Ja är kär IGEN!

Är det inte MET jeans ja vill ha för tre tusen , så e det väl en rosa mobil, eller så är det nått annat, alltid finns det nått! Och denna gången handlar det om denna SKÖNHET!!! En SONY waio.

Men smakar det så kostar det har ja hört! =) Tolvtusen... Oh my god!

Ja men så är det ALLTID när ja hittar något som ja verkligen bara måste ha!

Men så mycket pengar finns inte på kontot denna gången, så ja får allt vänta. Men vi skulle verkligen behöva varsin laptop, för den stationära använder ingen. Men laptopen skulle man nästan behöva ha ett bokning system här hemma ha ha!

Igår kväll var det jätte trevligt, var som sagt uppe hos Coffe & Louise och kollade på melodifestivalen. Drack vin och käkade chips =) Jake och andy var oxå med!

Om två veckor blir det 25 års fest igen, känns som att ja inte gör annat än går på 25 års-fester hi hi =) Men det ska bli skit kul faktiskt!!! 

Och sen en sak till, sa ju att ja bakde kola kakor igår. och att ja nästan kunnde äta upp hela kakfatet  men tack o lov blev  jag bortbjuden. Men det hjälpte knappast för när ja kom hem i natt så åt ja upp ALLA i alla fall!!! Haha galet! Och INTE nog med det, ja gjorde nya idag!!!!!!!!!!! Herregud vilken helg, näh i veckan blir det straff, HÅRDträning!!!! Med start imorgon! 

KRAM!!!


Kommentarer

Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0