18 grader & sol, lovely!

Ja ni läste rätt, fast det gäller inte i göteborg! Kollade precis in vädret i Paris, arton grader och soool! Ja längtar ihjäl mig!!!!!

Är inne på 3:dje sjukdagen...seegt som sjutton! Men imorgon kommer lönen så då ska jag allt se till att va frisk:-) För ja vill shopppppa något snyggt till lördagens "kick off" med jobbet!

roligare än såhär blir det inte.... Har nog världens blogg-torka! ;-)


å ja är käär i ett par solglasögon!!!

Herregud när ja såg dom på NK idag, Ni vet hur det kan va tjejer när man ser något och "saken" bara skriker ens NAMN, i detta fall : NATHALIE TA MED OSS HEM TILL DIG!!! Ungefär så var det i detta fall ;-) Marianne o jonna fick nästan draa mig därifrån ha ha!!

Har redan skickat iväg min önskan till mamma hi hi... Perfekt 25 års present! Och ja trycker såklart på siffran 25 så att det låter som att ja är extra värd dessa übersnygga sunglasses från GUCCI till priset av 2200KR! :-) Nice price noot! ;-)



tjing tjing!!


Stockholm....

Hejj!!

Fick en kul förfrågan på jobbet idag (som ja förövrigt har gått runt o funderat på utan att dom visste det) fick erbjudande om att börja jobba som säljare på Vitvaror :-) Precis va ja ville juh! Så himla kul att dom hade pratat om detta utan att ja visste något..Och dom hoppades att ja skulle tacka ja! Självklart gjorde jag det! Så nu ska ja iväg på kurs den 6 april i Stockholm..

Det var allt för ikväll ;-) Tack för era snälla kommentarer ang. fjärilen :-)

Puss, godnatt!

kärlek <3


Love you

Min "lilla" fina fjäril... kommer föralltid att följa mig....


Precis klar...

Dagen efter, tar ju ca en månad innan färjerna har fått sin riktiga nyans....



Om exakt åtta veckor åker ja å min älskling Marianne till ROMANTIKENS stad ;-) därför får hon bli min lilla älskling ;-) hihi
Ja längtar redan till all SHOPPING... Skall spendera pengar på kläder som aldrig för hehe :-)
Självklart ska vi dricka vin i mängder oxå ;-) Ni behöver inte vara oroliga!

För er som inte redan visste så fyller jag 25 år den 30 april veckan innan resan alltså, så ja tar mer en gärna emot alla gåver som ni vill skänka, ni vet vart ni ska skicka pengarna ;-) *ironi*  Puss å god natt!


Hej svejs!

tänkte bara avslöja min lilla "överraskning" för er som inte har luskat ut själva! Som det så fint heter så är jag numera gaddad, jippii!! En underbar fjäril på handleden :-) Ja har såklart tagit kort på den men orkar inte lägga upp ikväll, kom precis innanför dörren efter en lång dag på stan, plus hem till mamma och visa ;-)

God natt!

god morgon

Så himla härligt att vakna upp till soligt väder, hade bara inte snön legat i drivor så hade man ju genast fått vårkänslor! Men ska absolut INTE klaga förhoppningsvis är vi på väg åt rätt håll.

klockan tolv idag häder det! ;-) åhh ja e lite rädd för nålen ;-)

puss å hej


Unawatuna, Sri Lanka!

JIPPII! Sri Lanka here we come! Hann knappt komma hem från Thailand innan jag bokade resa till Paris i 6 maj med Marianne, och nu är det dags IGEN! bokade precis TRE låånga underbara veckor i Sri Lanka tillsammans med Patrik, Marianne & Pierre :-) 11 Januari 2011....Lååååg tid kvar till dess dock! Men underbart hääärligt att ha det bokat å klart!!!

Stranden utanför hotellet :)


Längtar så himla mycket till torsdag ;-) Två arbetsdagar kvar SEN blir det äntligen av!!

puss och god natt! <3


RSS 2.0