hej hopp!

för den som vill se så har ja laddat upp kort på facebook från indien...massa härliga kort! Och det bästa av allt, ja åker troligen tillbaka redan i februari!!!!! Ska bara ta tag iallt med arbetsförmedligen å sånt där trist pappersarbeten som måste fixar för att få a-kassa, sen efter det blir det till att boka resa till indien =)

blev ingen storhandling igår, vi var alldelsess för trötta, vi både somnade innan åtta igår kväll, haha å så vakande vi  runt 04.30 =) vadå jettlagd! 

sitter här och inväntar att få tvätta två stora resväskor med tvätt, sådär kul, eller inte! 

käkade semla idag, åhh det var så smarrigt =)

tillbaka till verkligheten , och va händer? ingenting, Näh ja ska nog bosätta mig i ett varmt land långt bort från sverige..skulle nog inte sakna så mycket  här hemma, tyvärr! skulle behöva träna men ja e aldeless för trött för att göra  något alls idag.....räckte att ja fick sitta å häcka på ams idag =((((

senare kommer marre förbi, får se va  vi hittar på för något, kanske ska kolla på lets dance, har inte hunnit se det ännu, något att ha??



tjiing!
 

Kommentarer
Postat av: marre

Men oj vad deppigt det där lät =( börjar ju låta som mig =P Vi får helt enkelt komma på någon bra plan så vi kan flytta utomlands, iallafall under vintern..

2009-01-25 @ 11:37:32

Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0