte då! Jo ja fick sån ångest och allt känndes väldigt ledsamt.... jag har ju jobbat där sen i april & har inte alls gillat läget.... Men när man väl skall sluta då känns det helt plötsligt ledsamt (?) konsigt.... Fast det hade väl säkerligen med att göra att ja jobbade just denna dagen då alla ja gillar jobbade.... åh man fick en massa kramar här och var :-(
Men nu är det försent för att tänka på det, för på onsdag börjar ja på det nya stället :-) Nya friska tag!

Vill förövrigt ut å shoppa massa nytt, behöver nya skor, nya jeans, och lite annat smått å gott :-) hmm på torsdag får det bli shopping dag helt enkelt!!

Ikväll blir det Ankan & dom andra två hollywood brudarna!! dom e la för roliga!

Imorgon ska ja å Älsklingen ta revanch i badminton mot majsan & Pierre !! :-) Himla rolig sport :-)

Från och med idag ska ja bli en Bättre bloggare :-) så nu ska ni få följa mig igen!


Min kärlek.....

Börjar tröttna...

På att sitta inne pga av mitt face =) ha ha! Snart har en hel vecka gått... Åh va har ja gjort, Inte ett skit förutom att vara hemma!
Idag fick ja tyvärr "shocka" Jenny, kunde inte gömma mig mer hihi...
hmm ja e himla sugen på Taccos, så det får bli  dagens mat, gott i gott! Imorgon hoppas ja att det är bättre med ansiktet för då ska ja ge mig ut igen =)

Har inget mer vettigt att skriva just nu.

Puss!


Ballongkind!

Vakande upp i morse... och ja fick bokstavligt talat en shock när ja kollade mig i spegeln!!! Hela vänster Kind var svullen som en ballong!! Nar patrik vakande fick han ju sig ett gott skratt! Har fått en inflamtion, läkaren sa att det tar några dagar innan svullnaden går ner, HJÄLP! Tack och lov jobbar ja inte förräns på Lördag... Jag vågar inte ens visa mig ute bland folk ha ha :)

Har bara två veckor kvar på elgiganten i Nordstan, Underbart! Fast ja slutar ju inte jobba för företaget utan börjar jobba i sijön istället :) Kul Kul!

Puss & Kram


Hej, Ja lever.....

Denna veckan hade ja längtat efter så himla mycket, just för att ja inte skulle jobba på hela veckan! Har ju inte haft någon semester i sommar :( och det var äntligen dags för min "långledighet". Går ja inte och blir sjuk då? Jo visst självklart! Började i lördags, åkte till jobbet som vanligt men pallade inte mer än 1 timma, sen fick ja ringa efter patrik.... Och han kom i rättans tid kan ja lova, hann inte mer än in i bilen innan spyan skulle upp :(
den dagen låg ja deckad..... Natten var förjävlig, feber, frossa, upp på toa ett antal ggr för att spy! Söndagen var okej efter lunch.... Och självklart piggnar ja till och börjar härja runt här hemma..Skulle jag INTE gjort!
För idag fick ja känna på eftersmällen..... Ja mådde toppen i morse så jag ville UT känndes ju som att man hade liggsår efter helgen! Drog med mig Patrik på en lång promenad i sijön.... Men så fort vi närmade oss bilen kännde ja symptomen komma....ont i kroppen...! Och nu ligger ja här med feber igen! Det var ju roligt.
Ikväll ska ja bara ligga i sängen och bli helt FRISK!

Ja vet att det var väldigt längesedan ja skrev, Har tappat lusten för att blogga! Fast idag kännde ja för det... för det e sååå himla tråkigt att bara ligga här inne när det är underbart väder ute!

Puss!


från förra helgen...



Hmm....

ja vill bara lägg mig ner och döö!!! Har inte sovit en blund i natt och då menar ja verkligen INTE en endaste blund! Kom hem relativt tidigt i natt (02.00) för att ja visste att ja hade jobb som väntade klockan 9.00... Men va ja INTE visste var att ja inte skulle få sova efter att ja hade kommit hem utan ja fick sitta i telefon fram till klockan 05.00! Va det beror på vill ja inte skriva ut här! Men efter det samtalet hade ja lika gärna kunat ta på mig arbetskläderna och åkt in till jobbet!
Och idag är det fest igen.... ja borde igentligen INTE sitta här... utan göra mig iordning ska vara i stan på middag kl 20.00............ Men som sagt ja vill bara lägg mig ner och dö & grina lite på det!

Det va ju ett glatt Inlägg!?

underbar dag på hästryggen!

helt fantastiskt underbart att få rida igen, vilken härlig & rolig känsla. Jag & Majsan åkte till Floda (en bit utanför Göteborg) till ett ställe som heter Västanvinden där man kan rida.



Här tar vi en Kaffe / saft pause efter ca en timmas ridning.
Och hästarna får äta gräs, och efter det gräsätandet blev det allt spring i benen på den lille :-)


Majsans "häst"









Det var den dagen i bilder..... :-)

Lite trött här på morgonkvisten så de blev inte så mycket text, Sorry! på dagens schema står träning (skivstång/kondition).

Va fort  dessa två dagarna gick Tors-fredag, imorgon är det jobb Igen. Ja som hoppades på lite ledigt nästa vecka, det sprack ju....Skall jobba extra i Sisjön, jaja det e pengar som behövs! Men det är bara tre dagar så det e okej ändå.....

hoppas ni får en härlig helg.... för min del blir det: party fredag + Lördag :-) Kul Kul!!


RSS 2.0