höstigt och kallt

Åh snart har man äntligen en hel ledig helg!! Jag längtar verkligen ska bli så himla skönt. Jag vet inte när jag var ledig en lördag sist, juli kanske?

Tänkte gå och träna på förmiddagen på lördag, köpa med mig en god lunch hem och bara njuta av att vara ledig.

För jag vet vad jag har som väntar dom kommande två månaderna.. Jobba sex dagar i veckan i 2 månader,,!!!! Uscha, vet inte hur ja ska orka det. Får allt prata med chefen och se om dom har någon ide så att ja slipper det.


Igår kväll var jag och mamma på krog show på rondo, Nanne grönvall uppträde på scen. Hade inga direkta förhoppningar på va hon skulle ha och erbjuda. Men hon var riktigt rolig galen som hon är! =D

Å min kära älskling fixade en mycket god dessert, mumms = ) trevlig kväll med andra ord.


Jag har "blivit av" med min katt vakt....Vem ska ta hand om mina två små älsklings missar när jag reser till indien..??

Hmmm, tro om jag ska fjäska in mig hos Marianne som alltid :o)  

Lockar med ett fint siden överkast eller några finna kuddar direkt importerat från Indien, hihi =)

Och inte nog med, jag vill ju göra nya slingor i håret men har inte råd att göra det på salong just nu, tänkte nämligen om man vågar göra det själv hemma, fast Marianne får även rycka in där och hjälpa mig :S


Ha en bra dag, P & K


Nanne...



I morse hämtade jag min klänning från posten jag hade hoppats på att den inte skulle sitta bra eller att den inte skulle vara lika snygg,,,tanken var att jag skulle haft i helgen men den var försenad ett antal dagar men men, jag älskar den!! Det hade varit bättre om den hade varit lite halv snygg i verkligenheten (behöver spara pengar),,
men nu kan jag absolut inte skicka tillbaka den he he..

Måste tänka på att ja skall till Indien snart o då behövs det mycket klänningar, eller hur!? = )


Ikväll har min älskade kille bjudet mig och mamma på krogshow på rondo, Nanne Grönwall har sin show på rondo där Patrik jobbar och det fanns biljetter kvar till dom som jobbar och då fick Patrik tag i några biljetter så det bli mor och dotter kväll, Mysigt! Nya klänningen åker självklart på = )


På fredag flyttar Angelica tillbaka till Orsa, så himla tråkigt när man har kommit varandra så nära...

Men då har jag en till anledning att åka till Orsa igen,, Ja längtar verkligen tillbaka till Orsa, inte för att bo där utanför att bara åka dit och hälsa på, så mysigt där!

Det var säkert 2 år sedan jag var där sist, och då hälsade jag på Mikaela...

Patrik och jag skulle åka skidor i Orsa grönklitt....

Eftersom att jag kommer att vara arbetslös från och med i slutet av december, och sen i mtten av januari åker jag iväg på semester i två veckor,
Så i februari hade varit en bra månad att åka iväg några dagar..Kommer nog inte att hoppa på första bästa jobbet förräns
jag verkligen vet vad jag vill göra. Fortsätta jobba inom handels? Börja plugga?

Jaa, jag är väldigt sugen på att plugga, har haft den tanken ganska länge nu.. och jag tror att det kommer att luta åt det

hållet, ska bli spännande att se var år 2009 har att erbjuda?



( klänningen satt jätte snyggt på!! )
 :)




Tjiing tjing


Party!!



Lite mer kort för er som inte kan se på FB! = )

Oj oj, vilken helg!!

Den bästa på länge faktiskt, hur kul som helst att träffa alla. Ja i lördags var det överrasknings fest för Jonna, (även avskeds fest blev det, då hon har fått jobb i sthlm).

Alla var på topp humör och fest sugna, och super snygga såklart! Blev en hel del vin!! Korten nedanför talar för sig själva, ha ha!! Vill ni se hela kvällens bravader i fotoform får ni allt kika in på Face Book = ) Efter sexpartyt tog vi taxi in till stan, det blev Hard rockcafé!!! Så jäkla Kul att slå danskklackarna i taket som aldrig förr!!

Dagen efter vill jag inte ens minnas!!!! Fy sjutton så jag mådde.........! Men efter en sån trevlig kväll med alla tjejer så antar jag att det har sitt pris, ha ha!! Blev inga hemska skandaler (va ja minns) i alla fall! = )


Åter till söndagen, va hem bjuden på middag till den bästa svärmor man kan få!


Tycker lite synd om henne, där kom jag och Marianne som två VRAK, haha. Hon hade lagat jätte god gratäng, Mmm! Så det var lite tjej mys på söndagen också. Sen var det bara hem och döö resten av kvällen typ.


Ensam kväll blev det också, kan vara skönt ibland men igår var det Inte alls skönt saknade P hela kvällen... Hade helst velat ha han hos mig igår men men...

Men han var bortbjuden med jobbet så det var fest hela natten , MINST SAGT! = )

Vakande till vid 01.00 i natt kollade på klockan o tänkte ojj han är inte hemma på många timmar lika bra att somna om igen vilket jag gjorde... Vakande igen runt 06.00, fortfarande ingen som låg bredvid mig i sängen.. Så ja tänkte att ja skulle ringa han för att se så att allt va okej, det var det han satt på vagnen, dock åt HELT fel håll!!! Ja frågade vart han var,

P svarar; jag vet inte... Ja: Nähe men kolla ut o se om du känner igen dig,

Men sen hör jag högtalaren från spårvagnen där dom ropar ut vart man är, Sahlgrenska!

Så då säger ja, men du e snart hemma du sitter på sjuan (trodde jag)

Sen hör ja att dom ropar ut hållplatsen efter Sahlgrenska !!! Nej men älskling du sitter på fel vagn åt helt fel håll!

Killar killar jag säger då det, ha ha ha!! Tur att jag ringde och kollade, annars hade han väl fortfarande inte kommit hem = ) innan detta råkade han ut för en minst sagt "rolig" grej men det tänker jag vara osagt här nått privat får det allt vara!

Det var den helgen. Som sagt den bästa på länge!


Tack tjejer för i lördags!



















Äntligen Lördag !!



Ikväll blir det party som ni redan säkert vet, och ja är på så bra humör vädret var "strålande" i morse, i alla fall om vi jämför med igår,, (regn, och väldigt blåsigt) Idag skiner till och med solen! Har man tur så kanske man inte står hemma ikväll och har fixat håret i onödan och för att sen gå ut så spö regnar det (värsta jag vet) .. Nej jag hoppas vädret håller i sig hela dagen / kvällen !!


För övrigt fick jag en avi från posten äntligen!!! (style by stars) att jag kunde komma och hämta klänningen, Så jag åkte till posten i morse innan jobbet för att hämta den.


När jag kommer in till posten och lämnar fram avin säger kassörskan,


" Nejj tyvärr blev det något fel igår (fred) så den kom aldrig hit" !!! du får komma igen på måndag *Gahhh jag blir galen*

Det är helt klart menig att jag inte ska den klänningen! Men jag slapp i alla fall beslutsångesten ikiväll = )


Byee!

allt är inhandlat = )




Japp jag och Marianne har varit på systemet, köpte lite vin, bubbel, öl ja allt som behövs för lite party! En hel kassa med chips, popcorn, ostbågar, och godis blev det också.. =)

Nu ska ja bara köpa strumpbyxor sen är allt okej.

 Men herregud jag kommer vara överstressad imorrn tror jag, skynda hem från jobbet klockan fyra.

Sminka , fixa håret (Locka håret också ännu värre), byta kläder mm..

Ja är tjej så de tar ett tag = )
Sen kommer dom första kvart ÖVER FEM!! Kommer la sluta med att jag står med locktången i ena handen, strumpbyxan halvt pådragen, och ett gals vin på det =) Hehe... Kul kommer det i alla fall att bli och det är huvudsaken.


Hoppas framför allt att Jonna blir glad! Det är ju hennes 25 års fest (överraskningsfest) !



Tjing,
P & K





Jaa,,det här blir toppen!!!



Nu är jag äntligen super Nöjd med helgens outfit =) hittade denna fina kjol på Gina, så nu blir det till att lämna tillbaka klänningen som jag köpte härom dagen, (ibland önskar man att man  var lika "rik" som "blondinbella" ) jag var ändå inte helt jätte nöjd med klänningen.. =(
Men det här gillade jag skarpt. Skall bara köpa svarta strumpbyxor oxå.. Vadå sno stilen från bilden, he he =)

Ses i vimlet då!

planering för lördagen = )

Jag tror att jag blir galen..!!
Hur svårt ska det vara att bestämma sig för vad man ska ha på sig en kväll? I vanliga fall hade jag tagit det klassiska, Jenas och en snygg topp sen hade jag varit nöjd med det!
Men varför skall det vara annorlunda just denna Lördagen?


Men som sagt det är lätt att ta ett par jeans och en snygg topp till men hur tråkigt är inte det när det är det ända man gång på gång använder? Till vardags till fest, ja till allt nästan!

Man känner ju knappt att man har "klätt upp sig" mycket trist.


Man känner ju sig såå mycket finare med en snygg klänning, eller varför inte en kjol och en snygg tajt topp?

Besluts ångest, Klänning eller något i stil med bilden ---------->?

Jag är faktiskt väldigt inne på kjol.. Hmm får nog ta en avstickare från jobbet o kila till HM.... = )
 

Imorgon ska ja möta upp Marianne en sväng för att gå till systemet och inhandla lite goda grejer = ) Sen får hon sköta resten av grejerna som skall inhandlas.. =) Efter jobbet blir det hem och storstäda (fred)..

Fast för ovanlighetens skull så är det tack och lov inte mycket att städa, endast lite disk, dammsuga lite.. ja, allmänt piff bara!!

Hinner kanske tom ta disken idag (ha ha hinner, hinner gör jag frågan är, orkar jag!? )


Skall träna medelpass klockan sju ikväll, tänkte även lägga mig i solariet innan träningen varmt och gott (behövs) det är nämligen så himla kallt på jobbet så att till o med näsan blir iskall , hi hi... dricker te på löpande band!
 
Förresten Klänning (finns bild på ett tidiagre inlägg i veckan) eller i stil med bilden (kjol)???


Tjiing..!


She moves like she dont care

Angelica kommer att få spader... Men den är ju såå bra! Lyssna = )


UGGS!

Horoskop Onsdag 22/10

Oxen 21/4-21/5


Andras bekymmer och allmänt trassel gör att onsdagen inte blir så strålande. Mycket att tänka på.


Japp där ser man, så här har det sätt ut den senaste tiden.. bekymmer och allmänt trassel! *suck*


Något som är positivt är att jag känner motivationen för att träna igen, efter att endast varit borta en vecka utan träning så kan man lätt bli lite slapp och gärna dra sig från att träna så kände ialf jag. Fram tills igår jag drog mig nästan i håret för att ja skulle ta mig till friskis & svettis, ha ha..
Men passet var precis i min anda och det var hur skönt som helst när jag var klar, Pigg & allmänt glad igen = ) Så idag tog jag med mig träningskläderna igen med ett leende på läpparna, för efter jobbet blir det Core bosu!


Nu ska jag bara få mig en ordentlig lunch i  magen för det  kurrar som bara den, men samma fråga varje dag va ska man äta??

Sushi, fisk med mos är ju en favorit, eller en god kycklingsallad från Mixit, hmmm?




Åhh dessa skor / gummistövlar vill jag ha!! Gummistövlarna är ju perfekta i den här regninga Staden.. Plask  plask  varje dag = )  Om jag ändå vore lite rikare i min plånbok =( då hade ja köpt dom på stört.. Uggsen är ju supermysiga att bara dra på sig till ett par jeans och nån mysig tröja, på din sko finns en kopia av dessa Uggs (se bild)  för endast 295:- som hittat! Viking stövlarna kostar endast 550:- Kanske om jag har tur så kanske ja kan köpa något av dessa...


En blogg värd att Läsa!
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4407109


Puss!


Gina Tricot, räddningen?



Nu har jag fixat back up, ifall att min andra klänning från style by stars inte dyker upp innan fredag.

 Fast å andra sidan tror jag nog att denna klänningen från Gina Tricot är lite mer Party klänning än den från Style by stars.. Jaja vi får la se på lördag vad det blir för något helt enkelt!


Snygg ellerhur..!?


Trevliga Tisdagen = )


Back in business,
Ledig igår låg dock på soffan från att jag gick upp på morgonen till att jag gick å la mig typ,, slappa nattis! Nä jag tog faktiskt en sväng till "solarieöarna" blek som man är vill man ju knappt visa sig ute haha.


Fick tyvärr åka in och möta upp en väldigt ledsen vän i stan på kvällen. Vi åkte hem till hennes boende och packade ihop så mycket grejer vi kunde komma åt och packade in i bilen.. Stackars vän att hon skall behöva gå igenom detta nu..!
Så ledsen som hon va.. fick ont i hjärtat för att jag tyvärr inte kan erbjuda henna att bo hos mig = (


 Med en kille och två katter blir det svårt att tillgodose allas önskemål =( Även fast jag vill erbjuda henne att bo hos mig,
Jag hoppas hon klarar detta.

Jag vet att hon är en stark tjej men även den starkaste kan falla! Nu har hon i alla fall ett preliminärt boende tills vidare.

När allt precis såg ut som att det skulle ordna sig, hon fick nytt jobb, precis flyttat till en ny bostad mm...

Men du fixar detta,  jag finns här om du vill något!


 

Nog om tråkigheter det har varit alldeles för mycket av det känner jag nu....



Skickade ett mejl igår till style by stars, jag undrade vart min klänning hade tagit vägen.

Fick svar idag att den skickades igår o skulle komma inom kort..!? Vaddå inom kort, jag har f_n väntat i en månad nuuuu... Men det måste ju innebära att den kommer denna veckan.


Träna ikväll.... Men vart sjutton tog min motivation vägen, måste ha tappat den någon stans men vart är frågan :o) Jag GILLAR ju att träna i vanliga fall, hallå!?!

Jaja, jag kanske hittar den under dagen får jag hoppas, hi hi.


Ha en bra dag alla ni som läser om min vardag  = )

TJIING! :)


Försvunnen klänning...??

Ny vecka igen nu då,

Ledig idag o det känns väldigt skönt, planerade att åka in till stan på förmiddagen för ja tänkte att ja skulle träna på Friskis, men jag vaknade med en rejäl träningsvärk i benen, så jag låg glatt kvar i sängen och drog mig =) mysigt värre,,

Sen vädret ute gör juh inte direkt saken bättre, man vill ju inte ens gå utanför dörren en sån här regning dag. Då känns det skönt att man är ledig!


Sex dagar kvar tills Lördag, och va tusan är min klänning som jag har beställt från Style by stars??? Hoho ja har faktiskt väntat i fyra veckor imorgon, det stod att den skulle komma inom FYRA veckor, alltså borde det innebära att den kommer Idag va?? Har skrivit ett e-mail till kundtjänst idag så får ja la hoppas på ett svar och att den kommer i veckan... Va ska jag annars ha på mig, PANIK!!! Hehe!!

Det ska bli skiit kul, ja längtar verkligen tills på lördag.... Party Party med hela tjej-ligan = )


I natt sov min kära vän Angelica över hos oss och vi kollade på en skräckis film, The Eye..

Men den va inte så bra som jag hade hoppats på, MEN jag somnade INTE i alla fall!! Kors i Taket, haha.


För övrigt har jag haft en bra helg....



Så här mysigt har ja det i soffan på morgonkvisten med mina älsklingar, inte lätt att få kort på dom tillsammans dock!
 
   
Kolla in Sagas ögon, ett blått & ett grönt :P



Nu ska ja softa i soffan och kolla på film.......................

Tjiing!!


VILL HA!!!!

Den här ska ja önska mig i julklapp = )

Fredags Mys,

Vasaparken

Vasaparken

Precis som alla andra fredagar för Nathalie, så är det fredags mys som gäller. Äntligen fredag säger jag bara, puuh då har man "klarat" av ytligare en vecka på mitt fantastiska jobb :o)


Tur för Angelica som har sin första arbetsdag på jobbet, spännande! Hon kommer nog trivas som fisken i vattnet.


Ikväll blir det återförening i soffan hemma hos mig igen, "Majsan" och "Angela" kommer förbi för att sällskapa fram tv;n, blir lite gott godis också..


Stackars min älskling, när han är som segast och bara vill komma hem och slappna av i soffan efter jobbet, då sitter det tre tjejer som tar upp all plats, hi hi... Jaja, det får han väl helt enkelt stå ut med = ) det händer ju inte direkt varje dag..




Här kommer en av världens sötaste & gosigaste MisSe,
Silver... = )



















Super Sushii!!


Godaste lunchen som finns !! Sushiii !!

(Ps. jag tycker att ni är liiite dåliga på att komentera, kul att få komentarer) 
= )

Chalston Beach Resort / Indien, Goa

Först började allt med en lång resa till Indien, många äventyr skulle av värkas, dagar och veckor hann dock gå.. Innan något blev bestämt!

Först va det tal om ett halv år (för kristoffer & Louise), sen gick det några veckor till och då var vi nere i tre månader, sen gick det ett tag till, och då var vi nere i en Månad (vilket jag & Patrik endast har talat om) Skönt tänkte jag då åker vi alla fyra samtidigt ner & hem tillsammans, men som sagt några dagar gick IGEN = ) Och vi var sedan tillbaka till två Månader (för Kristoffer & Louises del) Patrik och jag stod fortfarande fast vid att endast vara borta en Månad.

Fram tills igår!!!

Parik tyckte att det räckte med tre veckor, för han ville jobba in några dagar i januari, Okej tänkte jag,

ja det e la ok!


Men några timmar går, och på kvällen ringer Louise som lovat för vi hade bestämt att vi skulle Boka på onsdags kvällen,


Men då har hon och Kristoffer kommit fram till att dom endast kan vara borta i två veckor!!! (veligare männsikor än kristoffer & Lousie får man nog leta efter, hihi )


Som sagt vi började på ett HALVÅR, men jag tycker att det är bra jobbat ändå det blev ju trots allt två veckor kvar till slut, HA HA HA!!!


Men det blev en total vändning, från att åka på egen hand till en Charter resa,,,,

Men jag är inte ledsen för det, Jag är super Glad att det blev ngt över huvud taget. För det var inte helt enkelt att få ihop alla fyra tillsammans för att genomföra denna resa, som går av stapeln den 7 januari från Stockholm och två veckor framåt = )


Vi flyger från Arlanda ner till Goa, Vi ska bo vid ett litet hotell som ligger precis på stranden, närmare bestämmt  Chalston Beach Resort! (apollo).  


Här kommer lite kort på hotellet, enkelt men ändå väldigt mysigt :o)

 

 

Då är det bara att räkna ner dagarna......


Rosa Bandet!



Glöm inte bort att det är Oktober, den ROSA månaden = Köp rosa-bandet!! : )

Varm nyponsoppa med Vaniljglass, Mmm Gott..!



Japp det här blir det till kvällsmys ikväll, Mmm Mumms! :O) Hihihi

Jag kan aldrig...

....bestämma mig hur utseendet skall se ut på bloggem..... Men nu tror jag att jag är rätt nöjd för stunden i alla fall,,, önskar att jag visste hur det fungerar med alla koder å sånt som man bör kunna för att  fixa en snygg Blogg!

Nu har jag tänkt lite mer på erbjudandet om att stanna en månad till, till och börja med..

Och ja kan inte direkt se någon större anledning till att gå och driva runt hemma utan jobb & pengar..(Jo jag får träna på dagarna) men det kan jag inte leva på... Det är inte kul men jag måste....! 

Kort från Södra Goa / Indien!


  

Jag längtar som bara den till Indien........... Idag ska resan bokas, tog ett litet tag för alla att fixa allt omkring, Louise & Kristoffer pluggar ju i Jönköping,, så dom fick fixa lite med ledighet / uppehåll. Men nu har jag & Patrik hittat en resa som passar oss, vi skall inte vara borta lika länge som K & L dom blir borta i två månader, Lyxlirare! Ja skulle oxå kunna tänka mig att stanna borta längre ja har ju ändå inget jobb när ja kommer tillbaka, fast ja behöver ju pengar till hyran så jag får helt enkelt "nöja" mig med en månad, vilket e väldigt bra ändå! Har inte direkt något vettigt att skriva fördriver mest tiden på jobbet, :op

Jag ORKAR inte!!!

.....Först fick man ett slag i magen för ca två veckor sedan att Arm Strong skall stänga tills vidare för att hitta en bättre lokal med bättre läge. Visst första dagen fick man la lite ont i magen (men som tur har man en räddning från a-kassan) men efter att ha sovit på saken så kändes det faktiskt väldigt bra men ändå inte med tanke på resan till Indien, ja kände liksom att ja ville jobba på och få lite extra pengar. Men efter några dagar när man väl hade smällt allt så kändes det inte längre så jobbigt, fast att ja så gott som skulle stå utan pengar, va e liksom ca 9000:-/månaden (a-kassan) ??


Jaja va ja vill ha sagt är i alla fall, att ja tyckte att det var som en spark i baken för jag vill INTE vara kvar här (hoppas ingen från arm strong läser min blogg) , har lite smått börjat att söka andra jobb och kollat runt lite vad som finns...Tänkte ta upp träningen ordentligt mm...

Fram tills Idag, Så får jag ett samtal från min Kära chef Hans, Han säger att om jag vill så kommer dom att ha öppet fram till jul!!!!!!!!! Men jag kommer att vara månads anställd, för allt är så osäkert,,,,,Stor Suck!!!

Jag har liksom räknat ner dagarna nu endast 14 arbetsdagar kvaaaaaaaaar!!!! Det är verkligen allt jag står ut!!! Jag mår skit på dagarna här, orkar inte ens ta mig in till stan när ja e ledig för att träna, jag e allmänt trött för ingenting, orkar knappt träffa någon ute, vill någon träffa mig får dom komma hem till mig, Sorry!!!


Ringde självklart Patrik med en gång och berättade hur allt låg till, han sa att det var ju JÄTTE bra!!! Jag tror inte att han fattar hur jag har det här på jobbet!! Visst det är bra jag har en chans att tjäna/spara extra pengar inför resan, kan handla julklappar å sånt.. men för mig är just det nu inte värt ett skit rent sagt ut!!


Nu tänker la ni som läser, vad e problemet du har ett jobb! Jo visst men just nu känns det som att det kvittar!


Då återstår en fråga, ja har skrivit på ett kontrakt där ja jobbar oktober ut. Ska man gå med på att för nya en månad till!? För min ekonomis skull är det ju absolut värt det...........


Helgen som varit ( =

Har haft en riktigt toppen helg, började i fredags med att jag, Angelica, & Marianne hade "idol-kväll" med godis, chips, popcorn, ostbågar ja allt som behövdes för en riktigt mys-kväll!


I lördags jobbade ja halv dag så det var helt okej. Fast det kändes som en hel dag i alla fall för jag hade jobbat hela veckan sedan måndagen så ja va seg i kroppen..


 Men efter jobbet åkte ja till Bäckebol (Ikea) med mor för att inhandla en del grejer till hemmet, blev dock mest från Hemtex för Ikea hade inte mycket att komma med = ( Köpte nya grejer till badrummet, gardiner till sovrummet + vardagsrummet, massa ljus, lampa och lite smått och gott!


Sen var det bara hemma och krya ner i soffan och njuta... senare på kvällen runt halv elva fick jag kvällsbesök av Angelica = ) hon hade köpt med sig godis så då var det ännu en mys-kväll med Angelica och P, Och film, så klart somnade jag så jag missade slutet som alltid *suck* !!


Söndagen var en STOR-STÄDA dag, varenda liten vrå i lägenheten fick sig en omgång he he.. Upp med nya gardiner fixa i badrummet mm... Så nu kan man ta hem folk igen :op

Sen på eftermiddagen kom Angelica förbi igen, eftersom att P skulle vara på jobbet hela kvällen / natten så tyckte jag att det var utmärkt att hon ville sova över hos mig :) Vi bestämde oss för att ta en promenad till Ica Maxi för att köpa hem taccos för att äta till middag. Sen var det bara myskväll framför tv....

En toppen helg helt Enkelt!!!



Ny vecka....(dock inte lika kul)


Upp tidigt i morse för att åka till jobbet, ja som ville stanna i sängen liiite till,,,,

Blev lite avis på dom andra sov-stockarna som fick fortsätta att sova (A + P :op ).  

Trist, jag orkar inte en enda dag till här på jobbet!! Sitter här med mitt morgon Té...

Idag håller jag tummarna för Angelica, hoppas hoppas att det går vägen denna gången!!!!

Och har jag tur så kan jag vara ledig imorgon......skulle vara väldigt skönt!

Nu tog fantasin slut,,, skriver kanske senare igen! ( =


Tjiing!


10 Oktober, 4 år & 5 Månader!


...Japp så länge har jag och P varit tillsammans idag =  ) Fyra år och fem månader låter ju jätte länge,
(eller som P sa, nästan ett halvt decennium, han e för söt.)
Det kunde ja aldrig tro för fyra år sedan, men det hade sina orsaker till varför jag inte kunde hoppas på det.
Så ja är väldans lycklig för att det fortfarande är vi.. vilket jag tror o hoppas att det kommer att vara i minst ett helt decennium till.. finns det något mysigare än att lägga sig bredvid den man älskar på morgonen och pussa å krama han innan man skall iväg till jobbet? Precis så där mysigt hade jag det i morse.



Tänkte bjuda på lite "ROLIGA" kort från gårdagens bravader...Inga kommentarer ha ha..


Det här skall då vara våra "resultat" från träningen, Vi är för roliga... Vi e sååå starka, Haha!


Imorse när ja vakande var ja jätte seg å trött, även när jag kom till jobbet, fick piggna till med lite Soppa + Té, hjälpte inte så mycket dock, men sen kom Angelica på den galanta iden att jag, Angelica + Marianne skulle kolla på Idol ikväll hemma hos mig, så då blev ja genast mycket piggare tänk vad lite vänner kan göra för att man ska bli pigg med en gång ...
Mmmm va gott det ska bli med popcorn, chips, & ostbågar... (A ville dock ha gurka + dipp  hi hi) vi får la se va det blir... Gott blir det iallafall..!

   popcorn till mig  dipp till Angelica ost bågar till Marianne


Tjiing tjiing!


Bjuder på ...

 
Bjuder på lite "Snygga kort" från dagen, hihi
Ja då har man roligt på jobbet när man har tid för det här :o) Jag får passa på för som sagt det är inte många dagar kvar, Gött! :o)

sex-party

Intensivpass!??

Japp detta ska ja försöka klara mig igenom, kommer nog att va gööör jobbigt med tanke på att jag inte har varit på något Medelpass på väldigt länge, har mest kört skivstång, och varit på gymmet..

Jaja det kommer säkert att gå galant!


Idag fick ja bekräftat från tjejen som skall hålla i sex - partyt att hon kunde komma den 25 Oktober hemma hos mig... ! Åh så kul ja längtar redan. En trevlig tjejkväll men massa gott snacks och gott å dricka såklart = )  

Ibland behövs verkligen dessa kvällar när man bara är med sina tjejkompisar och har trevligt! Och vad passar inte alldeles utmärkt med lite sexparty samtidigt, hihi! 


Tre veckor kvar sen är man arbetslös då ja, och ja börjar faktiskt längta nu, slappt-tänkade-jag-vet, men då får jag ju börja träna på heltid, det gillar vi!! Självklart ska ja söka lite jobb också men ja tänker nog ligga lite lågt på den fronten, och i stället ta tag i skolan, läsa upp ämnen som behövs och verkligen ligga i med att försöka kunna söka nu till våren för att sen komma in till hösten! Det hade varit kul.

Så just nu ser ja bara att allt som har hänt har bara varit bra för mig!


Insåg dock att det inte riktigt går att leva endast på "pulversoppor" jo om man INTE tränar funkar det säkert, men för mig som tränar "en del" går det inte...

Igår när ja skulle till gymmet och springa/jogga så hade ja bara levt på soppor i två dagar, och ja blev jätte illamående och såg stjärnor och trodde ett tag att ja skulle svimma på detta! = ( 


Men ja fortsätter med mina soppor ett tag till fast ja byter ut så att ja äter en nyttig lunch annars funkar det dock inte!  Och ja har varit duktig med godiset inte en endaste bit =) fast det har ju bara gått tre dagar också, ha ha !

Byee!

Uppdatering


Ojjojj.... Snart är klockan sex och det är dags att åka hem ifrån i jobbet. Det är då det blir extra svårt...


Ja klarade frukosten galant, lunchen var dock mycket jobbigare ja fick knappt i mig något av choklad-mixen, det smakar för j_vligt rent sagt ut.
Vad är det för självplågeri jag har jett mig in på? Ja drack upp nästan allt, hällde ut typ 0,5 centiliter av tre så det var bra ändå = )


Angelica kom och hälsade på mig under lunchen, hon åt en grekisk sallad, Mmmm va god den såg ut!
Men ja va jätte duktig (Tyckte jag själv ialf som drack min mix), men ojj va nära ja va på att gå och handla något Riktigt till lunch!!


Jag har pratat med Patrik under dagen och han säger samma sak det smakar skit ha ha!


Nu kurrar magen som bara den, men ja undrar ändå inte om man håller sig mätt ett tag, ja drack mixen runt halv två tiden, och nu är klockan fem. Det är ju ändå okej!


Tar nästa mix runt halv sju när jag är hemma igen...
 
får la knapra lite frukt på kvällskvisten så att ja slipper söt suget efter Godis!

Tjiing!!


Naturdiet drinkmix....! Galet!

Naturdiet drinkmix!




Ja frågan är va har jag jett mig in på, jag tänkte i alla fall haka på Patriks "diet" han hade hört från någon på jobbet att han hade kört den här så kallade dieten drinkmix och hade gått ner 22 kilo på 8 veckor, Inte illa va?! Ja tänkte ge det en chans på sju dagar för mer kommer ja garanterat inte att klara av (men ja vill ju INTE vara sämre än Patrik, hi hi) Han kommer klara detta galant om han går in för det till 100 % vilket han kommer att göra!
Men va han Inte vet är att det smakar SKIT, HAHA! Ja tog min första i morse såklart när han låg och sov (ersätter frukost), det började ju bra, luktade himla gott (Gött tänkte ja det här blir lätt) Luktade chokad, typ oboj.... Blandas med tre deciliter vatten och shakar!


Men FY-sjutton första klunken gick i lätt... men efter några klunkar va det f_n inte gott längre alltså... Blääää! Men det är väl bara att försöka glömma bort den här smaken till lunch igen och ta ett nytt tag, för ja tänker inte ge upp än....! :o) Men är det meningen att man ska känna sig mätt på detta, för ja är fortfarande vrål hungrig!!!!!


Herregud va har ja jett mig in på!!??



Anledningen till den här "knäppa" idén är för att ja har beställt en klänning i en ganska så liten storlek som kommer på posten nästa vecka, och ja måste komma i den!!! Så det här är enda sättet för snabb viktnedgång (hoppas jag).


Så det här är dag 1: Än så länge går det bra :p

Måndag: vila (tränade skivstång/kondition 75 min igår söndag)


Veckan kommer att se ut så här;


Tisdag:
Gym - gå band ca 40 min (matintag= fyra påsar med mixen + massa frukt)

Onsdag: Jympa - Intensiv 60 min (matintag= fyra påsar med mixen + massa frukt)

Torsdag: Skivstång - 60 min (matintag= fyra påsar med mixen + massa frukt)

Fredag: Vila : ) (matintag= fyra påsar med mixen + massa frukt)

Lördag; Gym (matintag= fyra påsar med mixen + massa frukt)

Söndag: skivstång/kondition 75 min  (matintag= fyra påsar med mixen + massa frukt)


( Jag inser själv att ja inte kommer att klara av att lyfta en endaste vikt på gymmet :p  Marianne kommer att få bära mig från friskis hehe)

Ja jag får allt hoppas att ja klarar av att träna efter mitt schema med tanke på att mat intaget inte kommer att vara som vanligt! Ja kommer la ligga död i mitten av veckan, Ha ha! Neeeej, ja ska klara detta! Och målet är att komma i klänningen så det spelar ingen roll va vågen står på = ) Annars blir det ingen fest för min del, och det vill jag ju!!!

Sju dagar är det rimligt!?


En sak som är bra är ju faktiskt att skriva sin plan här för er som läser kan ju följa mig då och då vill man ju verkligen klara av detta! Så upp till bevis på söndag! Eller ska ja säga nästa vecka när klänningen kommer!?
Det är ju då det är upp till bevis! har ni "tur" så får ni se ett kort på klänning på hi hi,

Och om inte det kommer något kort, Ja då förstår ni själva att det gick åt Skogen Ha Ha Ha!! 

Jag kommer självklart att blogga om detta varje dag så att ni  får se hur det går för mig, kan bli ett  och annat inslag av en lite  grining Nathalie :)


Res-tips! New York!


Bästa shopping resan någonsin (inte för att jag har gjort någon annan shoppingresa) helt fantastisk Stad!
Ett absolut måste verkligen!!!

Från tidig morgon (ca 8.00) vandrade vi ut i den STORA staden för att traska till närmaste café för att införskaffa sig Vanilj-latte.. Mmm gott!
Strosa runt i Central park, sitta och njuta på bänkarna och kolla in alla new-york-människor som joggar runt i parken.. kolla på alla hundägare som är ute och rastar hundarna,
(även dom som inte har koll på sina hundar, Ja råkade nämligen ut för en sådan Hundägare, det var så här att hennes hund fick nog nys om MIN underbara alldeless-första- äkta-NEY-YORK-bagel, och rädd & shokad som man blir när hunden kommer rusande mot än och bara hugger tag i MIN bagel o börjar äta upp den, då kommer hundägaren o ger mig Världens Utskällning!! Varför, Jo de skall ja tala om: Man skulle Nämligen INTE sitta i Central park o äta när man vet att hundar springer löst där!!!!! ) Kan ju bara skratta åt det nu!!! Haha!


Men efter ett måste när man är i N.Y enligt mig har ätit sin bagel (dock fick ja ju ingen pga hund-jäveln hi hi) Strosade vi iväg i flera timmar vi gick å vi gick.... in o ut  i alla möjliga affärer..... finns så oändligt mycket att se...

Efter timmtal av shopping passade vi även på att se alla "sevärdigheter" Och det mest fantastiska va ju Självklart Empire State building!
ja som sagt vi började klockan åtta på morgonen och var inte tillbaka på hotellet förräns tio snåret på Kvällen! Då finns det mkt att se vill ja lova! Vi testade ju självklart på Nattlivet i N.Y oxå, rekommenderar dock att man är fler om man skall ut! Jätte mycket skumt folk ute! men va förväntar  man sig liksom vi var i N.Y :o)








Det var mitt lilla restips!

Tjiing!!

Äntligen Fredag..!


Då har man klarat av hela veckan snart, jobbar dock imorgon också men det är en kort dag om som tur är....

Har varit en ganska jobbig vecka med tråkiga besked.. Men trots allt det dåliga ser jag bara framåt mot nya äventyr,
jag har ju faktiskt varit-på-väg från Armstrong ett tag.

Så jag ser bara detta som en spark i baken att börja fundera på nya möjligheter..


 Kommer kanske lite olämpligt med tanke på resan, skulle ju behöva jobba på en del nu innan så att man får ihop en bra res-kassa, men det löser sig det med! Nathalie tänk positivt! :P


Om jag nu inte skulle få jobb med en gång så kommer jag nog inte gråta för det till en början i alla fall för jag kommer ju att ha hur mycket tid som helst till att träna på dagarna, Härligt!


Förövrigt så längtar jag till den 25 oktober, Överraskningsfest väntar :)



Tjing!

RSS 2.0