hemma igen :(

Ja nu var man hemma i KALLA Sverige igen, tiden bara sprang förbi en där nere i Indien. Helt klart ett underbart land...med massa fina stränder.

Vi har la inte gjort såå mycket, dagarna gick åt till sol o bad, på kvällarna gick vi ut o käkade super god indisk mat!! Besökte massa ställen, Vagator (paradis för hippies) sjukt soft ställe. Mandrem, hör bara på namnet (jätte mysig strand) ! Men palolem i södra Goa toppade nog hela resan...Inte Indien utan att ha varit där! Går liksom inte att beskriva...man kunde bara sitta utanför sin bungalow o kolla på solnedgången och samtidigt se massa delfiner ute i havet, Underbart? Jaaa!!!

Hela resan har varit toppen, vi har bott bra haft trevligt ressällskap. Men! I lördagsnatt var vi ute på fest (som alla andra kvällar) så råkade patrik ut för en olycka =( han skulle bara gå o pissa men kom haltandes tillbaka, ja såg direkt att allt inte stod rätt till.

Gick fram till han för att kolla läget, ojoj ojoj det bara forsade blod i mängder från foten (trampade troligen på glas) alla såg direkt att det måst sys fort!!! Det var ett jack av dess like rakt in i foten =( hoppade in i en taxi som vi bad att ta oss till närmaste sjukhus. Visst säger han o kör oss till ett KLOSTER!! Mitt i natten kommer vi till klostret som låg mitt i ingenstans, helt öde.... Vid grinden kommer en nunna o öppnar för oss, rena rama skräckfilmen vill ja lova, helt kolsvart i korridoren för hon in patrik i ett rum o syr ihop hans fot! Man kunde göra folk skrika i rummen...(precis som i en skräckfilm) usch ja va sjukt rädd! Men allt gick bra, vi kunde åka hem rätt fort men inget mer bad för patrik!


Ja här kommer lite kort!

nerfarten till mandrem



Vagator



Palolem (våran bungalow ibakrunden)



hela gänget
Louise jag o coffe


patrik, isabelle, o peter

Det får räcka för idag. lägger upp fler bilder på FB för er som vill se mer kort =)

Nu ska ja dra o handla mat för de ekar toooomt i kylen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh vad fint!! Ja vill ha mer bilder =) Pratade med Nicco och vi åker den 11:e, hihi, måste få tips från er! Puss

2009-01-22 @ 17:41:25
Postat av: madde

Fy va tråkigt och läskigt med hans fot :-( . Han får kolla upp det här i Sverige sen så allt ser bra ut osv


Ge mig en snäll kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0